Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciagle szukam

Proszę o opinie wszystkie Panie :)

Polecane posty

Dobrze a czyja chcesz fotkę?jeśli moją to..proszę bardzo,moge wysłać.Poprawilyscie mi humorek i pomogly wiec nie ma co czarnych mysli miec a trza isc naprzod i nie rozpamietywac:)

Wiecie,jakos tak sie fajnie czuje piszac tu na Kafe z wami ,bardziej pozyteczne od samego przegladania netu a sporo pomocnych ludzi(czasem pomaranczki tez:)Jutro moze jakis nowy temat zaloze ,pisalem juz o tym dobrze,musze sie zastanowic jeszcze:))

Noo Brzydulko swietnie,podoba mi się :)) dobrze -fotka juz leci,ma sobie tam pare miesiecy ale nadal aktualna:))

dobrze-wlasnie zajrzalem w stopke i widze...same sliczne kobiety na Kafe:)i jak tu sie ma mezczyzna nie cieszyc :)))

miła jak zawsze- oj szukam ,szukam a znasz kogos wolnego?:)I znow nastepna piekna kobieta na forum a mezczyzni tak narzekaja na ich brak ,ehh nie rozumiem tego nawet bedac jednym z nich:)

witajcie:) o widzę, że tu miłe pogaduszki dzisiaj, uśmiechy, nawet mały flircik:) jak miło:) o zdjęcie to nawet nie śmiem prosić;)ale tak serio-ciągle szukam cieszę się że odganiasz chmurne myśli i zaczynasz wychodzić ze skorupy...brzydula30-fajnie że wróciłaś, dzięki Tobie ta zmiana:) dobrze, garnierkka, xoxoxo-no i resztę też-pozdrawiam!

wlasnie chcialm powiedziec:-) ze ich brakuje jeszcze...pewnie pozniej cos wpisza

dobrze,brzydula30 -teraz ja sie zaczerwienilem prawie jak burak a wole nie myslec co bedzie dalej :)) miła jak zawsze- sluze pomoca ,mam 32 ,to pytanie ot byl zart,niebierz go do siebie :) rybitwa z k-c - dzieki :))wiesz jak wokol mnie tzn w moim temacie pelno tak pieknych kobiet to nie ma sensu sie smucic,zwlaszcza ze jestescie bardzo mile ,inteligentne ,obiektywne pomocne i ..tu juz nie napisze ale wiesz o co chodzi bo moglabys sie zaczerwienic i Ty :):)

miła jak zawsze zmienilas fotki? ladne:-) ciagle szukam my nie widzimy to mozesz sie zaczerwienic:-)

xoxoxo byla wczesniej a garnierkki nie widziano jeszcze ale ..jest poszukiwana bardzo:) rybitwa z k-c - juz posylam,łapaj :)co do brzydulki to faktycznie ,dzieki niej ale siedze cicho zeby nie bylo ze sie podlizac chce:) Kurczaczek,jak tu sie lapki,kwiatki itp robi,wiem ze glupie pytanie ale jakos nie pomyslalem wczesniej o tym jak to zrobic.