Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babskie pogaduchy

Babskie pogaduchy!!!

Polecane posty

Gość a to źle czy dobrze?
Może w końcu wyjdzie jakiś temat, w którym myślą przewodnią nie będą pieluchy? Chociaż wątpię! Mimo 16.30 u mnie nadal upał i nic się nie chce robić. Za to bardzo chętnie zjadłabym lody...

nie no ja tam lato uwielbiam, ale jakby tak 25 stopni było, słoneczko i ciepły wiatr, a nie dopierdzieli 35 i żyj tu człowieku. dobra spadam. mały wstał, zjadł obiad, teraz odkurza :P uciekamy na dwór! w lasku nad zalewem posiedzimy sobie :)

Gość xxxxxxyyy
U nas upal. W domu duszno wysiedziec sie nie dalo wiec z mala spedzilam dzien w parku pod drzewkami na spontanicznym pikniku z kolezankami. na takie upaly naprawde fajny pomysl , u nas na osiedlu wszystkie placyki w pelnym sloncu, tartan smierdzi:(, wiec sie zbieramy ok 30 min klimatyzowanym autobusem a potem to juz raj - wietrzyk, drzewka, koc, owoce, jakies herbatniki i inne pierdolki, mrozona kawa i dzien zlecial nawet nie wiadomo kiedy:))))))

Gość babskie pogaduchy
xxxxxxyyy - wyrąbisty pomysł. Też mam kilka osiedlowych koleżanek z maluchami, więc koniecznie muszę zaproponować :D Szkoda tracić czas na nudzenie się w domu i młodocianych szkoda.

Gość xxxxxxyyy
Dokladnie. Znalesc fajna miejscowke, no fakt troche trudu w dojazd trzeba wlozyc ale warto - choc moze u kogos cos blizej sie znajdzie. A dzieciaczki zachwycone w samych pieluchach na bosaka po trawce ganialy:). A w domu nadal duszno:(

Gość babskie pogaduchy
🖐️ w sobotni poranek :)