Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Obraziłam się:( Eweline - ja też chcę zobaczyć to cudo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Nie musisz się obawiać - ja nie lecę na babki :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dudzia - Eweliny syn to młodsze jej odbicie lustrzane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Mój młodszy to moje xero :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Ludzie nas na ulicy zaczepiają, że to niemożliwe żeby dziecko było tak podobne do mamy :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dudzia - faktycznie, widziałem nawet bardzo podobny do mamy :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 A mój to kopia ojca ponoć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Widziałeś? Mnie i synka? Że niby gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Chociaż niektórzy mówią, że zaczyna się robić do mnie podobny:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dudzia - sprawdź poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 DUDZIU - czy mogę wziąć sobie twojego maila od Eweline? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Też ci wyślę moje cudo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 A ja coś nie mogę wysłać Wam swoich :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 mojego Rozrabiake znowu "boji bziusiek" kurde od wczorajszego rana tak ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 EWELINA - poszło :-) trochę mało aktualne, ale zawsze coś. Jakby co to KTOSiu podeśle Ci namiary na NK bo mądrala już mnie zdążył zlustrować :-P ANNIKA - no gdzie ta Wasza fotka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 no pfff mądrala od razu - Alebazi mi podała adres! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 KTOSiu -smecta lub kropelki żołądkowe lub kminek zaparzyć. p/s a może po prostu powinien zrobić kupę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 ale właśnie wszystko było ok aż wczoraj cały blady z przedszkola nie wyszedł. wziąłem go dziś do lekarza to pani kazała mu tylko podawać krople które mało dają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dudzia - sprawdź pocztę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dzięki ANNIKA - a nie pisałam, że małe jest najsłodsze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Pisałaś i to dzisiaj!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Dostałaś Dudzia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 KTOSiu jeszcze masaż, ciepłe okłady i ramiona tatusia :-) Może coś się kluje, a może coś z jedzenia mu nie podeszło. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 20, 2012 Annika, Dudzia - fajne te Wasze dzieciaczki :) Dudzia Twoi to już właściwie kawalerowie, a nie dzieciaczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 No przecież napisałam, że słodziak :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 Nooo... ja tam nie wiem - Dudzia mi swoich nie wysłała:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 20, 2012 No starszy to 17 lat i teraz to na prawdę wygląda na faceta. A młody jeszcze taki wypierdek, ale za to gość rozwala wszystkich całym sobą (po mamusi) i tym swoim uśmiechem (po mamusi) Na szczęście po tatusiu ma tylko płeć. Za to starszy - wredniejsz i bardziej egoistyczna kopia tatusia :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 20, 2012 wszystkie dzieci są faajne! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 20, 2012 No to chcę zobaczyć tych twoich facetów Dudziu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach