DUDZIA2002 0 Napisano Luty 15, 2014 no to teraz czekamy na wielki Come Back reszty :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Luty 15, 2014 Ludzie chodźcie do nas ,blisko ,najbliżej... śpiewała sobie Budka S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesiek543 0 Napisano Luty 15, 2014 No i już jezdem z powrotem Mee przepraszam ze wziąłem Ciebie za kogoś innego . Dudzia Ty i tak zostaniesz Dudzią :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Luty 15, 2014 nie ma problemu Wiesiek ,nie znasz mnie więc masz prawo się mylić do woli ;-) idę patrzeć na skoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Luty 15, 2014 już sobie popatrzyłaś na te skoki co to będę za godzinę jak przestanie dmuchać? :-D ja też czekam z niecierpliwością - przyda nam się czwarte złoto :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Luty 15, 2014 no - już skaczą :-) trzymamy kciuki ! "gościu" - a co Ty zniknąłeś szybciej niż się pojawiłeś - może z nami się rozgościsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Luty 15, 2014 BRAWO KAMIL - DZIĘKUJEMY !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Luty 15, 2014 to jest forum.gdzie się często samemu do siebie gada co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Luty 16, 2014 nie tylko to takie jest - ale my - starzy forumiarze przecież przywykliśmy do tego. czasem przecież wystarczy, że po prostu człowiek się wygada i już lepiej. dzień dobry i miłego dnia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Luty 23, 2014 sprawdzam logowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Luty 23, 2014 Hip hip hura :) udało się :) Hasło działa :) Ale mam powodów do radości Pierwszy że tu zajrzeliście Drugi że mam hasło , znaczy przypomniałam sobie Ech ta starość , wypadało by zmienić login ale z sentymentu zostaje przy starym pozdrawiam Was cieplutko i liczę że z nadejściem wiosny i tutaj będzie więcej kwiatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2014 No pięknie, a mój login 1-2-3-ktoś jest niedozwolony!!!! chyba mnie już nie chcę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Luty 25, 2014 pozdrawiam Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesiek543 0 Napisano Luty 25, 2014 No proszę powraca stara wiara i dinozaury też . Jeszcze chwila i nowi się pokażą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Luty 26, 2014 ho, ho, ale się podziało, że nas tu przywiało :) komu brakowało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesiek543 0 Napisano Luty 26, 2014 A przywiało nas . Trochę z ciekawości , a trochę może zefirek dobrych wspomnień zawiał nas . Na kilka miesięcy wycofaliśmy się na z góry zaplanowane pozycie . A z wojskowego punktu widzenia - posuwaliśmy się do przodu ,ale tak aby wrogowie nie szli za nami. Starzy bywalcy będą wiedzieli o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123ktos 0 Napisano Luty 27, 2014 chyba muszę wrócić pod nowym pseudonimem bo tamten już nie działa :( pisze że nie może być '-' a u mnie parę ich było i polskie znaki które również nie są dopuszczalne... ale jakoś się dało utworzyć nowe konto :D Karmela - mnie brakowało ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Luty 28, 2014 Mnie brakowało ! Bardzo ! Mamy przecież mnóstwo wspomnień ! Nie miałam komputerka przez jakiś czas i wiedzę, że tłumu i szału nie ma, ale z ogromną nadzieją czekam na więcej Was :-) Tylko..... tak z drugiej strony .... kto jeszcze niby miałby tu wrócić? No nic - w takim razie my się nie rozpraszajmy i może dojdą nowi goście - oby nie "detektywi" ani inne "świry". buziole mordki moje kochane :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmel_a Napisano Luty 28, 2014 Korzystam już z wolnego piątku. Nieprzyzwoicie wcześnie (bo o 17.30 )położyłam się do łóżka, a co tam. To prawda, co pisze moja poprzedniczka i co zakrzykuje Ktoś, brakowało tego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Luty 28, 2014 raz, raz, raz, próba mikrofonu (właściwie loginu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Luty 28, 2014 i bardzo dobrze Karmelka - korzystaj bo taka okazja nie często się zdarza :-) ja czekam na mojego smyka - ferie spędził u tatusia i straaaaasznie się stęskniłam i już nie mogę się doczekać kiedy go wyściskam! :-) miłego weekendu Ludziska :-) przed nami imprezowe dni - cieszę się :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Marzec 1, 2014 Hejka ludziska :) Miłej już marcowej soboty :) ale ten czas leci szybko ;) Dudzia ja na posterunku jak co wiem co zrobić ;) Wiesiek zna te taktyki jak napisał wojskowe ;) Powoli wracamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Marzec 1, 2014 piekne słonko za oknem , od razu nastrój lepszy ,szykuje sie miły weekend,pozdrawiam Was - udanej soboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesiek543 0 Napisano Marzec 1, 2014 Hejka wszystkim . Ja dziś chyba nie pisze , bo zbyt nerwowy jestem . Kolejny raz przynajmniej popróbuje powalczyć ze swoim nałogiem . Na razie e- papieroch . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Marzec 1, 2014 współczuję - znam sporo osób ,które się z tym borykają ,okropny nałóg ,,męczarnia przy próbach wyzwolenia się ,trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesiek543 0 Napisano Marzec 1, 2014 Już po ptakach . Właśnie byłem w sklepie . Ale postaram się przynajmniej ograniczyć .... E -papieroch w gotowości bojowej .W razie czego będę się ratował . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 1, 2014 hej, wiesz Gabi - ja mam po prostu "ogon" - czemu chcę zmienić nick od razu zapytał, ale na pytanie - kim jest? - już nie odpisał. ale ja mam to gdzieś - nie piszę tu nic złego - tylko prawdę więc może to czytać kto tylko chce. ja nic złego nie zrobiłam i nie zamierzam kryć tego co zrobił mnie i moim dzieciom ten "gość" i jak się nadal zachowuje. a propo - moje dzieciątko wczoraj wieczorem wróciło - na dworze 2 stopnie, a on ..... bez skarpetek !!!!!!!!!! może się czepiam, ale na moje oko to raczej powinien je mieć na nogach :-( no i właśnie tak to wygląda Wiesiu, ja Ci bardzo współczuję i kibicuję - nie wiem czy ja zbiorę w sobie tyle siły żeby nie palić nawet tego jednego dziennie :-( U nas dziś pochmurno i zimno dosyć - trudno - i tak już bliżej niż dalej :-) pozdrawiam Was serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 1, 2014 Dzisiejsza data - 1 marca, wybrzmiewa wiosną. Sprzątam więc, przedwiosennie, między innymi. Pozdrawiam Was serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123ktos 0 Napisano Marzec 8, 2014 wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slovenka Napisano Czerwiec 15, 2014 hej, weszlam tak z ciekawosci, zeby spRAWDZic, czy to forum jeszcze zyje. i co? same starsze twarze! Dudzia moja kochana, mee i cala reszta! Szkoda tylko, ze od 3 miesiecy cisza ;) Ja tak po krotce-zaczelo sie ukladac, nie jestem samotnym rodzicem, urodziłam coreczke i choc nie zawsze bywa rozowo-poukladalo sie jakos. Całuje Was wszystkich mocno! Dudzia, skrobnij czasem cos na skype! Wysylalam Ci zyczenia z okazji naszych imienin, a Ty milczysz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach