Gość Evela777 Napisano Sierpień 5, 2010 Czesc dziewczynki!:D Oj duzo, duzo fajnych miejsc, naprawde:) Podroze sa fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 5, 2010 mosew A jakim środkiem transportu byłaś w zatorze, jeśli można wiedzieć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 5, 2010 mosew masz racje, atrakcje przed zajęły na trochę czasu, a byłaś za parkiem z tyłu są karuzele na wodzie. Wyszłyśmy całe mokre, na szczęście to było na koniec Chętnie bym się z Wami spotkała w Warszawie, ale obecnie mam ok 400 km - trochę daleko, choć nie do pokonania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotna_Mama_78 Napisano Sierpień 5, 2010 mosew poszła już spać, bo jutro czeka Ją ciężki dzień. Praca a potem podróż pociągiem z Krakowa do Warszawy. Obalimy mit, jakoby Krakusy nie lubię Krawaciarzy :D :D :D Ale ja mówię poważnie i ponawiam zaproszenie na spotkanie samotnych_samodzielnych_mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Ja dzisiaj też odpadam bo trochę jestem zmęczona Miłego spotkania dziewczyny Dobrej nocki, trzymajcie się cieplutko Może kiedyś do Was dołączę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 5, 2010 Nie ma juz nikogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Ja dołączam , wyekspediowałem córkę do przyjaciólki żony , w domu goszczę ekipę z BIN 4-rech chłopa i potrzebowałem miejsca do spania, na sen z reszta za wczesnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Wyglada na to , ze jak zwykle się spózniłem . Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 5, 2010 Nie ma nikogo wiecej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Dzień doberek! :) już piątek! samodzielna mama 35 szkoda, że nie jadę za tydzień do Zakopca samochodem inaczej może byśmy się spotkały :) Warszawa - super pomysł, ale ja nie dam rady. Myślę , że można by było się jeszcze raz skrzyknąć i umówić :) znaleźć dogodny termin dla większości. Ja jestem za - chociaż jestem tu nowa... to dobrze mi z wami dziewczyny :) Milutkiego dzionka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 6, 2010 Witam!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Witaj jak minął dzień ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 6, 2010 Super! :D A Tobie? Tzn. Wam wszystkim?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 6, 2010 U mnie nie najgorzej, trochę dużo pracy Była u Was też taka straszna burza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 6, 2010 Byla, ale nie taka straszna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 6, 2010 U nas zrobił się bardzo ciemno, jak w nocy. Wiało i łamało drzewa. Ja jechałam samochodem i nie powiem, że by było miło, choć burzy się nie boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 6, 2010 samodzielna mam 35 to niewesolo mialas faktycznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 6, 2010 *mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Na szczęście w porę udało mi się zjechać na pobocze Inni też zdążyli bo mogło by być nieciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 6, 2010 Na pobocze przy wolnej przestrzeni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Tak oczywiście, pod drzewa bym się nie ładowała Ja dzisiaj się pożegnam Dobrej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Witam Wszystkich w ten rześki już nie poranek Miłego dnia Mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 7, 2010 A ja witam wszystkich w południe :) Ja się wczoraj wzięłam za porządki, takie solidne i troche mi zeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 7, 2010 A ja witam po zakupach-jak to kobieta...;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Widzę że udanych... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 7, 2010 Ooooooczywiscie... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 7, 2010 Jest tu ktos...? Odbiór:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Ja tylko na chwilkę Ale zakupy musiały być naprawdę udane skoro taki dobry humorek :) Ja dzisiaj też byłam na zakupach ale dla mnie trochę męczących. Kupowałyśmy wyprawkę do zerówki, a wybór rzeczy w sklepie trochę za duży i moje słonko miało problemy z decydowaniem jakie. Miłej, spokojnej nocki dla Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 7, 2010 Trafilam na kilka fajnych ciuszkow, ale humor dobry to ja mam od dluzszego czasu codziennie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 8, 2010 Witam wszystkich w niedzielny pochmurny poranek:) Leje juz drugi dzien :{ oby za tydzien bylo inaczej... Ale pyszna ta poranna kawka :)... mmmmm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach