samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 31, 2012 Masz małą namiastkę gór http://i39.tinypic.com/2ir2kd1.jpg tak było w zeszłym tygodniu, ale wysoko, bo na dole rosły już kwiatki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 31, 2012 ups o kwiatkach zapomniałam http://i40.tinypic.com/wntza.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 31, 2012 Ależ piękne - dziękuję :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 31, 2012 proszę bardzo :) szkoda że zapachu nie można posyłać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 31, 2012 jak ja już chwilkę znalazłam to nikogo nie ma :( wszyscy imprezują przy piwku ? albo porządki tak wykończyły :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 31, 2012 Ale ze mnie pijak - pól piwa i już jestem trafiona :-D. Ale pyszne jest więc wypiję do końca i najwyżej zasnę przed kompem w opakowaniu. Za to jutro będę tu pierwsza i zrobię Wam pobudkę o 6 :-P ALEBAZI - poszła po piwo i wsiąkła - pewnie wyrwała po drodze jakiegoś przystojniaka i poszła na disco :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 31, 2012 Bo widzisz SM - takie starsze Panie jak my to zaraz pójdą spać, a młodzież będzie szalała do północy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 31, 2012 Buziak dla Dudzi, bardzo mi sie spodobalo zdanie ze modzież zostanie, a ja wlasnie weszłam i troszku posiedze w necie:D Jajecznice zawsze dostaniesz, nawet bez cebuli:P Piwo kupilam sobie sama:( Ale tez mi smakuje wiec trunkuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 31, 2012 A ja szukam ochotnika do umycia plecków, pościelenia łóżeczka i utulenia do snu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 31, 2012 Dudzia, Ty nie przesadzaj kobieto, bo zaraz tabuny facetów sie do Ciebie zleca i co wtedy zrobisz.. ha?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 31, 2012 ja chce! ja chce! ja chce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 31, 2012 Dudziu widzisz alebazi do młodzieży jeszcze się zalicza :) czyli my takie starowinki A dzisiaj właśnie myślałam o nicku jaki tu mam, bo lata lecą a ja wsią mam tyle samo :) Nie pozostało mi nic innego jak też skoczyć po piwko do towarzystwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 31, 2012 no proszę już pierwszy chętny a jak głośno krzyczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 31, 2012 Taaaaaa, walą drzwiami i oknami (paluchy pozostawiają, a tu świeżutko pomyte) :-D :-D KTOSIU - łapiesz się za plecy, czy za ścielenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 31, 2012 najbardziej wole tulenie do snuuu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 31, 2012 Ok, to jeszcze dwóch ochotników potrzebuję :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 31, 2012 Dzudziu musisz wołać głośniej akurat dwóch jest , tylko jeden pewnie zasnął , a drugi o nas już chyba zapomniał po miłej niespodziance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 31, 2012 Trudno, pójdę spać brudna i na podłodze, ale za to w męskich ramionach :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 31, 2012 Ja tam bym sie pisalam na to mycie, ale płeć sie nie zgadza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 31, 2012 to ja mogę pościelić :) dzisiaj tyle pościeli przebrałam że mam wprawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 31, 2012 a ja mam do zmiany,ale w przyszlym tyg, samodzielna zapraszam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 31, 2012 Hmm... Widzę, że dzisiaj górowało u was robienie porządków:P Czytam, a tu ciągle tylko: mycie okien, ścielenie łóżek, pranie firanek, itp:D:D:D Ja to chyba naprawdę brudas jestem, bo jeszcze nic nie ruszyłam (poza ścieleniem łóżka):P Dudziaaa - a może kąpiel w błocie by cię odprężyła? Przyjedź do mnie!:P Dzisiaj tak padało, że jutro będzie tego pełno:D:D:D A ponoć to relaksujące jest haha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 31, 2012 Jak zwykle się spóźniłam na zebranie:P Trudno, przeżyję to jakoś;) Dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 31, 2012 A, jeszcze jedno: Alezabi - Samodzielna mama jest już ustawiona z Dudzią, ale jak chcesz to ja mogę zmienić ci tą pościel:D Ty taka biedna, obolała, schorowana... pomogę ci bardzo chętnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m@riusz39 Napisano Marzec 31, 2012 Dudzia przepraszam ale wsiąkłem i przespałem całe zamieszanie - jutro z rana umyję Ci plecy pod prysznicem a jak będziesz grzeczna to zahaczę o inne części ciała ;-) Sprawdzę palcami czy się zmieści wiesz co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 31, 2012 Annika, jak Cie huknę to zobaczysz!!! Schorowana... NO WIESZ!!!! Moze i biedna, to fakt,ale reszta sie nie zgadza!!!!!!!!!!!!:D Na przyszly tydzień widzę Ciebie u mnie na zmiane pościeli!!!!!!!!!! Dudzia,no to teraz o tej brudniej niedzieli napisze, bo wczesniej zapomnialam... To jest taka niedziela, ostatnia przed świetami, podczas ktorej dozwolone jest wszelkiego rodzaju sprzatanie i pracowanie. U nas w ten dzien wszystkie sklepy sa otwarte, nawet rynek. No ale ja dawno tego nie sprawdzalam, zakupy mam zrobione juz w piatek:D wiec nie wiem,czy do dzis jest aktualne, ale kiedys tak bylo:) DOBRANOC:) młodzież dzis poszlala hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 31, 2012 Taaaak, a najbardziej to poszalała najmłodsza z nas - ALEZABI:D:D Nie bij kochana, naprawdę, bo od jednego uderzenia od razu się rozsypię:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Witajcie:) Dziś, to ja otwieram forum jest tak pięknie na zewnatrz, słonecznie aż miło, nawet temperatura wzrosła do ponad 15 st na plusie:D Nie sprawdziły się prognozy. No i mam nowe siły do kończenia porządków!!!! Ciekawe kiedy reszta tu zajrzy.... abym nie była taka osamotniona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Cześć, ja znów obudziłam się dużo za wcześnie, ale tak milutko było pokotłowac się jeszcze w łóżeczku. ALEBAZI - jajeczniczka i bierzemy się do roboty. Albo nie, przedtem poczytam bo wczoraj zasnęłam :-) M@riusz - trochę dyskrecji..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Hejka :) No cóż ja też już dawno nie śpię :) moje słonko wcześnie wstaje :) Alebazi Ty chyba mieszkasz na innej planecie :) u mnie zimno i śnieg :( Przydało by się coś na rozgrzanie :D Dudziu widzisz miałam rację, przynajmniej z jednym mi się udało - spał Miłej niedzieli dla wszystkich Trzymajcie się cieplutko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach