samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja też zmykam miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 do zobaczenia w takim razie:D samodzielna na Twoją cześć :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Obiad odpykany i już mam chwilkę spokoju :-) A Wy wyrobieni już?? Mnie jeszcze ogarnięcie chaty czeka i wieszanie prania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 ja właśnie pościele pozmieniałem ;-), gotuję zupę na jutro, dzieciaki wykąpane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja właśnie zabieram się za kąpiel :-) Moje pociechy już po kolacji i teraz będzie najpiękniesza (wrrr) część dnia-usypianie dzieci :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 Cześć Ogórek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 i dzięki za zrozumienie :) rano przeczytałem i miałem wyjątkowo fajny dzień :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Jak można miłości nie rozumieć?? ;-) Spoko kolego :-) http://www.youtube.com/watch?v=9GNhdQRbXhc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Moje słonko wykapane właśnie zasnęło. Ja zabieram się za szybkie porządki a potem mnie czekają ostatnie mam nadzieje poprawki w pracy magisterskiej ogórek jednak nikt nie skusiła się za kawę pomóc ci w praniu? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 No żadna mnie nie chce :-) Cóż już taki mój los :-) Ja dzieci też już uśpione mam i jest chwilka dla siebie :-) A na jaki temat piszesz pracę jak można zapytać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 To tak jak mnie i dlatego mam zmywarkę :) A prace pisze z Rachunkowości na temat kalkulacji kosztów kształcenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Witajcie!!! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Rachunkowość... to stanowczo nie moja domena :-) Ja w czerwcu postanowiłem, że już żadnej pracy nie napiszę-koniec rozpusty :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 --->Evela777 witaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Czesc Ogórek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Panie Ogórku ile Pan ma wzrostu? Taka ciekawska jestem...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ujawniłem się jak chcesz to zobacz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 150 cm w butach na koturnach ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Odespałaś noc ze mną?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 Cześć Evela777 :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ogórek a z czego pisałeś jak mogę zapytać? Witaj Evela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 O i max jest :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 zależy którą pisałem... hahaha 3 kierunki ukończyłem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 tak przyjemnie wczoraj pisaliście że za nic w świecie :) nie darowałbym sobie gdyby mnie nie było :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Czesc maxx-66 i samodzielna mama 35 :D Noc z Toba????????????????????????????????????? Nie przypominam sobie nic takiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Pewnie!! Super, że są jeszcze ludzie ktorzy potrafią kochać całym sercem :-) No jestem z Ciebie dumny!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A juz dawno Cie zobaczylam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ogórek a zielony masz garniturek i czapkę i sandały ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 jak dawno jak przed chwilą zmienilem fotę :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach