Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta, co zniszczyła

związek po zdradzie sie rozpadnie. zawsze.

Polecane posty

Gość ta, co zniszczyła
muszę wyjść do pracy... ale wrócę

ta, co zniszczyła. Jak wrócisz poszukaj takiego tematu. "Wielki dramat - co zrobić." autor ALEKSANDER nie WIELKI Na pewno pomoże na twoją zgryzotę. Gwarantuję Ci. Wszystkie problemy znikną. Jak poczujesz doła wrzuć temat. Po przeczytaniu stwierdzisz że nie masz już żadnych problemów. A tak prywatnie moja droga czuję że oddalasz się ode mnie. Jestem w szoku. Może kiedyś, może do jutra.

Gość Pa_ma
wybaczenie polega na tym ze jak komus sie wybacza to zapomina o tym co sie stalo... nie wypomina przy awanturach itd. nie zrozumialas tego... dlatego mówi sie ze zdrade trudno wybaczyc... ja bym nie wybaczyla

Gość ta, co zniszczyła
Fujaro, nie oddalam się, tylko wyjechałam i nie chciałam tam pisać, ale już wróciłam i jestem. Temat znajdę, poczytam, kiedy mój mały pójdzie spać... Co u Ciebie? jak tam tzw. weekend? U mnie bez zmian. tabletki biorę, dalej mi ciężko, ale daje radę.

Gość ta, co zniszczyła
Nie oddalam, kiedy kocham, jestem wierna.... Teraz możesz mnie zlinczować! Swoim zwyczajem

Gość ta, co zniszczyła
Fujaro, znalazłam. Nie kpij ze mnie proszę

Dzisiaj wypadam. Jutro z rana chwilę. A po południu pewnie non stop. A Aleksander podobał mi się. Pierwszą część jak czytałem to myśłałem że się posikam. Łzy mi ciekły po policzkach, że aż liter nie widziałem. Czekałem z napięciem na cdn a tu nowy post.Finał. Ale przyznasz że przednia sprawa.Można zapomnieć na chwilę o kłopotach. Widzę że nareszcie masz zajęcie i to solidne. Wystarczy patzreć tylko na malucha i o niczym innym nie myśleć. A i zrobić sobie przerwę od tych w spodniach. Podobno dobrze wpływa na trawienie. A jak będzie żle przywołaj Aleksandra. Po 3 razie już tak nie bawi. Ale humor poprawia. Cześć No i nie wiem Klara czy Łucja. Oto jest pytanie. Którą wybrać?

Gość ta, co zniszczyła
Klara, Fujaro, zdecydowanie Klara... Boże, jakie to życie jest ciężkie i nie do zniesienia... Czyżbyś wchodził w jakiś romans? Boże, zazdroszczę Ci beztroski, dobrego humoru, dystansu. Ja juz jestem na przemiał.

Cześć Tylko na chwilę. Aco stara miłość nie rdzewieje. Twój topik ma już 9 stron. Ale to pewnie przez te moje elaboraty. A co to w moim wieku to już nie można kochać? Każda miłość jest pierwsza, najgorętsza, najszczersz, wszyskie inne usuwa w kąt. Ciesz się życiem. Ciesz się chwilą. To wszystko tak szybko mija.

Gość ta, co zniszczyła
jestem trochę zazdrosna Fujaro. Zerknęłam na profil. I co? Nic tam nie ma. Ja bez tabletek nie funkcjonuję. Skoro jesteś szczęśliwy, to nie zrozumiesz mnie, na dnie. Zostanę sobie sama na swoim dnie. Własnoręcznie stworzonym. No, prawie własnoręcznie. Boje się. Nie wiem, co będzie. Boże, kocham go i tak bardzo nie umiem z nim żyć.

Gość ta, co zniszczyła
aha, fujaro. mnie ten topik Aleksandra Niewielkiego nie rozśmieszył jakoś. Co więcej, wygląda mi na podejrzany. nie wierze, że cos takiego moglo sie zdarzyć. Może juz bardzo źle ze mną. Albo poczucie humoru nie takie. I przyznam, że trochę mnie rozczarowałeś.

Jeszcze raz odnośnie Aleksandra. Pierwsza część to prolog. Istotna jest część II FINAŁ. Jeżeli tego nie zrozumiesz to przepraszam. Tu chodzi nie o sraczkę, facet co innego przekazuje. Ale to nic. zmykam. Jutro rano pokażę się na chwile. I znów wieczorem W tej mojej wiosce tyle się dzieje, Aż dziw że sołtysa jeszcze nie powiesili.

Gość ta, co zniszczyła
Fujaro, moze ja jakaś ciemna jestem, ale w twoim profilu stoi: Użytkownik: fujara12 (ilość tematów: 0, ilość postów: 21) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: Aktualna stopka: I nic wiecej. Oświeć mnie. Wkurza mnie twoje szczęście, nie gniewaj się......................................

Gość ta, co zniszczyła
może chodzi ci o ilość postów w moim temacie. jeśli tak,to już panimaju.

Czemu jesteś zazdrosna. Czy dlatego że inny człowiek może cieszyć się życiem, Kiedy Ty masz katar? Każda choroba przechodzi. Katar nie leczony trwa aż 7 dni. a leczony tylko 1 tydzień. Jak Twoja pciecha. Mam nadzieję że teraz poświęciż mu więcej czasu. Dziecko zawsze jest tego warte. Pamiętam swoje szkraby, gdy były małe. Teraz to już stare babsztyle. No cóż my się nie starzejemy, To tylko czas tak szybko upływa. A na miłość nigdy nie jest za póżno.

I gdzie się podziała ta moja Klara. Swiata bez niej nie widzę. A ona myśli że ja za innymi latam. No może to i racja. Tematów wdzięcznych się namnożyło. A ja czsu mam coraz mniej dla siebie samego. Klaro ! Hop - hop gdzie się podziewasz. Wiem że dziecko to masę obowiązków. Ale malucha można wziąć na kolana. I on szczęśliwy i mama.

Gość ta, co zniszczyła
Wiesz fujaro, parę dni temu mnie tu sprawdzał. A dziś potrzebowałam od niego ważnej dla mnie informacji, o pewną kwotę, którą kiedyś wpłacał na pewien cel, wysłałam smsa, nie odpisał, dzwoniłam chyba 40 razy - nie odebrał. Potem, za jakieś dwie godziny, odpisał po chamsku, cos w tym stylu- "moje pieniądze - moja sprawa". Potem jeszcze do niego wykręcałam, bez skutku. Leży w łóżku z jakąś, a mnie ma aż tak bardzo w dupie. Jak tak można człowieka zeszmacić? Poswięciłam mu 5 długich lat. Bez reszty. oceń to...

Gość ta, co zniszczyła
do mnie to nawet nie dociera. jak można tak? jak mozna? ja jeszcze wczoraj czekałam, że otrzexwieje, kiedy tu ostatnio był, mówił, że mnie kocha, chciałabym po prostu prawdy. Tak, nie kocham cię, mam inna, nie czekaj. Po takiej informacji czlowiek juz wie. I jest spokojny. Ale on specjalnie dąży do tego, żebym nie była pewna, żebym miała nadzieje, czekała, Boże drogi jak tak można?

Przecież pisałem. Daj spokój tym zadręczaniom. Tak wiem że ciężko. Łatwo mówi się osobie która nie przechodzi czegoś takiego w danej chwili. Ale czas pozwoli zatrzeć to wszystko. Będzie dobrze. Tylko bez psychotropów. Ta chemia tylko wyjaławia mózg. Nie pozwala myśleć rozsądnie. Te wszystkie leki powodują taki stan otumanienia, jak GŁUPI JASIO. Jesteś ale jakbyś była z boku siebie. Widzisz i nie chce się reagować. Pomijam fakt co i jak on robi. Znam wszystko lub prawie wszystko tylko z jednych ust. Druga osoba wcale się nie wypowiadała. Może to i lepiej. Przeleć swój temat, a jest tego 9 stron. Przeczytaj wypowiedzi osób. Nawet wyjątkowo mało obelg. Spójrz na inne posty. Są tam prawdziwe dramaty. Podobne do Twojego. Ludzie wypisują tam straszne rzeczy. Wymyślają od dziwek. Ubliżają. A ci ludzie potrzebują trochę otuchy. Ciepłego słowa. Nie powiem czasem trzeba i dosadnie dogryżć. Żeby mocno zabolało. Ale tylko dla otrzeżwienia. Szkoda albo i dobrze że tak daleko jestem od Ciebie. albo i jeszcze dalej. Ludzie pokazują się tu na kafe z całej europy. Przynajmniej tak podają. Ale po IP ich komputerów mogę z dokładnością 1 km dowiedzieć się gdzie są. I okazuje się że mówią prawdę. Są tam sami bez bliskich, znajomych i też mają swoje dramaty. Ty masz bljską Ci osóbkę koło siebie. Pamiętaj to ONA Ciebie potrzebuje. Ten mały mężczyzna dużo dla Ciebie znaczy. Długo jeszcze będzie TWÓJ JEDYNY.

Gość ta, co zniszczyła
Fujaro, czy ty nie skłamałeś przypadkiem? Jak na wiek i doświadczenie życiowe te numery IP komputerów, o których piszesz wyglądają podejrzanie. ale trudno. Nikt mi nie obiecywał tu szczerości. Jakoś tylko szkoda. Wiesz, ufałam ci. I chciałam ufac dalej, mimo że to wirtualna znajomośc. Fujaro

Gość ta, co zniszczyła
człowiek chciałby móc zaufać choc jednej osobie na swiecie