Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

********** TERMIN MARZEC 2011 *********

Polecane posty

tez mam takie cos i kreseczke prawie pod piersi ihih i antenke z pempka maz mowi ze to sonar niuni;d i nasłuchuje mamusi;p

pierwotnie miałam termin na kwiecień ale później wg usg termin wyszedł na koniec marca - dokładnie 28. Dziś byłam u lekarza i okazuje się że dzidzia w 29 tygodniu waży już 1,8 kg! kawał baby:) (bo dziewczynka) ogólnie czuje się dobrze lecz niestety dokuczają mi rwa kulszowa, zgaga. Niestety mam też podejrzenie o rozchodzenie się spojenia łonowego co się wiąże z cięciem cesarskim.. zobaczymy jak to bedzie.. mam przeczucie że będę rodzić z Wami w marcu :) no i chciałabym bardzo bo już sie nie moge doczekać:P

mój pępek raz jest schowany a raz antenka:) znowu mi sie cos chce a nie moge:(

ILOSIA nie polegniesz.twarda babka jestes.Trudne sytuacje mobilizują.Będę trzymać kciuki(przypomnij dzień wczesniej :-) ) Zdrówka dla Mamy JORDAN witamy na marcowym pokładzie nakładki na piersi zdażym kupić.Nie potrzebowałam czegoś takiego,ani laktatora,ani podgrzewacz....... Nie dajmy sie zwariować.

tuethe - z imieniem to trudno powiedzieć, z mężem się nie do końca zgadzamy... Jemu sie podoba Klaudia albo Magdalena, mnie sie podoba Oliwia, Malwina... ciężko ciężko:) z wyprawki to mam na razie wózek, dość sporo ciuszków ( na dziewczynkę, ufam że lekarz się nie myli) pościele, kocyki. Łóżeczko będe miała i wanienkę od kuzynki. Musze dokupić wszystkie higieniczne rzeczy, kołderkę, no i proszek żeby wszystkie ciuszki wcześniej przygotować...

TUETHE czy to tak na temat antenki,ci sie zachciało ? ;-) Kobietki takie mało dyskretne pytanie mam Jak macie zakaz seksu,to wszelkiego "miziania"też,czy tylko............pełnej penetracj ale smiesznie brzmi,ale nie wiedziałam jak to napisac. Rozumiem że nie chodzi o sperme,bo mozna "jechac na gumie"

nie rozumiem jednego karinat skoro to tez nie planowane czemu sie po tamtym przezyciu nie zabezpieczaliscie?????????

kasia niechodzi o zabezpieczenia musiala bys poczytac o perypetiach karinat..... dzieki musze dac rade:( ide spaciu bo padam na ryjek piekny ten link z youtube... dobranoc Myszeczki:**

marcowko - przy ciazy blizniaczej sex w 3 trymestrze jest zabroniony ze wzgl na szyjke macicy kora pewnie jest b przeciazona pod koniec ciazy, oraz orgazm ktory moze wywolac skurcze, dotykanie brodawek ktore tez moze przyspieszyc porod. Moj R jak sie dowiedzial tak Ci powiem ze nie dotknal mnie przez cala ciaze! Oj tak nie kochamy sie juz od czerwca, tez ze wzgl na wczesniejsze poronienie. R mowi ze nie chce uszkodzic Maluchow :-P

Jordan macie jeszcze troche czasu więc napewno się dogadacie co do imienia:) Praktycznie masz juz prawie wszystko. Fajnie:) a jaki wozek masz? Ja tez marcowka jakos tak mi się zachciało:P Ja tez marcowka na temat miziania nic mi gin nie mowil wiec czasem chociaz na to sobie pozwalamy bo bym oszalała. Puszek jakbym mogla na Niego wskoczyc to bym wskoczyla, lubil takie pobudki:P R czasem moglby Cię chociaż troszke pomacac.. tak delikatnie abys nie zapomniała,ze takie cos istnieje:P:)

Puszek dla mnie takie mizianie to lepsze niz nic:P M polozyl ręke na moim brzuchu.. jak Mala kopie to sciska delikatnie brzuch, ciekawe jak On to przez sen robi:)

jakieś imie w końcu będzie trzeba wybrać, najwyżej bedzie spontan;) wózek mamy x-landera z 2009 roku model xq - mam nadzieje ze się sprawni, długo nie mogłam się zdecydować jaki kupić... wygląda solidnie wiec jestem dobrej myśli. ide spać bo już późno, miłych snów:)

R nie kladzie reki na brzuchu, chyba ze wezme i sama poloze jego reke na brzuszku, wczoraj tak zrobilam i male tak zaczely kopac a R tylko miny strzelal, bo byl w szoku jak one tak potrafia napieprzac! i tylko pytal Myszka boli Cie? Myszka czy to boli :-P :-P dla niego to jest dziwne uczucie. tak to okreslil.

Ja bym M nakopała jakby nie dotykał brzucha- o ile bym zdołała na wysokość tyłka poniesc noge:P Codziennie sam podchodzi głaszcze, mówi do brzucha, kila go, całuje

Chyba wszystkie wiemy od kogo ten link. Odzywaj sie jakoś Droga Koleżnko.Teraz wiem,że u ciebie wszystko dobrze. Rozumiem że nie chcesz pisać.Może na nk daj czasem znać którejs dziewczynie. Nie moge przestac myślec jak sobie radzisz. Śpijcie słodko kobietki

Ja dopiero teraz zorientowałam się o kogo chodzi... ja to mam szybkie myślenie.

ja pamietam karinat no ja poprostu nie toleruje czegos takiego..przepraszam ale tak mam..uwazam ze trzeba myslec wczesniej..

Puszek wiem,wiem... lepiej późno niż wcale:) Ja Karinat z początku nie znam ale kiedys napisała i dopiero po jakimś czasie doczytałam o co chodzi i byłam zła na siebie bo napisałam coś czego bym nie napisala jakbym od początku wiedziała o co biega.. ale mniejsza o to.

ja zmykam bo troche pozno sie zrobilo :P spijcie dobrze Dziewczyny:)