Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa_strzyzewska15

Brak przyjaciół i znajomych !

Polecane posty

Gość Noooowa
NIc nie wymyśliłam i chyba nie aktualne będzie, no ale czasem tak się losy toczą Melduję że w okolicach Bydgoszczy śniegu brak uff

Gość Noooowa
o pszepraszam Panie topiki mi się pokiciały

to nic takiego przecież możesz z nami zostać :) moja najmłodsza pociecha chciała jutro wstać o 6:00 rano żeby pobawić się w śniegu :) kolorowych snów ;)

Gość catala36
Hej u mnie tez nie ma śniegu ...ale pogoda całkiem całkiem ...troszkę mrozu to zawsze lepiej niż plucha ;) pozdrawiam 🖐️

hej! a u mnie powoli robi się biało za oknem, choć mrozu za bardzo nie ma, więc jutro możliwa jest plucha:( miłego weekendu dziewczynki:) paladine-jakaś Ty radosna i tajemnicza;)

Co się dzieje, zasypało Was;) miłego mroźnego dnia Wam życzę:)

Gość catala36
Hej ...oj zasypało zasypało i to całkiem nie źle ;) a do tego jeszcze przymroziło ...ech a to dopiero początek :(

Gość catala36
rozumiem że Was zasypało ale chyba net nie jest tak zaśnieżony że nie możecie skrobnąć paru słów ;)Paladine no powiedz czy nie mam racji :) pozdrawiam cieplutko bo u mnie -9 bbbrrryyy zima zła

Jak najbardziej,masz rację,Catala:)Może jak będziemy więcej skrobać to zrobi się cieplej hehhe ..na duszy:)

Gość catala36
Hej :) brrryy chyba ta zima coś się zagalopowała nie sądzicie ?!może powspominajmy słoneczne letnie dni od razu zrobi się cieplej :) pozdrawiam i ściskam cieplutko buziaczki 🌼 🌼🌼

Nic tak nie rozgrzewa jak gorąca herbatka lub kawa:)i do tego jeszcze kochający facet;)

Pamiętam jak było latem tak gorąco i człowiek się snuł po domu w poszukiwaniu jakiegoś chłodka i wiatraki chodziły na cały regulator :)

Gość lwicopanna
Cześć dziewczyny! :) Od kilku dni mój domowy kopmuter fiksuje! Nie "wpuszcza" mnie do kafeterii. Nie wiem czy to sprawka antywirusa czy też złosliwość rzeczy martwych!!! Bydgoszcz całkowicie zasypana. Płatki tańczą. :) Jest pięknie, chociaż komunikacja nawala. Miłego dnia. :) :)

czesć:) a mnie się dzisiaj humor poprawił, bo pogoda też się [poprawiła, jest lekki mróz, śnieg nie pada i nawet świeciło słonko W porównaniu z dniem wczorajszym-jest super, wczoraj miałam wrażenie że wiatr okna mi wepchnie do mieszkania, a śnieg sypał jak oszalały! Lwicopanno-u mnie też coś szwankuje, raz mi się udaje, a raz nie, na domiar złego dziś do południa byłą awaria netu Trzymajcie się cieplutko!:)

hejka laski. widzę, że każda marznie :) a ja pół dnia odśnieżałam, a teraz czekam, aż mi węgiel przywiozą i znowu orka :) pozdrawiam tak mocno i gorąco jak się da :)

przeprawa dziś do pracy do był koszmar Momentami drogi nie było widać Na szczęście z powrotem się poprawiło i nawet mi drogę ośnieżyli co się rzadko zdarza ;) No jeszcze jutro i trochę luzu znowu

Dziewczyny, tego odśnieżania podjazdów i drogi przed furtką to ja Wam nie zazdroszczę, ja muszę odśnieżać samochód-i mam dosyć Jestem dzis strasznie niewyspana, nie umiałam spać w nocy, za to jak budzik zadzwonił to mi się fajnie drzemało-zawsze tak jest Idę zrobić sobie kawkę i ruszam do sprzątania Miłego piątku!:)

Gość catala36
Hejka ;) odśnieżyłam się wiec macham do Was 🖐️ co odgarnę trochę wjazd to kopara mi go zasypie na nowo to jakiś koszmar :( ale uwaga dziś pomógł mi jakiś miły pan który odśnieżał chodniki wiec pracowało mi sie raźniej :) od poniedziałku zapowiadają odwilż wiec będzie trochę przerwy na regeneracje sil ;) Abrakadabra widzę że nie oszczędzasz się czy to śnieg czy węgiel dajesz z siebie wszystko 🌼 Blaskiem a czemu Ci tak rzadko odśnieżają drogę ? Lens żebym mogła odśnieżyć drogę przed furtką to najpierw muszę się do niej dokopać ...no jakieś 6m a potem następne 8 żeby dotrzeć do chodnika dodam że wjazd jest miedzy domami i ma 2,70 szerokości 😭 pozdrawiam miłego dnia życzę:)

Gość lwicopanna
Cześć Dziewczyny walczące z aurą ( mnie to nie dotyczy , mieszkam - niestety - w bloku). Pomyślcie ile kalorii spaliłyście! Poprawiło się krążenie, gimnastyka dla ciała, dotlenienie mózgu , wzmocnione mięśnie rąk , klatki piersiowej a co za tym idzie ładniejszy biust!;) Chociaż szczerze mówiąc wcale Wam nie zazdroszczę. Miłego weekendu :)

Hej:) ja tez w bloku więc nie odśnieżam ,ale za to brnę codziennie w śniegowej aurze;) jak śnieżynka...

Gość lwicopanna
Hejka! Jutro Mikołajki. Czy obdarowujecie się aniołkmi w tym dniu? Nie wiem czy wiecie, mają zapewnic szczęście i pomyślnośc na cały nastepny rok. W tym roku kupiłam dla moich najbliższych (córka, mama,siostra) szklane figurki, które można powiesic na choince. Kolekcja mojej małej Mądrali znowu się powiększy. Miłej i spokojnej niedzieli :) W Bydgoszczy zaczyna prószyc śnieg.