Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka z gwozdka

Panowie, Wasze łóżkowe doświadczenia z grubymi kobietami...jak bylo?

Polecane posty

lubie pulchne, lekko grube, są lepsze w łóżku, bardziej namiętne, super reafują ich ciała na pocałunki i poeszczoty. Nie preferuje laski co jak sie położy to żebta ma jak kaloryfer i wystającą kość łonową, kiedyś o taką kość sobie górna wargę uzkodziłem hehehehhe

Gość Tom1
Karolina...28 - Zaciekawiło mnie ze Twój facet miał wcześniej same szczupłe, no ale są tacy faceci co są bardzo elastyczni jeśli chodzi o kobiety. Ja aż taki nie jestem, oczywiście mógłbym pokochać z całego serca szczupłą za osobowość, charakter itp ale jeśli chodzi o sam wygląd to zawsze będą mnie pociągać większe kobiety.

Gość ciekawostka z gwozdka
witam:) czytam i zaczynam sie usmiechac :)

Gość ciekawy1762
Tak z innej beczki, czy to prawda ze do zadowolenia puszystej kobiety facet musi mieć dużego członka? ;)

Gość Karolina...28
Mój facet miał wcześniej szczupłe, z wyjątkiem jednej, która była lekko przy kości, ale była szczuplejsza niż ja (widzialam foto). Z tego co on mówi, dla niego najważniejsza jest ładna buźka, kobiece dodatki w stylu szpilki, pomalowane paznokcie, a sylwetka żeby była proporcjonalna. I charakter oczywiscie. No i... to ze mną się zaręczył, a nie z tamtymi. Z tego co widzę po swoich znajomych - to nie ma raczej tak że facet ma konkretne preferencje. Np. mój kolega, przystojniak jak z okładki, miał wcześniej same chudziutkie, a potem zakochał się w dużej kobiecie, na pewno powyżej 100 kg, która do tego nie miala żadnych kompleksów - odsłaniała brzuch, zakładała bikini (dla mnie to jednak przesada). I to ona go zostawiła, bo poznała innego. Mam tylko jednego kolegę, który lubi wyłącznie grubsze. Dla niego 90 kg to minimum, szczuple mu się kompletnie nie podobaja. Sam jest przystojny i szczupły. Ożenił się z dziewczyną, która na oko ma ze 120 kg. Ciągle chodził podrapany, bo mówił że "Aśka lubi ostry seks". :) Gdybym ja była facetem to gustowałabym w naprawdę różnych kobietach. Mi się podobają i takie "modelkowate", szczuplutkie, w obcisłych ciuszkach, ale też kobiety większe, z dużym biustem, pupą ale ze szczupłą talią i stopami. Na ulicy oglądam się i za ślicznymi szczupłymi laskami, i za pięknymi puszystymi - bo lubię patrzeć na ładne kobiety. Mój ex twierdził że kobiety "przy kości" mają wąskie cipki i są ciaśniejsze od szczupłych koleżanek. To tak a propos tego pytania wyżej. Nie wiem czy to prawda, chociaż ja faktycznie jestem ciasna. A inny kumpel powiedział, że łatwo poznaje która kobieta naprawdę lubi seks. Powiedział że najbardziej "cięte", wyuzdane, takie co uwielbiają robić loda itd.. są te z nadwagą które mają dużo biżuterii :D

Gość facet lubiący duże kobiety
Powiem wam tak, chude odpadają po tym jak miałem okazje zasmakować sexu z grubą kobietą. Ognista brunetka z dużym cycem i dużą pupą to jest to co polubiłem.

Gość odpowiem.....
w moim otoczeniu jest jedna taka cudowna para poznali się przez internet... facet jak marzenie do tego własna firma no jednym słowem można powiedzieć że mógłby mieć każdą a wybrał na żonę wspaniałą ciepłą kobietę która te 120 kg ma co najmniej są po ślubie 5 lat mają wspaniałego synka i córeczkę...... jak spotykamy się u znajomych to aż zazdrość bierze widząc jego stosunek do niej czułe słówka ciągle za rączkę a może przynieść Ci sweterek żebyś skarbie nie zmarzła itd....z tego co wiem facet przed ślubem był w związkach tylko ze szczupłymi kobietami a jak widać szczęście znalazł dopiero przy dużej kobiecie :) uważam że nie ma reguły a o wszystkim decyduje uczucie

Gość kochający kobiety
ja też uwielbiam "cielesne" kobietki. Szukam już od pewnego czasu, jakoś nie potrafię znaleźć...

Gość kochający kobiety
Ta pani ma w sobie coś........

Gość kochający kobiety
gdzie to można spotkać tak cudowne kobietki?

Gość niemozliwe!
że taka kobieta moze sie komuś podobać!

Gość .E tam....
One tam nie wszystkie są puszyste. A od tych puszystych to ja jestem chudsza. No i wyszło, że jestem ni pies ni wydra ;) :p

Gość kochający kobiety
weźcie pod uwagę, że to kwestia gustu i indywidualnych upodobań. Ja lubię takie kobiety. A czy puszyste kobiety nie mają prawa do czułości?

Gość niemozliwe!
kochajacy, Ty to chyba wszystkie kochasz? :D

Gość kochający kobiety
nie, pragnę tylko jednej....

Gość ktopyta
kochający a co z tą co wymieniłeś sie mailami? Juz sie znudziła czy nic z tego nie wyszło?

Gość kochający kobiety
napisały do mnie dwie panie. W obu przypadkach dzielą nas duże odległości. Z jedną pożegnałem się bardzo szybko. Uważam, że to nie ma sensu komuś zawracać głowę, skoro mamy tak daleko do siebie. A do drugiej pani napisałem dzisiaj maila, nie otrzymałem do tej pory odpowiedzi..... Bardzo sympatycznie się z nią pisało. Jeśli chodzi o spotkanie, to też nie widzę w tym sensu, ze względu na odległość. A kto pyta, że tak zapytam???? :-)

Gość a skad jesteś?
:)

Gość kochający kobiety
dolny sląsk

Gość a skad jesteś?
hehe ja też :)

Gość kochający kobiety
to może powinniśmy pogadać na ten temat, jeśli byłabyś zainteresowana oczywiście...

Gość nataliaaaa1982
Hej. Ja mam 180 wzrostu i jak poznalam swojego meza2 lata temu mialam 100 kilo w sumie dziwilam sie ze taki super facet z posrod tylu fajnych lasek w pracy mnie wybral jak go zapytalam powiedzial mi szczerze ale zadna nie jst taka wielka jak ty a ja takie lubie nie mialam jakis wiekszych problemow, kompleksow zwiazanych z ta otyloscia wlasciwie to nie dopuszczalam do siebie mysli ze mam nadwage, patrzac w lustro mowilam jest ok. W seksie takze nie mielisy zadnych problemow. Pewnego dnia podczas posilku powiedzial mi ze jak bede kontunuowala jesc tak jak jem to bede jeszcze wieksza bylo mi bardo przykro. Myslalam ze mu sie nie podbam , on powiedzial ze poprostu martwi sie o mnie o moje zdrowie i takze o moj wyglad powidzial ze musze to zmienic i schudnac wiec wzielam sie za siebe. teraz mam 78 kilo nie jestem chuda ani gruba teraz mam super cialo i jestem mu za to wdzieczna ze otworzl mi oczy, zawsze mi mowi bylas piekna a teraz jestes pieknijsza . czuje sie lepiej, jestem zdrowsza , aktywna :) Nie mozna dyskryminowac nikogo zpowodyu wgi. niektorzy facci preferuja bardzo kosciste kobiety inni lubi jak kobieta ma kawalek nogi i tylka kazy ma swoj gust i swoje preferencje lozkowe.

Gość kochający kobiety
zgadza się!!!!!!

Gość kochający kobiety
chyba nie ma tutaj zainteresowanych, puszystych pań. W takim razie trzeba iść spać... Dobrej nocy życzę wszystkim kochającym :-)

Gość nataliaaaa1982
A z grubymi facetami jakie macie doswiadczenian kobiety?

Gość fghfhfghf
kochający > Ty sobie żartujesz chyba? Przecież na ulicach pełno jest babek "przy kości". Albo wejdź sobie na Sympatię i wpisz w preferencjach wyszukiwania "Lekko puszysta". Przecież ich jest pełno, podejrzewam że większość zakompleksionych, więc tylko czekają na kogoś takiego jak Ty, który będzie zachwycał się ich ciałem.

Gość fghfhfghf
Do natalia >>> o ile spotykam się czasami z preferencjami mężczyzn, aby kobieta była puszysta, to nie spotkalam się jeszcze z tym, aby kobieta lubiła tylko puszystych panów. Wystarczy przejrzeć ogłoszenia, dość dużo jest męskich ogłoszeń "lubię puszyste" i ani jednego damskiego "lubię puszystych". Kobiety lubią ewentualnie takich "miśków", co mają brzuszki, ale i szerokie bary. Ale takich typowo grubych facetów nie lubi chyba żadna? Ja byłam raz w łóżku z puszystym panem i byłam bardzo niezadowolona. Ujął mnie osobowością, inteligencja, miał interesującą twarz, ale w łózku było nieprzyjemnie. Miał bardzo malutkiego penisa, tak gdzieś z 7 cm, na serio. Jak go złapałam w dłoń, to nawet główka nie wystawała spoza moją dłoń, a mam malutkie rączki. Być może miał takiego małego bo już mu okolice podbrzusza całkiem zarosły tłuszczem... Wielki brzuch, zupelnie inny niż u kobiet. Grubsza kobieta ma miękki brzuch, a grubszy facet ma brzuch twardy jakby połknął piłkę. Dziwne - jak tłuszcz może być twardy? Ogolnie - nie pociągał mnie. A gdy potem wstał nago i poszedł do łazienki i zobaczyłam ten ogromny bebcon, a pod nim maciupeńkiego robaczka - aż się sama zawstydziłam jak mogłam dopuścić do tego seksu.

Gość nataliaaaa1982
Ja uwielbiam wysokich i szczuplych facetow takichakurat nie miesniakow i bez brzuszka njlepiej wysportowany i doswiadczony z puszystym facetem nigdy nie bylam .

Gość fghfhfghf
Ja nie lubię jakichś wychudzonych facetów... płaski, muskularny brzuch może i ładnie wygląda i jest podniecający, ale w dotyku jest nieprzyjemny.... za twardy. Dlatego wolę normalne brzuszki, może być trochę sadełka, żeby było mięciutko... No ale gdybym miala wybrać: faceta z lekką nadwaagą czy faceta z niedowagą, to wybrałabym tego pierwszego. Chudość jest okropna, nie tylko u kobiet, ale u mężczyzn też. Nienawidzę gdy czuć same kości i ścięgna gdy się przytulam...