Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukame szukame

Dziewczyna_87 jesteś tutaj?

Polecane posty

Perdela 🖐️postów mało, bo nie ma kto pisać, Dziewczyna w pracy, a ja sama do siebie pisać nie bede przeciez :P

czarna_dziura-------> slajdy są czyściutkie przefiltrowane dwukrotnie.Poza tym mam antywira płatnego kasperskiego to mysz sie nie prześlizgnie.Więc konie trojańskie są historią dla mnie:D

Przychodzi niedźwiedź do zająca i rozpaczliwym tonem mówi: - Zając, ty się mnożysz jak nie wiem co, a ja nic, pomóż przyjacielu. Zając na to: - A marchewkę żresz ? - Nie ! - No staaaaaaary ! Pół roku niedźwiedź je marchew no i nic nie pomogło. Znowu przychodzi do zająca i mówi: - Zając pomóż, nie bądź taki. A zając na to: - A marchewkę żresz ? - Tak! - A tartą - Nie ! - No staaaaaaary ! Więc kolejne pół roku niedźwiedź je tartą marchewkę i nic. Znowu przychodzi do zająca i błaga go o pomoc. Zając: - A marchewkę żresz ? - Tak ! - A tartą ? - Tak ! - A z groszkiem - Nie ! - No staaaaaaary ! No i znów kolejne pół roku niedźwiedź je tartą marchewkę z groszkiem i nic. Przychodzi do zająca i mówi: - Zając ja cię bronię przed wilkiem i lisicą a ty mi się tak odpłacasz. Pomóż mi bo lata lecą, a ja dzieci nie mam. - A marchewkę żresz ? - Tak ! - A tartą ? - Tak ! - A z groszkiem - Tak ! - A dupczysz ? - NIE ! - No staaaaaaary

cassabanca co takie zdjęcia z voily:D Notice: Undefined index: typ in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 524 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php:524) in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 524 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php:524) in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 525 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php:524) in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 526 Notice: Undefined index: nazwa in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 527 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php:524) in /home/voila.pl/www/html/_templates/index_folder.php on line 527

Przychodzi matka z dzieckiem do sklepu, dziecko szarpie matke za rekaw i mówi: - Mamo, mamo chce mi sie jesc i pic. Obok stoi facet i doradza - Niech mu pani kupi arbuza to zje i sie napije Na to matka: - Zwal se pan konia nogami, to se pan poruchasz i potanczysz

Użytkownik: cassab|anca (ilość tematów: 0, ilość postów: 2)------> zloty w natarciu o ty żłobie parszywy,jednak będę cie musial ponownie zgłosić:D

Trzech facetów pół życia zbierało na wyjazd do Kenii -odkładali grosz do grosza odmawiając sobie wszystkiego! Nadszedł upragniony czas i wyladowali w dżungli... zajeli jakiś bungalow,rozpakowali sie i jeden mówi : może jakąś flaszke byśmu skręcili ,drugi przytaknął a trzeci oburzony zawołał: TO przez pół życia odkładałem kase na wyprawe a wy na wódke chcecie tracić ??!!! Ale tamci obydwaj poszli do wioski sie zabawic a ten trzeci położył sie przy ognisku u wejścia do chaty... Dwaj koledzy nad ranem wracaja z wioski ...patrza a przed chata lezy olbrzymi krokodyl a z jego paszczy wystaje głowa ich przyjaciela.... -Ty Franek -bełkocze jeden -no co za świnia no hmm--na flaszkę sępił ALE ŚPIWOREK TO LA COSTA ......!

Gość cassab| anca
uciekłam z kobierzyńskiej

Gość cassab| anca
pan z bloku mnie goni :(

Siedzi chłopiec na ścieżce i miesza gówno z piaskiem. Przechodzi listonosz i pyta: - Co robisz, mały? - Mieszam gówno z piaskiem. Ulepię listonosza. Listonosz się zdenerwował i poszedł dalej. Spotkał policjanta i poskarżył mu się na chłopca. Policjant postanowił dać malcowi nauczkę. Podszedł, poprawił pas i pyta: - Co robisz, mały? - Mieszam gówno z piaskiem. - I kogo ulepisz? - Listonosza. - A nie policjanta? - Nie. Mam za mało gówna.

Gość cassab| anca
hahhahhah dobre kawały :D pan komik 👄

czarna_dziura------> na głowę nie upadłem jeszcze tak samo z slajdami.Mam ich na 1GMB.wysłanie 40 sztuk od 2.5 MB- 9.6 MB też zajełoby ok.2 godzin A mam ich wszystkich 200 sztuk sztuk.:classic_cool: