Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

z neta takie "suche, psychologiczne" wywody mogą mieć mały poklask, ja bym dodała coś od siebie:) a co do rozwódek - ludzie traktują takie osoby fatalnie czasami..

Gość Evela777
aniolku a ja jakos sie nie spotykam z jakims zlym traktowaniem osoby po rozwodzie. Sama odeszlam od meza, ale na czole nie mam napisanego czy mam rozwod czy nie mam. W kazdym badz razie wiadomo jest ze z mezem nie jestem a mimo to normalnie jestem traktowana. Poza tym zyjemy w czasach gdzie duza liczba osob nie jest z malzonkiem, jest po rozwodzie lub ma nowego partnera. I z tego co zaobserwowalam to wlasnie te osoby ktore sa z kims nowym a nie z malzonkiem sa traktowane inaczej.

Gość Evela777
Pomozecie...? Pomozemy! :D He he

Gość Evela777
Z czego ha?:)

Gość Evela777
Czyms Was tu trzeba choc troche rozsmieszyc:D

Gość Evela777
Dziekuje... :D Ale nie od poczatku po rozstaniu tak bylo, dopiero po jakims czasie stanelam na nogi.

dzięki dziewczyny, mnie chodziło o to co wy byście wolały słuchać, bo ja mam wrażenie, ze oni oczekują ode mnie jakiś porad,o gotowaniu, modzie i urodzie, a ja nie bardzo się w tym czuje, testować kremów nagle nie zamierzam, zbyt wielu wiadomości nie posiadam, wiec pomyślałam o internecie. Ale zrozumiałam, ze Wy wolałybyście tak od siebie. W sumie ja też, choć to trudniej a mam jeden dzień,żeby napisać godzinna audycję. Wiec zamykam buzie siadam, trzymajcie kciuki....

hej, widze ze u was humorki dopisują, u mnie też jest nienajgorzej naladowałam akumulatory w tym Zakopanym, a dzisiaj jedździłam na rolkach, miłe zmęczenie:) a wogóle to jeszcze mam urlop bo nie miałam co z dzieckiem zrobic wiec czas mi leci na leniuchowaniu z dzieckiem, tzn nic nie robimy w biegu, no i codziennie gotuje!! pozdrowienia z gorącego Krakowa

Gość Evela777
Witam w ten prawie jesienny wieczor... :)

Gość Evela777
Ja jestem bardzo muzykalna ale wole np.dzwiek morza... :D

Gość Evela777
A w gory wybieram sie ale na wiosne:D Ale najbardziej to kocham morze. Natomiast na mazurach bardzo bym sie nudzila.

Gość Evela777
Mnie uspokaja muzyka... Kocham muzyke, a moje dziecie ma to po mnie. Zreszta juz w zyciu plodowym wlaczalam mu muzyke powazna i nie tylko:D

Gość Evela777
Tak szybko???

A ja dawałam do słuchania taką muzykę dla bobasa , było kilka części . Przykładałam jedną słuchawkę na brzuch a drugą ja miałam i tak razem słuchałyśmy muzyki

Gość Evela777
Czesc:D U mnie tez deszczyk i wlasnie pojdziemy na spacer w kaloszach:D To jest super zabawa.

A u mnie rano padało a teraz świeci słoneczko. Kurcze fajnie Wam że macie małe dzieci :) ...może jeszcze nie siedzą tyle przy komputerach, bo moja pociecha ma dużo znajomych i ciągle siedzi przy kompie ( akurat wtedy co ja też chce ) :S Miłego dnia Wszystkim :D

Gość Evela777
margaret ja pozwalam na komputer 30min. Co do malych dzieci, ja uwazam ze macierzynstwo to najpiekniejszy czas w zyciu-dla mnie. Ciesze sie tym codziennie bo juz niedlugo moje dziecko bedzie wyfruwac z gniazdka... Nieuniknione.