Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opieka społeczna wita

ile was ma nieudolnych facetów

Polecane posty

jak będe mieć córke to bede jej kazała znaleźc bogatego męża a jak syna to ede gnała go do roboty żeby dorobił się czegoś! Ile z was ma nieudolnych facetów? Kobieta tyrająca na 2 etatach jeden za darmo drugi za najniższa krajową:(

dokładnie

A co ty leniwa kobieto myślałaś, czemu sama jesteś nieudacznikiem i pracujesz za grosze? Czemu ty nie potrafisz zarobić 5 tyś miesięcznie? Najpierw sama od siebie wymagaj a później od faceta. Liczy się to ile ktoś od siebie daje, nie każdy ma predyspozycje żeby zarabiać po 6 tyś miesięcznie. Wychodzi wasza kobieca pazerność i próżność. Za mną też kobiety się uganiają i nie mam złudzeń, że przede wszystkim moje pieniądze im imponują.

Twoje pieniądze? To 5.000 miesięcznie? :o

bo do utrzymywania domu potrzebny jest facet kobieta moze pracować ale główne utrzymanie domu powinno byc zadaniem męża! Faceci w dzisiejszych czasach są leniwi egoistyczni zakochani w sobie i wymagajacy. Chańbą dla męża powinno być jesli jego ciążarna żona musi pracować

Dla ciebie wiem, że to sa grosze ale ja z moich dochodów jestem bardzo zadowolony. Łącznie niewiele ponad 5 tyś netto miesięcznie i na wszystko mi wystarcza. Jak widać kobiety tylko wymagają kokosów od mężczyzn a same od siebie nic.

''bo do utrzymywania domu potrzebny jest facet kobieta moze pracować ale główne utrzymanie domu powinno byc zadaniem męża!'' Mężczyźni się zmienili i oprócz urody partnerki wymagają by była ciekawą, inteligentną, ambitną osobą. Po co facetowi kobieta która nie ma żadnego życia zawodowego i jedyne co potrafi to ugotować obiad.

Dominik, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Pracuję i zarabiam 2x więcej niż wydaję. Śmieszy mnie po prostu przypuszczenie, że laski na Ciebie lecą, bo wyciągasz 5k - jakby to był szczyt marzeń. Fajnie, że Ci starcza ale zejdź na ziemię. Chodzą po niej też samowystarczalne kobiety, które z facetem są, bo go kochają.

Gość Aga*27
Zgadzam sie z Tobą opinią. Pomimo, że pracuję i nie zarabiam źle to lepiej bym się czuła gdyby to mąż poczuwał się do odpowiedzialności za rodzinę a nie tylko rozkładał ręce. Chociaż u nas to raczej przejściowe kłoty.

@Dominik, a nie daj Boże żeby obiadu nie ugotowała, co nie? ;)

Kobiet, którym się chce pracować jest naprawdę bardzo mało. Większość tylko żąda i przychodzi na gotowe. Wieczne narzekanie na faceta, mimo iż chłop wyrabia nadgodziny w każdy dzień miesiąca to i tak zawsze źle. Ale same księżniczki nie pójdą do pracy.

moze to jeszcze zalezy od tego jakiemu sie samej jest .. sama mam dobre wyksztalcenie, prace wiec nie wyobrazam sobie zakladac rodziny z kims kto mi tylko zycie utrudni zamiast ulatwic. aha i akurat bardzo lubie gotowac - to tez kwestia gospodarnosci i dbania o zdrowie rodziny.

Gość gugdudgdu
moj facet jest zajebisty, zaradny i pomocny, sam potrafi zrobic bardzo duzo rzeczy inaprawic, uwielbiam patrzec jak cos skreca naprawia czy montuje szafke:)

Gość anonimowa lekomanka
no pełno jest takich przykładów.........Kobieta pracuje sprząta pierze dzieci wychowuje gotuje lata rachunki płacić A maż szuka pracy przed telewizorm z papierosem i piwem w reku

dziwne te kobiety ktorym chce sie siedziec w domu calymi dniami o ile takie sa. ja bym zwariowala. te ktore siedza w domu z dzieciakami narzekaja wlasnie ze by poszly do pracy. nie ich wina ze zycie zmusilo ich do tego ze musza sie zajmowac dziecmi nie robiac nic dla siebie - wiec tez nie mozna krytykowac takich kobiet. bo moim zdaniem one sie wlasnie poswiecaja.

Gość anonimowa lekomanka
takich zaradnych i pracowitych chłopów szukać za świecą

Dominik, uogólniasz. Dużo jest też związków, gdzie oboje pracują, a żona po pracy sama zasuwa ze sprzątaniem, gotowaniem i dziećmi. Nie dlatego, że lubi, a dlatego, że pan tego nie zrobi. Jak kobieta jest inteligentna i pracuje to oczekuje od partnera, że też nie będzie obibokiem. Proste. A że nie brakuje niuń, których jedyną ambicją jest dobrze zaciążyć.. No cóż, od zarania dziejów tak było, a inteligentny facet daje czasem pomyśleć drugiej głowie i szuka partnerki, która podzieli jego szeroko rozumiany światopogląd.

Gość anonimowa lekomanka
ja rozumiem dziecko w domu trzeba przypilnować a nie babcia czy dziadkiem 74 letnim się wysługiwac jak jedna mądra z tego forum pisała. To wtedy facet powinien poczuwać sie do zarobienia wiekszych pieniędzy

Gość elo elo elaa
mój facet też jest zajebisty:D jest ambitny i wie czego chce w życiu. narazie pracuje w firmie kurierskiej ale chce załozyc własną działalnośc gospodarczą . Dąży do tego aby było nam w zyciu dobrze. a ja, no cóż... kończę pedagogikę więc w przedszkolu czy w szkole wiele nie zarobię ale też mam zamiar kształcić się dalej. i najpierw stawiamy na dochody i pracę a potem na dzieci

Gość anonimowa lekomanka
to jest wtedy sprawdzian dla niego. Czy jest odpowiedzialny za rodzine i bezbronne dziecko

Ale mi absolutnie nie chodzi o patologiczne przypadki, że facet tylko leży. Normalne że mężczyźni się poczuwają do utrzymywania domu , dzieci, żony wtedy gdy sie opiekuje dziećmi. Ale wkurza mnie to jak kobieta bez wykształcenia, która nigdy nie pracowała, a szuka męża koniecznie bogatego. A facetami którzy ciężko pracują za 2 tyś miesięcznie po prostu gardzi

@Lekomanka: a facet to dziecko sobie sam wyhodował w słoiku? Decyzję o ciąży powinni podejmować świadomie dorośli ludzie. Wspólnie. I wspólnie powinni ponosić jej konsekwencje.

Gość cham pot pot cham
elo elo ella to rzeczywiście ambitny jest jeździ rowerkiem i listy rozwoźi bardzo ambitna praca,a ty po pedagogice roboty nie dostaniesz kolejna krowa studiująca beznadziejny kierunek...... żal mi was ludzie

Gość szukam bogatego
dla mnie zarabiający 2 tyś to dziad, na takiego nigdy nie spojrze

Gość szukam bogatego
ja chce w życiu urzyć i życ na poziomie, pełno jest kobiet dziadujących ze swoimi księciami z bajki którzy wydzielaja im pieniadze nawet jesli one pracują

Gość cham pot pot cham
dominik z ciebie też prymitywny but