Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciagle szukam

Proszę o opinie wszystkie Panie :)

Polecane posty

ciągle szukam-dziękuję za zdjęcie:)no no:) a, i za komplementy też) no i musze powiedzieć, że wszyscy-i dziewczyny i c.sz-ładnie wyglądacie-same miłe buźki na zdjęciach:)

dobrze,brzydula30-uff juz wrocilem do starego kolorku :)ciesze sie bo jakbyscie widzialy to dodatkowo spalilbym sie ze wstydu bo byc zawstydzonym przez jedna kobiete to wiele ale przez dwie naraz to bym mogl nie wytrzymac...:) miła jak zawsze- nie pamietam jakie byly starsze ale te sa ...swietne:) brzydula30,miła jak zawsze - wiem i ciesze sie ze jedne rocznik a o jakiej tajemnicy piszesz brzydulko?:)Ja jestem jak otwarta ksiazka :)

Brzydula30 -dlatego ja nie pytam,wiem co to smutek nie tylko po rozejsciu sie ale i ten ...gorszy,tez mialem takie przezycie co prawda nie z koms bardzo bliskim ale znaczyl cos w mojej mlodosci:) rybitwa z k-c - prosze bardzo ,nie smiem prosic o Twoje :)Szacunek i komplementy zawsze ,zawsze szczere i zawsze obiektywne:) miła jak zawsze - prosze Cie o podanie maila albo wyslij na ciagle_szukam@o2.pl:)

Ale nei zawiedz sie,jestem zwyklym ,przecietnym mezczyzna z wygladu jakich wiele pewnie :)Za to nadrabiam tym co niewidoczne:))

tu juz nie napisze ale wiesz o co chodzi bo moglabys sie zaczerwienic i Ty Powiedz glosno-ja zaslonie uszy:D

mam nadzieje ze w tej tajemnicy jest cos o mnie :) Naprawde milo ze az przez tyle pna jest pozadane moje skromne oblicze:)Wy tez idziecie spac zaraz pewnie a garnierkka dzis niewpadnie ale i tak jej napisze :)

miło i calusnie ,choc ja naraize nieznam was tak dobrze wiec nie wie mczy moge sobie pozwolic na takie swobodne buziaczki:)

z checia poflirtowalbym (to ju flirt?:))z Toba ale cos czuje ze wymiekne o 1 ,narazie daje rade ,podoba mi sie u Ciebie nad morzem ,chyba zawsze mi sie podobalo ,szum fal mnie uspokaja,lubialem plywac kajakiem po jeziorkach ,ehh stare czasy:)

jesli moge tu tak zapytac to masz problemy z zasnieciem czy poprostu tyle siedzisz?:)mnie sie zdarzalo wczesniej ale wolalbym tu o tym nie pisac i nie wspominac mojego smutnego zdarzenai zprzeszlosci wiec dlatego pisze iz rozumiem Cie.Zycie potrafi byc dal obojga wredne ale dopiero niedawno sie przekonalem o tym :)

Dziekuje,wiesz zawsze wybieralem z tych 2 mozliwych te najtrudniejsza droge bo wygrana wydawala sie wartosciowsza od tej krotszej ale nie sprawdzilo sie :)Tka zmieniajactemat to chyab kiedy tam przyjade do Kolobrzegu to pierwszy razsproboje na desce poplywac ,od dluzszego czasu mnie tak korci ale jeziorko to nie ot samo co morze a pozatym...uwielbiam rybki:)byla tam w kolobrzegu smazalania ale niepamietam gdzies blisko plazy ,to barodz dawno temu.

hej he jdobrze ,ciesze sie ze jestes bo zanudzilbym soba w koncu brzydulke:)widze ze miła nam uciekła ,pewnie do spania a ja o 5 wstaje i znow do poludnia na tym upale brrrr:(mam nadzieje ze chociaz wy pracujecie tam gdzie klima jest :)

mam ciagle wentylatory powlanczane, ale dzisiaj nie mialam, az tak zle z upalami:-)