1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 nie ma sprawy :) a może podaj jakiś namiar na siebie to ustalimy to dokładniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 13, 2012 hmm, a ja w Krakowie nigdy nie byłam... może też Ktosiu mnie przygarniesz?????? i gotować potrafię:P Np.gołąbki-Dudzia potwierdzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 13, 2012 mojego maila ma EWELINA - może Ci poda - ja pozwalam :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 13, 2012 No to mała poprawka - szukam miejsca dla 3 osób nie pożałujesz - upasiemy Was do bólu :-D Chyba, że ALEBAZI wolałaby, pojechać do Ciebie sama - to sorki :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 przyjmę wszystkich! :D ale może nie w jednym terminie bo skoro Dudzia raz mi ugotuje obiad to Alebazi będzie mile widziana np. tydzień później :D moje dziecko jest baaaardzo gościnne więc na pewno się Wami zaopiekuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 13, 2012 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ale jesteś wyrafinowany :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 mam opiekunke do dziecka, mam dobry obiad - jakie to życie piękne :D zwiedzanie Krakowa też mogę zapewnić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ale ja tylko w towarzystwie Dudzi czuję się bezpiecznie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ktosiu, ale wspominales, że masz duzo wolnych pokoi... wiec damy rade:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 13, 2012 Chętnie poczytam o was więcej, ale może powiedzcie mi: czy muszę zaczynać od początku założenia tego topiku??;) Co o mnie? Hmm... Nic wielkiego w moim życiu się nie dzieje, z zawodu kucharz, teraz robię średnie (liceum) zaocznie, mam synka 11 m-cy, pracowałam kiedyś w takiej dużej firmie u nas w Lubaniu na linii produkcyjnej, później w sklepie sprzedawałam takie tam pierdółki :P Ale jeszcze nie pracowałam w swoim zawodzie :D Od prawie 6 lat jestem z facetem, na początku było dobrze, później powoli zaczęło się psuć... Byliśmy na wakacjach nad naszym polskim morzem i wtedy zaszłam w ciążę... Odkąd mały jest na świecie tylko ja się nim zajmuje, bo tata nigdy nie ma czasu, wiecznie zmęczony... Raz go tylko przewinął i tyle z jego zajmowania się dzieckiem! Zero spacerów, zero zabawy... Czegokolwiek! Ciągle się kłócimy... Nie wytrzymuję z nim już pod jednym dachem... Tym bardziej jeszcze, że mieszkamy z jego rodzicami, którzy wszędzie wtykają swój nos, próbują rozstawiać nas po kontach... Mamy tańczyć tak jak oni nam zagrają! Masakra jakaś... A najgorsze z tego wszystkiego jest to, że rządzą się w sprawie dziecka, co mnie najbardziej dobija!!!! I to ja zawsze jestem dla nich wszystkiemu winna. Także nie jest kolorowo, ale nie będę już narzekać ;) Z natury jestem trochę postrzelona: DWA RAZY ZROBIĘ ZANIM SIĘ ZASTANOWIĘ :D szczera (czasem do bólu-co nie jest zaletą:( ) uwielbiam pisać... nie śmiejcie się tam tylko... OPOWIADANIA :P - no i oczywiście czytać:) Kocham filmy katastroficzne i o tańcu;) W ostatni dzień wiosny skończę 22 lata (dopiero:P ) Mój synuś ma 5 ząbków i już powoli zaczyna dreptać;) Oboje uwielbiamy słodycze, a zwłaszcza czekoladę :D Póki co - jestem bezrobotna :| No i to na razie tyle... Jak sobie coś przypomnę to dopiszę na pewno :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 no dooobra, z jednego obiadu też się ucieszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 13, 2012 Dostaniesz na zapas i zamrozimy,BEDZIE PAN ZADOWOLONY:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 13, 2012 *próbują rozstawiać nas po KĄTACH - sorki za taki rażący błąd :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 to na kiedy sprzątać pokoje? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 13, 2012 czemu jednego - lodówki nie masz czy jak? można zrobić 5 obiadów i pomrozić :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 13, 2012 Jeszcze nie umeblowane, a już zdążyłeś nabałaganić? :-D ANNIKA - dzięki, od razu lepiej :-D. Nas należałoby poczytać dokładnie od początku żeby się połapać z grubsza bo dołączaliśmy w różnym czasie - dasz radę - to dopiero lektura. A Ty lubisz czytać. Kurna, ludzie, konkurencja kucharska nam wkroczyła - to ja wpełzam pod dywan i już się nie mądraluję ;-) ALEBAZI - to teraz z wycieczka do Krakowa będzie? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 13, 2012 Hej, a co to za umawianie się.:) A o mnie to zapomnieli?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ewelina - Ty masz zaproszenie od dawna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 13, 2012 No to nam EWELINA zapałała zazdrością :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 13, 2012 Ktosiu, jestes rozrywany:D jak Ty dasz radę przyjąć pod swoj dach tyle kobit:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 13, 2012 Annika, ja przeczytałam od poczatku, ale miałam wtedy urlop i zadałam sobię tą lekture do poczytania, jako punkt honoru:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 Witajcie Tak tu zasowacie ze wszystkim ze naprawde nie nadazam... Widze nowe osóbki z nami wiec ;-) Annika wreszcie ktos zblizony wiekiem do mnie, mi 1lutego stuknelo 24 a jestem juz rozwodka z 2córkami, bedac mniej wiecej w Twoim wieku tez wszystko zaczelo mi sie sypac a efekt jest taki ze sama wychowuje córki do tatus sie zmyl do innej... Dudziu moje zdrowko ostatnio cos sie sypie...w czwartek mam wizyte u chirurga i powie mi co dalej z tymi kamieniami robic, pewnie dostane skierowanie za wyciecie ich do szpitala a tam to nie wiadomo na kiedy jakis wolny termin bedzie...w koncu polska sluzba zdrowia :P Chodze ostatnio jak bym czyms w glowe dostala,ciagle zmeczona, senna...jak mam cos w domu zrobic to dosłownie sie do tego zmuszam. Brak sily na cokolwiek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 Chrupeczka23 - przepraszam bardzo ja mam 25! :D:D Alabazi - Ewelina chce spać na trampolinie wiec się zmieści :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 13, 2012 No i ja też się dołączam ;) Ktosiu, dasz radę mnie tam gdzieś upchać? :P Dudziu, przeczytałam sobie twój pierwszy pościk i parę odpowiedzi... Resztę nadrobię z czasem:P Mam nadzieję, że od tamtego czasu dużo się zmieniło na lepsze??:) I nie musisz się przejmować, nie będę się mądrować i wątpić w wasze zdolności kucharskie;) Sama kiedyś nawet naleśników nie potrafiłam zrobić!:D hehe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 13, 2012 Alebazi a więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko też przyjąć sobie to za punkt honoru:P Chrupeczko Cieszę się, że jesteśmy mniej więcej w tym samym wieku:) A po ile mają twoje dzieci?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 Hi hi Ktosiu nie spodziewałam sie ze i Ty taki malolat jesteś ;-) Anniko starsza córka w sierpniu bedzie miała 7lat a młodsza w lipcu 3 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 13, 2012 Oja tam oj tam:) Ja tylko grzecznie zapytalam ;)A tu od razu, że zazdrosna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 Chruuuuuuuuuupeczka! Przez Ciebie Ewelina znowu się ze mnie zbija! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 13, 2012 jeszcze każe mówić do siebie pani!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrupeczka23 0 Napisano Marzec 13, 2012 Jak to przeze mnie?? a co ja takiego zrobiłam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach