Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce . . .

Czy powinnam iść na to wesele?

Polecane posty

Jakiś miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem, rozstanie jest w zgodzie. Parę miesięcy temu dostaliśmy zaproszenie na ślub jego kuzynki- zaproszenie jest imienne dla mnie i dla niego. No właśnie i co teraz?? On się mnie pyta czy chce dalej iść z nim, a ja nie wiem czy wypada, skoro już nie jesteśmy parą.

Skoro dostałaś zaproszenie imienne to idz. Przecież na wesela nie trzeba iść z dziewczyną ! Pojdziesz jako jego os. towarzysząca .. Jak Ty nie pojdziesz wezmie inna i tyle

Gość wypada, wypada
przecież to nie jest Wasz ślub, tylko kuzynki. I na zaproszeniu nie ma adnotacji, że trzeba przyjść ze swoim partnerem, prawda?? Jeśli rozstaliście się w zgodzie, a chłopak chce iść na to wesele z Tobą i Ty też chcesz z nim iść, to nie widzę przeszkód.

No własnie sama nie wiem, on nie dostał zaproszenia Jan Kowalski z osobą towarzyszącą tylko Jan Kowalski i Krystyna Nowak ;) ;) Chyba nikt nie przypuszczał, że się rozstaniemy ;))

Gość Asia-8555
Oczywiscie, ze wypada. Przeciez ze swoimi kolegami tez mozesz chodzic na wesela jako osoba towarzyszaca. Ja bylam rok temu w duzo gorszej sytuacji, bo rozstalam sie z mezem, a wesele bylo jakiegos jego kuzyna, dochodzil problem CO LUDZIE POWIEDZA... itd boto bardzo zamkniete i ograniczone towarzystwo :) Oczywiscie nie poszlam, a wszystkim wtajemniczonym rodzina meza opowiadala,ze jestem chora :) :) Na Twoim miejscu bez wahania poszlabym na to wesele

Chyba mnie przekonałyście ;)