samotnawyspa 0 Napisano Sierpień 27, 2010 A teraz idę już spać, bo prawie się rozmarzyłam i gadam już sama ze sobą. Miłej nocki Wam życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 27, 2010 samotnawyspa dobrej nocki i kolorowych... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 27, 2010 Jest ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samotnaaaaaaaaaaaaaaaaa666 Napisano Sierpień 28, 2010 witam was. Nie wiem czy moge tutaj dolaczyc bo ja niby w zwiazku ale tak naprawde sama. wiec jak sie zgodzicie to bym z wami popisala. pozdrawiam Julka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 28, 2010 Witam:D Julio to forum jest otwarte wiec zapraszamy do dyskusji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 28, 2010 helo, jaka u was pogoda?, w Krakowie leje, widać że kończy się lato ja siedze sama mąż zabrał dziecko, więc napawam się ciszą i spokojem, a potem moze wypad z koleżanką za kawkę i sklepy, planujemy wyjscie na basen:) a wy co porabiacie w ten smutny dzionek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 28, 2010 U nas tez pogodnie nie jest, ale na pewno nie smutno:D My pewnie dzis na rolki wyskoczymy z synkiem. To na pewno a co jeszcze to zobaczymy na co bedziemy miec ochote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 28, 2010 My w poniedzialek lecimy na bilans czterolatka, pewnie znowu nasz pediatra bedzie zachwycony:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mau3 Napisano Sierpień 28, 2010 Zajrzyjcie na byłeżony.pl Jest tam na forum nawet kawiarenka. Nie będziecie same. Wirtualny świat pełen jest ludzi. Każdy może się w nim odnaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 28, 2010 Halo... Jest ktos...?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotnawyspa 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Evela- ja jestem. Siedzę sobie i czytam książkę a od czasu do czasu podczytuję, co na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 28, 2010 A na forum cisza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 29, 2010 Witam w niedzielny poranek :) I miłego dnia życze wszystkim. U mnie przedziera się słoneczko, więc trzeba wykorzystać koniec wakacji i jeszcze gdzieś wyskoczyć. Do zobaczenia wieczorem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotnawyspa 0 Napisano Sierpień 29, 2010 U nas zimno, wieje wiatr i ogólnie nie jest za ciekawie. Ja jeszcze do wieczora jestem sama w domu, więc pewnie dalej będzie czytanie, czytanie, czytanie i wyjście z psem dla odmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 29, 2010 Witajcie nad góry nadciągnęły chmury i od wczoraj mam problemy z netem co jakiś czas tylko wychodzi słonko, to tak jak w życiu ale ogólnie samopoczucie nie najgorsze. miłego dnia dla wszystkich Mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 29, 2010 U nas slonce naprzemian z ciemnymi chmurami. Ale najwazniejsze ze pogodnie w serduchu... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 29, 2010 Witajcie drogie mamusie...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Witajcie w ten nie najcieplejszy dzień Chyb pora wyjąć z szafy polary Ostatnio nie byłam za często bo kończyłam pisanie pracy magisterskiej, ale udało się zakończyć Jeszcze tylko obron i następna rzecz z głowy Miłego dnia dla Wszystkich :) Trzymajcie się cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 30, 2010 Nareszcie ktos sie odezwal... A ja to nie lubie polarow nosic;) Juz nie bedzie upalow ale cieplo to na pewno jeszcze bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 30, 2010 A wiecie co? Chcialabym Was zobaczyc, Wasze zdjecia. Jest taka mozliwosc? Jestescie dostepne na jakims spolecznosciowym portalu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Odzywa, odzywa, jak tylko ma czas Pewnie,że jest taka możliwość wyślij e-maila to ci pośle fotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 30, 2010 OK. To ja Tobie tez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2010 zajrzyj na pocztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 30, 2010 Wiecie jaka sympatyczna buzke ma samodzielna mama 35?!:D Suuuuper kobietka a nie jakas tam zapuszczona mamuska, he he! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 30, 2010 Juz Ci wyslalam swoje foto:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2010 No to już mamy dwie sympatyczne buźki bo Evela też niczego sobie A co do tego że samotne mamy dbają o siebie nie mam wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 30, 2010 Dzieki samodzielna mama 35 :* Bo my tutaj wszystkie fajne babeczki jestesmy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 30, 2010 no i niekiedy tu zajrzy jakiś rodzynek, ale ostatnio to bardzo rzadko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 30, 2010 Jesli chodzi o mnie to jestem bardzo zrazona do plci przeciwnej...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 30, 2010 Do tego stopnia, ze nawet gdy mija mnie jakis facet pewnie uwazany za przystojnego i ciagnie za soba smuge meskich perfum to mnie drazni ze zostawia za soba meski zapach. Ehhh...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach