DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Tak Karmelko - ja tak właśnie mam - kocham się w tych co mnie mają w ..... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Witam , jak jeszcze mnie pamiętacie Ja dzisiaj tez na wolnym , bo mamy zebranie w szkole a z racji mojej pracy bym nie zdążyła. Więc się urlopuje :) ale trochę zagonione te moje urlopowanie bo chce jak to ja nadrobić zaległości:) a jeszcze obiecałam słonku że pojedziemy na basen :) Nie wiem jak u was mamy pierwszoklasistów , ale ja ostatnio bardzo lubię gumkę myszkę. Moja mała pisze literki w zeszycie a ja gumuję aż uzyskamy pożądany efekt :) i tak jak na forum jest kopiuj wklej tak u nas w zeszycie napisz - gumuj :) Widzę że na spotkaniu super się bawiliście i tak trzymać :) Manie było żal że z Wami nie pojechała, ale takie życie :( nie można mieć wszystkiego na raz :( może na następne z wami pojadę, pod warunkiem że mnie zabierzecie :) Pozdrowienia dla Wszystkich bez wyjątku :) Miłego dnia choć dzisiaj 13 i mnie pech prześladuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Dudzia, ale wytoczyłaś działo...., to chyba nie o nas i nie o mee, no co Ty, wychodzisz z armatą na komary??, to nie tak, to były podchody humorystycznie, żarcikowe, nie na takie dramatyczne zakończenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Eeee tam, zaraz dramatyczne - może na tym polega cała zabawa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Ty, bawiąca sie inaczej....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 oooooooooooooo !!!! u mnie właśnie śpiewa ADELE :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 to daj też posłuchać!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 a.. i jeszcze w sprawie sprezentowanych michałków, to maxxi pewnie uważa, że z Ciebie już taka słodka kobieta, że wiecej słodkości byłoby już nadmiarem, a ja moja droga, wciąż muszę jeszcze pracować nad sobą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 moje myśli kierują się w inną stronę. pamiętasz co MAXX kilka razy powtarzał - "facet musi czuć, że ma za co złapać". Widać mnie już wystarczy - za to nad Tobą zdecydowanie trzeba pracować. Myślisz, ze po co on Cię zabierał do cukierni i pasł wszystkimi dostępnymi smakołykami :-D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Ale wymyśliła..., Ty błyskotliwa riposto!!!! a maxxi pasł mnie tymi smakołykami żeby zatrzeć zgromadzony na śliniankach zapach boczku ze sklepu mięsnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 13, 2011 no tak tylko znikłem a tu takie gruchanka :D miłego dzionka sikoreczki i trzymac tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 MAXXiu - za co trzymać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa Jaka wywiązała się tutaj rywalizacja, FIU FIU Dziewczyny, wobec tego ring wolny a ja jako sędzia:D Popatrze sobie z boczku(uwędzonego)i nie bedę Wam przeszkadzać:P I wyobraźcie sobie, że też zostałam obdarowana przez rodzyneczka-michałeczka,nieco wcześniej niż Wy, wiec spokojnie Dudzi, wszystko pozostało w rodzinie;) Samodzielna Mamo,nawet nie mysl o opuszczeniu nastepnego spotkania!!! Nie pisałam jeszcze, ze po powrocie do domu ze zlotu,zastałam zniszczone moje wielkie łoże:(:(:( i wystawiłam zakaz imprezowania pod moja nieobecnosc-koniec z "wandalizmem"nieopierzonych gości. Normalnie wpadłam w furie, gdy zobaczyłam co zrobili:-o:-o:-o Oczywiście naprawa nie wchodzi w gre. A tak po ciuchu, to cholera, takie badziewiaste meble teraz jednak produkuja, ale ciiiii nic młodemu nie mowcie:D Co nie zmienia faktu, że chyba jakies słonie byly w domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Dudzia Moja Ty Trzepnięta Kobieto popłakałam się ze śmiechu .To z powodu tych pusch up włosów ta Grochola? Miłość odwzajemniam jak bum cyk cyk.Mogę śmiało powiedzieć ,że jest to miłość od pierwszego wrażenia nawet.Zapomnij o tym "nie w typie",bo to tyczylo li i wyłącznie orientacji a nie porozumienia dusza z duszą,zwariowanie ze zwariowaniem. Ja też żaluję ,że mnie z Wami nie bylo,jeszcze pamiętam jak machałam Ci w Sosnowcu na peronie i jak było żal ,że odjeżdżasz. Jeden warunek Dudzieńko-musisz zgodzic sie na wielożeństwo ,bo...ja serce moje oddałam też pewnej wspaniałej Panience,której jak nie widzę parę dni to mam milion wrażeń i zdarzeń do opowiedzenia.Buziaki Karmelko. To co Dudzia?Przystajesz na pomysł życia w komunie ?Potem jak przystało na Grocholę napiszemy powieść o życiu stadnym osób pozytywnie ześwirowanych.Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 MEE - ja się godzę na wszystko byle tylko Ciebie nie stracić :-). Zresztą po takich spotkaniach to komuna nie jest mi obca i w ogóle mi nie przeszkadza. Z takimi jak Wy to ja na koniec świata się udam -nawet piechotą. JESTEM WASZĄ FANKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem pieprznięta, ale mam wielkie serce :-). Tak więc MEE - trójkącik, czworokącik czy nawet ośmiokącik - proszę bardzo - wchodze w to !!! :-D :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 ALEBAZI - a jaki Ty prezent dostałaś od MAXXa tak potajemnie ?!?!?!?!?!??!?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 szkoda Kobieto,że tak daleko mieszkasz,baaaardzo szkoda,bardzo bardzo bardzo szkoda Nobel dla tego ,kto wymyślił internet,komórki,skype,smsy,zresztą dla TAKICH OSÓB mogę nawet zapylać na pocztę , znaczek kupić ,napisać list i polizać kopertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 MEE troszke wpadnę Ci w słowo, dziś już tylko znaczki lizać można :P Koperty są już samoprzylepne :D:D:D Och... Dudzia, to żadna tajemnica przecież:D przypomnij sobie tylko o której ja godzinie poszłam spać a wszystko bedzie juz jasne:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 No to teraz z tą jasnością to już calkowicie zaciemniłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Głupio mi się było przyznać, ale też nic nie rozumiem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 no jak ten świat do przodu poszedł -samoprzylepne koperty ;-) ,za moich czasów takich ulepszeń nie było :-),no to zostaje do polizania znaczek Dudzia-ja cały czas pamiętam o pewnym komplemencie i o moim długu wobec Ciebie,wiem też ,ze obiecałam Ci ten wyjazd,niefajnie nie dotrzymywać słowa i źle mi z tym,ale nie nadaję się na razie na balety,imrezy ,tańce hulańce-mam sprawę o wymeldowanie,mam miesiąc do rozwodu,upijam się na smętno,dajcie mi trochę czasu ,proszę. pisała Grochola Ludź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Dudziu, bo to Alebazi przecież dwukrotnie zaznaczała, że na innej imprezie była, tylko takie rozwiazanie przychodzi mi do głowy, bo żebyśmy we dwie nie wiedziały o co chodzi??, chyba, że maxxi będzie w temacie, tym bardziej, że był sprawcą owej tajemnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 mee, ani się spostrzeżesz, a znaczki już też będą samoprzylepne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 wiem MEE. rozumiem i nie mam żalu. tylko się za Tobą stęskniłam. I przestań wreszcie o tym długu - nie ma go i nie było. To co CI powiedziałam wypłynęło szczerze z mojego serca i to tylko i wyłącznie bezinteresownie. Ja już jestem taka szczera Kaśka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Hola, hola, ej Grochola, ale fajnie Ci to Dudzia wymyśliła..., u nas czasu jak na... lekarstwo.... (a myślałaś, ze napiszę, jak marasu - nie, nie..), po prostu szkoda go marnować..., chociaż są wyjatki od reguły i dla Ciebie ten wyjątek zastosujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Dudzia-Ty mi w 1 sekundzie podniosłaś podupadłą samoocenę,wiesz co to znaczy? urosłam,nagle,ożyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 No i cudnie!!!!!!!!! Tak miało być !!!!!!!!!!!!!!11111111 I tak trzymać !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Przeczytajcie wszyscy uważnie to co wyżej napisała MEE - Wasza stara Dudzia jeszcze czasami na coś się przydaje :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 Dudzia ja Ci za to życzę dwóch blond dziewczynek ;-) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 No - tak to o wiele lepiej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach