1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 oooo zgadzam się! Ewelina dopiero ma nierówno pod sufitem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 EWELINA - pozwoliłam sobie puścić Ci mailika :-) - chyba się nie gniewasz ? MARIUSZ - a skąd Ty tak dobrze znasz jakość jej "podsufitki" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 wiem co mi mówiła :) ale oczywiście pozytywnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Dudzia - pewnie, że nie:) zaraz przeczytam :) A Mariusz ma szczęście, że nie jest w zasięgu mojego rzutu porcelaną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 Babko - nie szkoda Ci porcelany? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 Ewelina - przypominam o dewolaju devolaju :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 nie wiem czemu mi się to dwa razy napisało.. ale może dlatego że głodny jestem..?! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Szkoda, ale na taki cel z przyjemnością poświęcę i to widzę, że więcej elementów bedzie trzeba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 "na taki cel" - no fajnie o mnie mówisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Zasłuzyłeś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 No KTOSIU - nie obruszaj się - to na pewno w pozytywnym znaczeniu :-) A Ty EWELINA nie dziękuj tylko ucz się czego można się spodziewać po dzieciakach :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 Nie strasz Dudzia, nie strasz!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annika Mo Napisano Marzec 12, 2012 Witam! Widzę, że zagorzała dyskusja trwa :) i to od ponad dwóch lat! ;) Tak więc chciałam się dołączyć :P Nie jestem jeszcze samotną mamusią, ale podejrzewam, że niedługo zostanę, ponieważ ojciec dziecka jest wręcz nie do zniesienia!!! :( Czasem czuję się bardzo samotna i nieszczęśliwa, dlatego też po prostu potrzebuję usłyszeć coś miłego od kogoś bezstronnego ;) Dlatego tu jestem :):):) Buziaki drogie panie! Coś czuję, że od teraz będę tu częściej zaglądać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Jeśli można - to czy ktoś zna jakieś extra sprawdzone przepisy na niedzielny obiad?? ;) Tylko żeby było smacznie i nie drogo :P Buziaczki!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 ja mam! ja mam! wprosić się do Eweline48 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 No nie, no nie ,no nie!!!!!! - to już zasługuje na co najmniej rzut wazą :) :) A tak w ogole to witamy nową koleżankę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 12, 2012 No to teraz KTOSIU nagrabiłes sobie :-D Witaj ANNIKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 Ja Was Kobiety nie rozumiem. Chce pochwalić Eweline że dobrze gotuje a tu mi się jeszcze obrywa! Widzę że wyrabiacie cudowną opinie nowej Koleżance o mnie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 12, 2012 Popieram Cię Ktosiu, bo i ja tak odebraam Twoją oferte na obiad do Eweline:D posłuchajcie tego http://www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 Alebazi1 - mówiłem już że Cię uwielbiam? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Witajcie kochani i dziękuję za tak sympatyczne i wesołe przyjęcie :) Ktosiu (jak wyczytałam na wcześniejszych postach dziewczyny nazywają cię Mariusz ;)) nie przejmuj się, nie oceniam ludzi tak szybko hehe :P No a więc powiedz mi może co z tymi obiadkami Eweline? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 12, 2012 A może ktoś mnie o zdanie spyta w sprawie tego gotowania:) ) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 12, 2012 Ktosiu, czy przyczyną Twego uwielbienia jest owa bombonierka;) Jeśli nie, to pisz mi tak dalej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 12, 2012 Eweline, kochana, czy można wpaść do Ciebie na wytworny obiadek???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 12, 2012 Witaj Annika Mo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 Ewelina teraz twierdzi że nie umie gotować - ale na pewno wali ścieme :D:D Alebazi - wszystko co mówie jest prawdziwe i wyraża moje najgłębsze uczucia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 A więc może ja tak wprost - Eweline, zaprosisz mnie na niedzielny obiad do siebie? ;) Bo ja nie mam już pomysłów co gotować i zamierzam zastrajkować :D Chyba że na maila wyślesz mi jakieś ciekawe, sprawdzone przepisy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 12, 2012 Ale kokietek z Ciebie Ktosiu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 12, 2012 Witaj kochana Alebazi :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 12, 2012 Muszę sobie jakąś opinie wyrobić między Wami bo grozicie mi tu jakąś porcelaną, wazą i nie wiadomo czym jeszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach