Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Ewelajna - to dla ciebie też zrobię pierogi, żebyś nie musiała się nadmiernie wysilać z klejeniem i prześlę mailem:D To co?:P

może i tak, ale u mnie wszyscy korzystają ze skypa i na dodatek cholernie !!! wnerwia mnie ta numeracja jak w obozie koncentracyjnym :-(

zresztą w moim wieku to i tak cud, że ja korzystam z komputera, a nie piszę nadal tradycyjne listy :-P

Dudzia, poszło. A ja w Krakowie nigdy nie byłam, a chętnie bym zobaczyła to miasto. Ja już kończę,bo zbieram się znów na noc do pracy. Poczytam Was w wolnej chwili.Annika, dzięki za horoskop, może coś się spełni. Mariusz, moja Hania też zachorowała na wirusówkę jelitową, wymiotowała w nocy, a dziś cały dzień boli ją brzuch, nawet spała 2 godziny, to i ja skorzystałam ze spania. Pozdrawiam Was!

Aneta - nie ma za co;) Eweline i Alezabi jeszcze wybrzydzały jak im wywróżyłam:D Tylko ty i Dudzia jesteście zadowolone:P Dlatego: NIE PROŚCIE MNIE WIĘCEJ O ŻADNE WRÓŻBY!:D Mariusz - to do czego służy myszka?:D

Mariusz - ja mam na to prostą odpowiedź: NACIŚNIJ WYŚLIJ:D i tyle:P Eweline - nie moja wina, trzeba było od razu powiedzieć, która dekada;) hehe:D

Dzień dobry Kobiety :) Nie mówcie mi że jeszcze śpicie bo tak być nie może :) Niektórzy od rana ciężko pracują... Miłego dnia :)

Witam czwartkowo, Ktosiu - dwa dnie temu 20.03. (strona 283), poprosiłam Cię o pomoc w intrukcji zapisania zdjęcia, tak jak Ty je zaprezentowałeś - linkiem. Da się od Ciebie taką informację uzyskać? W rozrzerzeniu - zapisz jako - mam możliwośći PNG, JPEG, GIF (które wg opisu, można używać w sieci web), nie wiem czy ja dobrze rozumiem, że dzieje się to wówczas przez link. Mam obraz (zdjęcia) zapisane w formacie JPEG i nie umiem ich wysłać linkiem. Co robię źle?

Karmela - Nie wiem czy to o coś takiego ci chodziło, ale ja zrobiłam tak: wybrałam zdjęcie, nacisnęłam na nie prawym przyciskiem myszki, dałam OTWÓRZ ZA POMOCĄ -> INTERNET EXPLORER, skopiowałam ten link na górze, wkleiłam tutaj i tyle... Chyba tak miało być? C:\Users\Gombka\Desktop\20101116261.jpg