1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 21, 2012 no ale... no to jest kuszące ale... :D:D pytaj Eweliny! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 21, 2012 Ewelajna - co ty na to?:D Mariusz widział, a ja nie mogę?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 21, 2012 Ewelajna - to dla ciebie też zrobię pierogi, żebyś nie musiała się nadmiernie wysilać z klejeniem i prześlę mailem:D To co?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 21, 2012 Ewelina twardo pierogi robi więc myślę że zdjęcia nie zobaczysz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 21, 2012 Kurcze, jak chciałam ją wyręczyć to nie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta z hanią 0 Napisano Marzec 21, 2012 Nic mi nie wychodzi z tym skype. Mariusz napisz mi jak możesz adres email na moje gg Dudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 21, 2012 pozwalam :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 21, 2012 Dudzia zamiast sobie ściągnąć gg to kombinuje ze skypem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 21, 2012 bo ja nie lubię gg :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 21, 2012 i tak mam pootwieranych po 20 okien to jeszcze mi tylko gg brakuje ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 21, 2012 przecież gg jest łatwiejsze w obsłudze niż skype :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 21, 2012 może i tak, ale u mnie wszyscy korzystają ze skypa i na dodatek cholernie !!! wnerwia mnie ta numeracja jak w obozie koncentracyjnym :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 21, 2012 zresztą w moim wieku to i tak cud, że ja korzystam z komputera, a nie piszę nadal tradycyjne listy :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 21, 2012 Dudzia hahahhaha może potrzebujesz jakiś korepetycji - np. "do czego służy myszka" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 21, 2012 to akurat wiem - zbereźniku !!!! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 21, 2012 no pfff :D:D a czego jeszcze nie wiesz? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 21, 2012 powiem Ci jak przyjadę do Krakowa :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 21, 2012 a tak w ogóle masz przyjechać rekreacyjnie czy w konkretnym celu? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 21, 2012 rekreacyjnie w konkretnym celu zwiedzania Krakowa i okolic :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 21, 2012 aaa to tym bardziej zapraszam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta z hanią 0 Napisano Marzec 21, 2012 Dudzia, poszło. A ja w Krakowie nigdy nie byłam, a chętnie bym zobaczyła to miasto. Ja już kończę,bo zbieram się znów na noc do pracy. Poczytam Was w wolnej chwili.Annika, dzięki za horoskop, może coś się spełni. Mariusz, moja Hania też zachorowała na wirusówkę jelitową, wymiotowała w nocy, a dziś cały dzień boli ją brzuch, nawet spała 2 godziny, to i ja skorzystałam ze spania. Pozdrawiam Was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 21, 2012 Aneta - nie ma za co;) Eweline i Alezabi jeszcze wybrzydzały jak im wywróżyłam:D Tylko ty i Dudzia jesteście zadowolone:P Dlatego: NIE PROŚCIE MNIE WIĘCEJ O ŻADNE WRÓŻBY!:D Mariusz - to do czego służy myszka?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 21, 2012 Annika - no wiesz, jeszcze nie mam magistra żeby udzielać tak zaawansowanych porad :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 21, 2012 Annika jakbyś wróżyła jako tako to byśmy nie wybrzydzały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 21, 2012 Mariusz - ja mam na to prostą odpowiedź: NACIŚNIJ WYŚLIJ:D i tyle:P Eweline - nie moja wina, trzeba było od razu powiedzieć, która dekada;) hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 22, 2012 Dzień dobry Kobiety :) Nie mówcie mi że jeszcze śpicie bo tak być nie może :) Niektórzy od rana ciężko pracują... Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 22, 2012 Witam czwartkowo, Ktosiu - dwa dnie temu 20.03. (strona 283), poprosiłam Cię o pomoc w intrukcji zapisania zdjęcia, tak jak Ty je zaprezentowałeś - linkiem. Da się od Ciebie taką informację uzyskać? W rozrzerzeniu - zapisz jako - mam możliwośći PNG, JPEG, GIF (które wg opisu, można używać w sieci web), nie wiem czy ja dobrze rozumiem, że dzieje się to wówczas przez link. Mam obraz (zdjęcia) zapisane w formacie JPEG i nie umiem ich wysłać linkiem. Co robię źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 22, 2012 Dzień dobry wszystkim!;) No, dla kogo dobry, dla tego dobry... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 22, 2012 Karmela - Nie wiem czy to o coś takiego ci chodziło, ale ja zrobiłam tak: wybrałam zdjęcie, nacisnęłam na nie prawym przyciskiem myszki, dałam OTWÓRZ ZA POMOCĄ -> INTERNET EXPLORER, skopiowałam ten link na górze, wkleiłam tutaj i tyle... Chyba tak miało być? C:\Users\Gombka\Desktop\20101116261.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 22, 2012 Eee... sama nie wiem, chyba jednak nie:D Mariusz - Pomocy!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach