Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13 dzien cyklu

starania na marzec 2011 :)

Polecane posty

widze ze zmykacie juz kobitki :):):)wiec ja tez ide spac bo jak narazie to caly czas jem he:)

Czesc dziewczyny caly czas mi zimno :( i do tego mam okropne zdecia:( dziwnie sie czuje :( pozniej was poczytam bo teraz tylko na chwilke zajrzałam buziaki dla was 😘

Quenn, trzymaj się ciepło i nie dawaj się :) zuzzak, dzień cyklu - któraś sie testowała? Ja jutro idę do innego lekarza, do przychodni w której mam pakiet z pracy i wiekszosc badań w gratisie :) Szkoda tylko, że aż do W-wy będę musiała jeździć, ale chyba udało mi się wyjść z impasu. :)

Dzieki Quenn :) Ja bym na Twoim miejscu na wszelki wypadek poszła do lekarza skoro tak Cię trzesie, ale zaznaczyłabym, że staram się o dziecko i moge byc w ciąży - zeby mi nie przepisał zadnych leków szkodliwych. Za to mnie wczoraj szwagierka uświadomiła, że pod żadnym pozorem nie można pić herbatek z czarnego bzu, liści mali ani kory debu, bo to działa wczesnoporonnie - któraś coś na ten temat slyszała?

Nassani temperatury ogromnej nie mam wacha sie tak w przedziale od 36.7 do 37.2,3 nie jest jakas specjalnie wielka ale az dreszcze mnie przechodza:( ja nic nie slyszałam o tych herbatkach :(

Gość 28 dzien cyklu
Naya29 haha dziekuje ;) niech cie nic nie kusi, poczekaj jeszcze :) Nassani ja slyszalam o herbatce malinowej ale sam lisc maliny lagodzi skurcze miesni gladkich macicy, ulatwiajac implantacje.. :) niestety, nie testowalam... nie odwazylam sie a poza tym.. dziewczyny MAM PLAMIENIA!!!!! wczoraj wieczorem poszlam pod prysznic i na papierze toaletowym brudna krew!!!! :( no to juz wszystko wiadomo nie udalo sie dzisiaj plamien ciag dalszy... ryczalam cala noc!!! no ale musze sie pozbierac i szykowac na kolejny cykl czekam na dostawe mojego wiesiolka i witaminek Femifertil... moze to pomoze :(

Gość nelly_mama
Hej laski! Nassani, Gratuluję Ci wyniku bety! Lekarz wiadomo, roztoczył przed Tobą wszystkie możliwe scenariusze, ale moim zdaniem będzie dobrze! Nie martw się zbyt mocno, bo to szkodzi i Tobie i dziecku :). Dzień cyklu, Pisałaś wczoraj wieczorem, że masz powrót płodnego śluzu. Kurcze ja u siebie wczoraj też zauważyłam jakby powrót płodnego śluzu. Aczkolwiek wiem, że taki śluz łatwo pomylic jest z upłynnionym nasieniem, które jest w pochwie jeszcze ze 2 dni po przytulankach. No i kurcze też nie wiem, czy mam dopiero teraz owulację, czy też jest to nasienie :). U mnie dziś 21 dc, apetytu nadal brak, a od wczoraj wieczorem boli mnie podbrzusze jak na @. I nie wkręcam sobie tego, naprawdę czuję się jakbym za chwile miala dostac @. Nie wiem już zupełnie co się ze mną dzieje ale jakiś porąbany mam ten cykl. I temperaturę pod pachą mam 37,1, naprawdę dziwna sprawa. Nie wkręcam sobie niczego, po prostu piszę jak jest :).

Gość nelly_mama
Dzień cyklu, A czy zawsze masz plamienia przed @? Jeżeli nie to może wcale się @ nie rozkręci. W ciąży w dniach @ może się zdarzyc plamienie.

Gość 28 dzien cyklu
w ogole to dobrze mysle ze mimo plamien mam 28 dzien? czy plamienie to juz 1 dzien kolejnego? jak mi smutno dziewczyny ... coz to dopiero 2 cykl staran.. albo az? mam co chcialam- we wczesniejszym oscie raz zla napisalam ze nie ejstem pewna czy tego dziecka chce.. no to mam..

Gość 28 dzien cyklu
nelly_mama to moj drugi cykl staran, jak zaczelismy sie starac w poprzednim cyklu to plamienia mialam po raz pierwszy w zyciu, ale po plamieniach przyszla @ teraz drugi cykl i zowu plamienia...

Gość 28 dzien cyklu
nelly_mama aaa uplynnione nasienie... to by mialo sens!!!! :)

Gość 28 dzien cyklu
temperature dzis mierzylam, nadal 37.2.. ale wiem ze bedzie @ bo raz na jakis czas pojawia mi sie ostre klocie w brzuchu, typowe dla mojej @

Gość czekajaca na ten dzien
28 dc, nie mozesz sie poddawac, plamienia o niczym nie swiadcza1 moga zwiastowac miesiaczke, jak rowniez moga zwiastowac nie miesiaczke, jak tak mialam i duzo dziewczyn ma. mi lekarz powiedzial, ze plamienia brunatne to chyba wszystkim sie zdarzaja, jesli masz chociaz malutka nadzerke to moze byc wlasnie to. Poza tym pierwszy dzien plamien nie oznacza wcale miesiaczki, jakby co musisz poczekac na krwawienie. nie zalamuj sie! sciskam!

Gość nelly_mama
Dzień cyklu, Ściskam Cię mocno, nie dołuj się. 2 cykl starań to zdecydowanie dopiero, a nie już, a co ja mam powiedziec w 10 cyklu jak się nie uda. Dobrze Cię rozumiem, że jest Ci smutno bo człowiek zawsze się trochę nastawia, ale pomyśl sobie, że niebawem rozpoczniesz nowe staranka i na pewno się uda! Musisz myślec pozytywnie. Co do plamień to jeżeli miałaś je w poprzednim cyklu to ciężko mi cos na 100% powiedziec, ja na przykład zawsze mam plamienia przed @ i stąd wiem, że się zaczyna, aczkolwiek u Ciebie nie musi tak byc. A może wcale @ jeszcze nie przyjdzie do Ciebie.

Dziewczyny nie macie pojecia jak sie najadlam zachcialo mi sie ziemniakow z mizeria i tak zjadlam 2 talerzyki uh pekam nigdy nie jedlam tak rano :( ter okropne wzdecia dalej mi nie daja spokoju :( dzien cyklu 🌼 bedzie dobrze nie martw sie wiem co czujesz :(

Gość 28 dzien cyklu
czekajaca na ten dzien i nelly_mama dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie, ale ja wiem ze sie nie udalo, czuje to po prostu.. dzisiaj mi juz znacznie lepiej - juz swoje wyplakalam i obiecuje nie wprowadzac Wam tutaj atmosfery rozpaczy czy cos takiego. zobaczymy co bedzie z tym plamieniem, ja jestem przekonana ze lada chwila poleci zwykla @ wiec jesli @ ma przyjsc to niech przyjdzie jak najszybciej, trudno co moge na to poradzic, musze czekac na kolejny cykl i miec nadzieje ze sie uda :) nie bede marudzic :) no i oczywiscie za Was dalej trzymam kciuki!!!! i bede bardzo szczesliwa jak sie kolejnej z Was uda !

Gość 28 dzien cyklu
Nasaani :) bede musiala wkrotce swoim gadulstwem zameczac kwietniowki hahahaha :D Quenn dzieki za kwiatuszka a moze te wzdecie wlasnie od tego ze jesz duzo i dziwnie :)

dzien cyklu te wzdecia to mecza mnie juz jakies 3-4 dni :( ogulnie nie jem duzo i nie rano tak jak dzis ale tak mnie naszla ochota na ogurki ze smietana ze musialam sobie zrobic i zjesc :p

Gość nelly_mama
Dzień cyklu, Nie uciekaj od nas, przecież niezależnie od tego czy któraś z nas dostanie marcówką czy kwietniówką, możemy rozmawiac tutaj na 1 wątku.

Gość Flav
Witam dziewczynki ja też bym chciała zostać mamusią w marecu 2011..to nasz 2 cykl strań o dzidzie po 5 latach brania pigułek..... 1 @ dostałam po 24 dniach czyli tylu ile przy braniu pigułek...dziś mija 3 dzień od prawdopodobnego terminu @..objawy mam nak na @...bol piersi ale sa twarde jak kamień do tego czuje że moja szyjka macicy jest strasznie rozpulchniona....czuje mokrośc kłują mnie jajniki....w sobote (19.06) zrobiłam 1 test (negatywny) wczoraj zrobiłam drugi ....po południu i z malej ilości moczu..ale innej firmy...najpierw pole drugie sie zarózowilo a potem było widać cirniutka kreseczke ale sie trzeba było nieżle wpatrzeć:)....hmm..mma wrażenie że jestem irco bardziej wrażliwa na zapachy ( dziś rano strasznie czułam zapach parówek ktre moj mąz przygotował sobie na śniadanie) mimo ,że leżalam w łożku w sypialni....hmm...moe powinna jutro rano powtórzyć test z porannego moczu? myślicie że jestem w ciązy? czy ta druga kreska mogła być pomylona z jakims oznaczeniem który jest na pasku gdzie powinna sie pojawić druga kreska..już sama nie wiem....widziałam ja pod światło... co o tym myślicie?

Gość nelly_mama
*zostanie

Gość 28 dzien cyklu
nelly_mama w sumie masz racje :) zobacze co sie bedzie dalo zrobic ;)

Gość nelly_mama
Flav, Jeżeli nie jesteś pewna wyniku testu, najlepiej będzie, jak go powtórzysz jutro z porannego moczu.

Gość nelly_mama
zuzzak, Jesteś tu? Co u Ciebie?

Gość 28 dzien cyklu
Flav witaj :) calkiem mozliwa ciaza :) musisz powtorzyc test dla pewnosci :)

aktualizuję tabelke bo przenoszę się na wątek kwietniowy:)trzymam kciuki za czekajace:) -------------------------------------------------------- ---------------------- NICK.............OSTATNIA @......DŁ. CYKLU......@/TESTOWANIE --------------------------------------------------------- ---------------------- pola86................27.05.............30.................2 6.06 Justysia1989........20.05.............32-35............hm m??? 27.06 zuzzak................24.05..............28.............. 20. 06 elcia1984.............22.05..............27-30..........2 0. 06 Nassani ...............27.05..............23-25...........18-21.06 rudzik90..............27.05...............29............. .22 .06 hejka..................28.05..............28-30.......... ok 25.06 paulusieńkaa.........26.05..............30-33........... 27. 06 dzien cyklu...........28.05..............31...............27.06 Naya...................31.05.............26-27........... 28 .06 Quenn..................3.06..............26--30.......... .hm m03.07?? nelly_mama............4.06..............26-31............ 05.07 czarodziejka .........6.06..............28-30............4.07 A_B.....................10.06.............31............. .. 11.07 szałwia1984..........13.06.............29-32............ 19 .07 Nestea tropical......17.06.............28-30.............20.07 scooby84.............18.06............30-45 .......to się okaże po owulce

Gość 28 dzien cyklu
wlasnie zuzzak, co u Ciebie? jak sie dzis czujesz?