Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

kurcze nie da sie dzisiaj pisac 😡 w dodatku siostrzeniec cos mi powciskal na klawiaturze i nie mam polskich znakow 😭

Rozmawiają dwie koleżanki: - Wiesz, moja droga, mam taki problem - wyobraź sobie, że mój mąż podczas delegacji zatrzymał się w Warszawie. Mówił, że nocował u kolegi i żeby go sprawdzić wysłałam do wszystkich jego pięciu przyjaciół listy z zapytaniem, czy to jest prawda. - I co? - No i przyszło pięć odpowiedzi, że nocował.

Rozmawiają dwie koleżanki: - Wiesz, moja droga, mam taki problem - wyobraź sobie, że mój mąż podczas delegacji zatrzymał się w Warszawie. Mówił, że nocował u kolegi i żeby go sprawdzić wysłałam do wszystkich jego pięciu przyjaciół listy z zapytaniem, czy to jest prawda. - I co? - No i przyszło pięć odpowiedzi, że nocował.

Gość deszniczekkkk
Mąż zwraca się do żony: - Kochanie, przyniesiesz mi herbatę? Żona (zalotnie): - A czarodziejskie słowo? Mąż: - Biegiem!

Gość deszniczekkkk
duchu😘 dlaczego nie proponujesz spotkania ? wstydzisz sie:O:(

Gość deszniczekkkk
ależ bardzo cie proszę :)Plisssssss😘

🖐️ Ale co się tutaj w ogole dzieje?:D Co to za impreza? Co tu rozdają? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Żalisz sie czy chwalisz?!!!!!

Dziewczynoooooooooooooooooooo 🖐️👄 :D Ty mnie nie pytaj co tu sie dzieje, bo ja sama nie wiem :P wlasnie sobie konsumuje danio straciatella, bede pasztetem :o :D:O

Gość grubym pasztetem
:D

aaaaaaaa no ja czasem miewam kody, ale jak pisze z pomaranczy :P a tytulow do podawanych linkow nie daje,zeby byla niespodzianka :D

no wiesz, do 200 juz niewiele mi brakuje, wiec mysle,ze jakos docigne :classic_cool: :D a Ty niezle mieszasz :D krowki mordoklejki masz? :D:D:P no jak nie pamietac takich nut? :) dzisiaj mi sie sama w telefonie wylosowala jak sobie muzyki sluchalam :D o jaaaaaaaaaaaaa SYSTEM ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=nDNop18fEMA ❤️ jak dzien Sisko? ;>

23:35 [zgłoś do usunięcia] duch cafe Dirty Dancing- Hungry Eyes http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=6o KUTOLSeMM Patrick Swayze tańczy. Młokosy jak tam u was z tańcem. o jaaa to jest wietna nutka :) w ogole cala sciezka dzwiekowa z Dirty Dancing jest rewelacyjna :) a Patrick to byl jeden z moich ulubionych aktorow, az zal bylo patrzec jak choroba Go zabija :( te piosenke kocham http://www.youtube.com/watch?v=AVi4PUx8bXk ❤️ a u mnie z tancem jak najbardziej dobrze, uwielbiam tanczyc i niezle mi to wychodzi :D

Gość duszniczekkkkkk
Moje siuski polaskocza Twoje podniebienie... podraznia Twoj nosek swoim zapachem... zaspokoja pragnienie. Cena za zloty napoj to jedynie 15zl za szklanke 250ml, lub butelke 0,33ml za 25zl 8,50zl za przesylke. Za doplata 5 zl nagram kamera cyfrowa moment realizacji zamowienia specjalnie dla Ciebie. Natomiast za 10zl mozesz ogladac na zywo, na Skype, jak napelniam buteleczke :). Do zamowienie dorzucam gratis minimum 3 ujecia z realizacji zamowienia. :o :D

do 200 brakuje malo, ale do 300 jescze troche, wiec smigaj po nastepny jogurcik:classic_cool::D:D:D:D:P hahahahah, uwielbiam mordoklejki,jak to sama okreslilas:D mmm:D:D:D Z pracy podprowadzilam kilka, bo akurat ktos mial urodziny:D:D:D:D mm:D ale wlasnie skonczyly sie:OMusze jeszcze w torebce poszukac, mzoe jakis sie zawieruszyl:classic_cool::D To wtedy podesle Ci:D:D:D:D Ciesze sie w takim razie,ze pamietasz... mmm:) http://www.youtube.com/watch?v=qrThiYew4EU :D:D:D:D O jaaaaa, piekna nuta:) Ale strasznie mnie doluje... smuci... taka...prawdziwa... Pozalatwialam wszystkie sprawy, w pracy spoko, smiechu masa, ale tak to jest jak sie pracuje z malolatami:D:D:D:D:D A u Ciebie? Jak samopoczucie Sisi? :)

duch, to powinno byc tak: lez tuz przy mnie, powiedz co zrobili, szepcz to, czego chce sluchac, by przegnac demony. Choc drzwi zamkniete, twa szczerosc je otworzy, jesli zrozumiec zechcesz mnie, wtedy ja tez zrozumiem Ciebie ;)

Justy a co Ty chcesz ze mnie tucznika na szynke zrobic? :o :D:P hahaha o jaaaaaaaaaa kradnie cukierki z pracy kradziejka :D:D:P szukaj, szukaj bo ja do 300 musze dobic :classic_cool: a jogurtow juz mam dosyc :o czy te Strachy to jakas aluzja? mam isc na diete skladajaca sie z czarnego chleba i czarnej kawy? :D:P a u mnie ok :) bylam dzisiaj z cala familaia na dzialce, zbieralismy porzeczki, potem troche w siate pogralismy, a jutro wybieramy sie nad wode jak bedzie tak grzac, uwielbiam wodeee :D duch - sie kiedys studiowalo english, sie zna i sie wie :classic_cool: :D a moja stopka, to pierwsza czesc pierwszej zwrotki piosenki ze stopki ;)