Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

Pani pyta dzieci kim chciałyby być jak dorosną. Zgłasza się Jasiu i mówi, że chciałby zostać lekarzem od dewiacji seksualnych. - Jasiu, czy ty masz pojęcie co to są dewiacje seksualne? - Mam i mogę to Pani wytłumaczyć na przykładzie zagadki. Idą trzy kobiety i jedzą lody, ale jedna tego loda ssie, druga go liże, a trzecia gryzie. Czy może mi Pani powiedzieć, która z tych kobiet jest mężatką? - Wydaje mi się, że ta która ssie - mówi nauczycielka. - Niestety - mówi Jasiu - mężatką jest ta, która ma obrączkę na palcu, a to co Pani mówi to są właśnie dewiacje seksualne.

Gość Złoty
Spekuluję cenami marchewki na giełdzie w Działdowie.:classic_cool:

czarna_dziura-----> a ile roboty miałbym dodatkowo!!! Poniewaz tym których dobrze znam w mailu jest imię i nazwisko więc musze wysyłać z wp.pl na interię:D

Gość cassab| anca
Def.debilizmu:Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie) poziom intelektualny charakterystyczny dla 12 roku życia. Wnioskując sam jesteś debilem!!

taka robota, to nie robota :P ja mam 2 oficjalne maile z imieniem i nazwiskiem, ktorych uzywam do pracy czy szkoly, albo innych oficjalnych spraw, a reszta to takie jakies nicki wymyslone i mam praktycznie wszedzie poza onetem i interia konta :D

Przedszkole. Po zajęciach przedszkolanka pomaga założyć botki jednej z dziewczynek. Męczy się, bo botki są ciasne ale w końu - weszły. Spocona siada na ławce obok a dziewczynka mówi: - A butki są na złych nóżkach! Rzeczywiście, lewy na prawy. Ściąga je więc, zakłada znowu, morduje się sapie... wreszcie! - A to nie są moje buciki... - mówi nagle dziewczynka. Przedszkolanka zaciska zęby, sciaga botki, ociera pot z czoła... - ... to są buciki mojego brata, ale mama kazała mi je nosić. Pani zaciska pięści, liczy do dziesięciu... Wciąga botki znowu na nogi dziewczynki. Uspokaja oddech. Zakłada jej płaszczyk, czapeczkę... - Masz rękawiczki? - pyta dziewczynkę. - Mam, schowane w butkach!

interia jest do kitu teraz co wysłałem powiedziano mi z serwera,ze jest przeciążona sesja i koniec na dziś.Z gmaila i wp wysyłam ile mi sie podoba.o2 też jest do kitu.

no o2 nie jest najlepsze to fakt, najlepszy jest g mail, bo wp też szwankuje czesto, ale jakos do wp mam sentyment

Użytkownik: Onzin (ilość tematów: 0, ilość postów: 5)------. nie mój temat EKIPO więc nie będe odpowiadal na zaczepki poniżej pasa.Kapewi.Możesz sie zgłosić na temat nauka w necie i tam do rekawa mojego popłakać.Wysłucham cie a obrażliwe posty jak zwykle wykasuje na redakcji.:P:P:P:P:P:P:P

Facet przyszedl do szpitala: - Prosze mnie wykastrowac. - Jest pan zupelnie pewien ??? - Tak. Po operacji budzi sie i widzi zgromadzonych wokol lekarzy. Pyta sie ich: - I jak, operacja sie udala ? - Udala sie. Ale czemu pan tak postapil ??? - Niedawno ozenilem sie z ortodoksyjna Zydowka i wiecie, ... - To moze chcial sie pan obrzezac ??? - A co ja powiedzialem ?!

Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wscieklą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ze moj maz się obudzi przy tym kukaniu, dokonczyłam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery d**y, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem... Szybciutko połozyłam się do łozka, mysląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha Rano, podczas śniadania, mąz zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Moj maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O k**wa!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........

Gość cassab| anca
nie jestem desznikiem :(

W pewnej rodzince byl taki zwyczaj, ze rodzice co dwa, trzy dni wyjezdzali do znajomych na noc, wiec jedyny syn mial cala chate wolna przez caly wieczór i noc. Wiec skwapliwie z tego korzystal sprowadzajac sobie swoja dziewczyne i razem "figlowali" korzystajac z nieobecnosci starszych. Az pewnego pieknego dnia znajomych nie bylo w domu i rodzice z kwitkiem wrócili z powrotem i przylapali mlodych (jak ktos to ladnie ujal) "in figlanti". Chlopak przylapany na "goracym" uczynku pomyslal sobie : - O, cholera, mam za niedlugo mature, mialem dostac samochód, uwazali mnie za takiego porzadnego, a tu co ? A trudno. Dziewczyna sobie mysli : - Aj, mialo byc fajnie, mial mnie przedstawic rodzicom, mialo byc milo, kolacja itp., a tu mnie jak ostatnia k**we poznali. Ojciec sobie mysli : - Moja krew ! Dobrze synku, dobrze, calkiem niezla d**a ! A serce matki : - Jak ta k**wa nogi trzyma ! Przeciez mu niewygodnie

Gość to mnie sie podobuje
Pracowalem 3 lata w Anglii i po powrocie do Polski musiałem wszystkie zarobione pieniądze wyrzucić, bo do naszych sklepów się nie nadają.:classic_cool:

Gość cassab| anca
nauczycielka pyta jasia co to jest lopa a on mówi że antylopa hahahahahahahaahhahahhahah buuuuuuuuuhahaha

Gość cassab| anca
nauczycielka pyta jasia co to jest lopa a on mówi że antylopa hahahahahahahaahhahahhahah buuuuuuuuuhahaha

Gość cassab| anca
Mamo! Mamo! Dostałam dziś raka! Nie przejmuj się, w piątek masz chemię*

czarna_dziura------> kiedyś ci wyjaśnie (jak cie bliżej poznam) co tutaj na cafe sie dzieje. :O:(Oczywiście na mailu).Będę pisal taki list ok 2 godzin.taki obszerny ELABORAT.Własnie już raz napisałem do paru osób na cafe z wyjaśnieniem:D

Gość cassab| anca
-mamo! ja chce kupę... -ukrój sobie, jest w lodówce...

Gość cassab| anca
-co jest lepsze od ruchania dzieci ? - nic

Gość cassab| anca
[zgłoś do usunięcia]Onzin pisałam do cassab I anci, ale widzę,że trafiłam wyśmienicie kutafonie buraczany! nie jestem desznkułem!!! kto to wogole jest?

Gość cassab| anca
pieką się dwa ciasteczka w piekarniku. jedno mowi - o masakra! ale tu gorraco! na co drugie: - aaaaa ratunku! gadające ciasteczko!!!