eweline48 0 Napisano Marzec 28, 2012 Alebazi - ja Cię proszę :D Jemu dwa razy nie trzeba powtarzać i za chwilę pewnie będę :D A jeśli chodzi o jedzenie to trzeba coś z tym zrobić bo wszyscy tylko obiecują obiecują i nic. Jak ktoś znowu zaproponuje coś dobrego to nie ma, że boli tylko zaprasza całą resztę i koniec :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 Od razu wiedziałam do kogo pijesz :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M@riusz39 Napisano Marzec 28, 2012 Alebazi1 myślałem że już dzisiaj tu nie zawitam! ale mnie jeszcze wieczorkiem skusiło, córka przyniosła coś ze szkoły(38 stopni i skarży się na ból głowy) więc teraz śpi - okna umyte , zasłony wyprane , wyprasowane, powieszone, firanki podobnie, teraz drink przed kompem. Właśnie myślę jak się ubierać do pracy? Tylko czarne koszule? Bo mam tylko jedną stalową, dwie czarne w paski, i jedną ciemno-granatową, reszta jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 Od razu wiedziałam do kogo pijesz :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 M@riusz - bo my jesteśmy jak narkotyk, tyle, że nie szkodzimy :-) Pamiętaj, że żałobę masz w sercu nie na opakowaniu. Nie ubieraj się w krzykliwe kolory, ale ciemniejsze koszule czy też klasyczna biel+czerń i nic więcej nie potrzeba. Plaga jakaś z tymi choróbskami :-( Drinki się leją, a ja nie mam nic alkoholowego w domu :-( Ajerkoniaczek Alebazi się skończył. Na piwo nie mam ochoty. Żadnej wody kolońskiej też nie mam. Cholera, zostaje mi herbata. Ale to nic - za Wasze zdrowie to ja wszystko wypiję i będzie skuteczne - jakem Dudzia :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 28, 2012 M@riusz39 a jaki rozmiar? Mam dużo swoich ciemnych jakbyś chciał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 KTOSIU - na dywanik ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 wystraszyłeś się czy jak? to miało znaczyć, że jestem na skypie do Twojej dyspozycji :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 28, 2012 wszystkie Kobiety na mnie dziś krzyczą! tak na chorego?! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 28, 2012 M@riusz39 Jak juz tak wszystko ładnie u siebie zrobiłeś to zapraszam do pomocy:) A jeśli chodzi o czarne rzeczy - to ja z tym bardzo nie przesadzam, po prostu zakładaj co masz byle nie krzykliwie jak to ktoś wczesniej napisał i tyle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 28, 2012 Ktosiu, my z dobrego serca (po raz drugi dzis to pisze;D ) Tak M@riusz, to uzależnienie, ale jakże miłe:) Moj młody też został dziś w domu, tylko smarki i chyba to wszystko, ale jutro juz wybiera sie do szkoły- jaki pilny, ktoś by pomyślał:( Eweline, dobrze, że uprzedzasz, muszę to sobie zapamietać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 28, 2012 Dudzia, ja mam jakąś super naleweczkę, jak chcesz podziele sie z Tobą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 28, 2012 a Wy tylko o naleweczce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 28, 2012 to dobre na wszelkie dolegliwości:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 28, 2012 Alebazi je tez chcę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 No skoro ja na Ciebie krzyczałam KTOSIU przez ostatnie 5 miniut to ja jednak jestem z Wenus, a Ty z Marsa :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 28, 2012 Dudzia - faktycznie, akurat Ty byłąś wyrozumiała! Nie to co ten Rudy Potwór! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 28, 2012 Po kropelce,ale wystrczy dla waszystkich Dobranoc i buziaki gorące na jutro przesyłam, bo przyjdzie do nas jesień:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 28, 2012 KTOSIU - widze, ze Ty jeszcze za mało cierpiący jesteś skoro masz siłę dalej podszczypywać EWELINKĘ ;-) Mam naleweczkę - podzilelę się i co ? ALEBAZI poszła spać ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 28, 2012 No właśnie:D Dziękuję Ci Dudzia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 28, 2012 Cześć ludziska:D A ja to też chyba muszę zmienić pseudonim, bo ktoś mnie wyparzył i chce mnie teraz karać za moje zapiski:P DO CIEBIE - jak to jeszcze czytasz: Pojawiasz się zawsze nie tam gdzie trzeba i nie wtedy co powinieneś... Gdzie byłeś wcześniej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m@riusz39 Napisano Marzec 29, 2012 Ktosiu z rozmiarem będzie gorzej 44 na 188, a drink to był ostatni - pożegnalna butelka skończona. Normalnie pijam piwo, no chyba że ktoś wpadnie ze znajomych w weekend zalać smutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 29, 2012 Mariusz - ja jednak w przyszłości odezwę się do Ciebie na prywatnego maila w związku z tym zapisem zdjęć w formie linku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 29, 2012 No i jak tam chłopaki Mariusze - dobre te koszule? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 29, 2012 baardzo mi przykro ale nie ten rozmiar niestety :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 29, 2012 no ale co? za duże czy za małe? bo to ma ogromne znaczenie ;-) Jak się dziś czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 29, 2012 obawiam się że moje koszule będą troche małe :D Dudzia, gdy patrzę na Ciebie to czuje się wyśmienicie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 29, 2012 A gdzie Ty na mnie patrzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Marzec 29, 2012 Dudzia, ja bym się bała tej odpowiedzi. W naszej firmie, jak jeszcze nie było serwerowni, to często informatyk pod biurkiem coś przepinał.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 29, 2012 KARMELA - powiem Ci tak - na szczęście on nie wie, że ja oprócz wiedzy to jeszcze posiadam ręce, które leczą :-). Jak chce to niech się napatrzy nawet do bólu - mnie nie ubędzie. Dopóki nie robi pikiet pod moim domem i nie manifestuje, aby mnie spalono na stosie jako czarownicę, to nie czuję się zagrożona :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach