Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JużMamusia!!

Czy powinna byłam powiedziec mężowi że urodziłam??

Polecane posty

Gość postrasz go maksymalnie
brawo Milagrosss wreszcie ktpos tu madrze zaczyna pisac bo puki co to tania jest biedna i musial odpoczac i jeszcze trzeba z nim delikatnie pogadac zeby sei nie obrazil i fochow nie walic i wogole autorka powinna wykazac zrozumienie i jeszcze mu kurwa zalatwic w pologu zeby stratny na bzykaniu nie byl, wscieklam sie i od tyle!!!wkzylo mnie to na maxa jak tak mozna

az mi ze zlosci litery pozjadalo, swoja droga fajnie byc takim chlopem dziecko zrobi zrelakowac sie musi, odpoczac zazyc wolnosci, bo musi sie oswic z mysle ze ojcem bedzie, albo miec czas na to, kurwa ludzie ze sie tak wyraze jak sie bzyka z baba to powinien wiedziec ze ojcem moze byc i jaka to odpowiedzialnosc a jak nei wie to przedszkole sie klania!! Jakie zrozumienie jakie wybaczanie jak mozna wybaczyc ze facio sie upijal relaksowal a ja w bolu rodzilam a on odpoczywal bo zmeczony buhahahaha powalilo tu co niektore i to bardzo, autorko ty mu kapcie podaj kolacje zrob na koniec dobrze zrub bo pan i wladca wrucil i sie nei gniewaj przypadkiem bo musial sie chlop zrelaksowac bo nie oswoil sie z mysla buhahahahabuahaha nie dziwota ze takie potem placza bo je w trabe zrobil siaty dzwigaja same, a pan lezy na wlosciach

Gość zycie czesto pisze rózne
nieprzewidziane scenariusze , a niektórym sie dobrze radzi bo nie sa w takiej sytuacji a gdyby były to ...... no własnie co wtedy od razu pozew i po ptokach , nie sadze

Gość hmmmm 98765
maz ktory zostawia zone sama w domu w zaawansowanej ciazy to najwiekszy dupek i nieodpowiedzialny szczeniak. imprezowac to mial czas jak byl kawalerem.

Gość BasiaM;(
Matko aż nie wierze że można bronić twojego męża który normalny facet zostawia w domu żone która zaraz ma rodzić?Który facet wyjezdza sam....który normalny?To jak teraz zostawia Autorke sama na pastwe losu niech se sama rodzi to co dopiero bedize pozniej.....beznadziejny fiut z niego takie jest moje zdanie!!!

Wpadlam do was specjalnie by napisac ze meza dalej nie ma dzwonili znajomi ze juz mi go wioza kompletnie zachlanego - ogladali mecz. Slyszalam jak sie wydziera wiec zapytalam czy nie moga go tej nocy przenocowac bo mam w domu male dziecko zapytali jakie dziecko mowie ze swoje....cisza....urodzilas pytaja ....ja ze tak i nie chce by maz obudzil.byli w ogromnym zdziwieniu i szoku.meza maja mi rano dostarczyc takze tyle ide spac

Ja bym go wywalil na zbity ryj a swoja droga fajnych masz znajomych, dziewczyno obudz sie tam nawet nikt sie o ciebie nie martwil, ani nie zapytal jak sie czujesz ja pierdziel czekalam az sie odezwiesz a z ide ide spac, odpocznij utl dzidzie i dobranoc a ta mende wywal na zbity ryj dodam ze jak woidac sama radzisz sobie znacznie lepiej to jaki jelop nie domyty, palant frajer bopze jak on moze uslyszal ze nie spodzianka i sie ochla bo mecz co za bydle

to jutro możesz się go spodziewać z kwiatami:) kurcze, głupia sytuacja, współczuję ci...Mąż naprawdę dał ciała.

jak to prawda co piszesz to współczuję.....ja bym nie darowała takiemu suk.....wogóle jak tak można...ludzie???????????????????nie mam słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie rozumiem jak może facet przyjeżdżać do żony bliskiej porodu kompletnie zalany.Przecież w każdej chwili mógłby być potrzebny (o zostawieniu na tydzień nawet nie wspominając...)

Jednak dziś mąż wrócił do domu! Ale jak zobaczył, że nasza córka jest czarna, wyszedł. Niestety, wyszło szydło z wora. To nie jego dziecko, puściłam się z takim jednym murzynkiem z bazaru :) Co ja mam teraz zrobić? Pomózcie

Gość autorka ma dwa wykrzyniki
w nicku, nie trzy :P

Gość hfkhaslfusioprufpdvjil
wpis z 1.26 jest mamuski z 3 !!! a orginalna mamuska widze ze pisze z 2 !! swoj pseudonim Czekamy na wiadomosci od AUTORKI topiku :)

Gość no to ja powiem
ale chamstwo na tym forum, żeby tak się podszywać. ten kto to robi to kompletny debil lub debilka jak wolicie, jednym słowem pojeb

Gość Temat powinien brzmieć...
Dzięki, że są jeszcze dziewczyny, które podzielają moje bezlitosne zdanie na temat tego facecika. Tzn. że jeszcze nie zwariowałam i nie wszystkie kobiety się dają kopać wiecznym dzieciom, które sobie biorą za partnerów życiowych. I w dodatku alkoholik albo wieczny student, skoro do niedzieli w nocy nie zdążył wytrzeźwieć. Autorko, ile wy macie lat? Może rzeczywiście dla tego faceta małżeństwo było pomyłką na tym etapie jego rozwoju (tylko kiedy taki zdoła się rozwinąć do końca? :O ). Ty rodziłaś w bólach wasze dziecko, a on chlał! Szok.

Gość ulqalalalalaljejejej
🌻

Gość nanananna
z twojego męża to niezły pijak ciekawe ile razy cie tam po pijaku zdradził??????????????????????

Gość auilaa
ale dupek to mąż to już szkoda słów ... ale znajomi też barany, nie wiedzieli że urodziłaś, myśleli że nadal jesteś w ciąży i wieźli ci nachlanego męża, wiesz nie zazdroszczę ci życia, nie zazdroszczę ojca twojemu dziecku, szkoda mi dziecko, taki dupek że aż brak słów.

Gość ja powiem tak:)
juz tego nie skomentuje... bo nie ma po co Dziewczyno ogarnij się!!! Ku...a mać czy ty jestes taka w nim zakochana, ze az ci na oczy padło?? no tak to Twój mąż ale że mąż to co jemu już wszystko wolno?????????????? ja naprawde bym chwili nie czekała. Zadzwoń do jego rodziców i ich poinormuj co synuś zrobił i ze żądasz!!! że mają po niego sobie przyjechać!!! Ja pierd..le nie bądź głupia!! a jak zrobi Ci drugie to teź sperd..li na wczasy żeby odpocząć??..a z jednym zawsze dasz sobie radę A poza tym polecam poradnie AA dla niego i dla Ciebie również tam pracują jacyś psycholodzy...

Gość ja powiem tak:)
a wcale bym się nie zdziwiła jakby mężuś kretyn zniknął na następny tydzień z zajeb....tymi znajomymi opijać maleństwo :( niestety!!! oby tak nie było.... ale po tym co piszesz to on do przedszkola się nadaje a nie na ojca. Dziewczyno powiedziałaś mu że masz dla niego niespodziankę a ON Cie olał!!!!!!! A mam takie pytanko: czy on używa wobec Ciebie przemocy, bo coś mi się wydaje że tak. Siedzisz cichutko i czekasz łaskawie na jaśnie hrabiego i myślisz co będzie.

Gość ależ wy sie dajecie wkręcać
sa wakacje, dziewczynie sie nudzi, a tu zbiegowisko jak babki z bazaru

Gość Ja wierzę i czekam na relację
Jak zareagował mąż. Znajomi mu pewnie powiedzieli więc szok nie będzie aż tak duży. Może wróci z kwiatami i przeprosi.

Gość mamamma
mysle ze to nie prowo, dziwczyna udzielala się na innych topikach o noworodkach wiec naprawde urodzila. A nie wierze ze chwile po porodzie chcialoby jej sie wymyslać takie historie... Jest zdesperowana i musi sie wygadac i dlatego ten topik Gdyby miala normalną zdrową sytuację rodzinną po porodzie to by po porodzie lezała z córką i się delektowała macierzynstwem a nie szukała pocieszenia na forum, Swoją droga pewno cieżko jej nawet siedzieć po porodzie naturalnym, wiec wskakuje na chwile na neta i się radzi chociaż lepiej zeby niektorych waszych rad nie czytała

Kurcze , naprawde zal mi autorki :( sama pamiketam jak rodzilam potem wrocilam do domu z synkiem i Maz byl caly czas ze mna ( nie na sali porodowej) i nie wiem jak bym sobie bez niego poradzila. Nie wyobrazam sobie zeby Maz wyjezdzal nad jezioro i mnie zostawil w koncowce ciazy. To jakis baran kompletny. Wspolczuje Ci autorko. Trzymaj sie i nie poddawaj!!! 🌼 🌼 🌼 dle Ciebie

Gość czekamy na relacje!!!

Gość mama dwumiesięczniaka
no nie spodziewałąbym się tak szybko tej relacji, jak mąż dotrze to będą rozmawiac a nie zaspakajac nasza ciekawosc na forumspodziewałabym sie jej najszybciej wieczorem

Ja myślałam,że moj jest palantem i się z nim rozwiodę po wyjściu ze szpitala-teraz wiem,że przesadzałam- można mieć gorzej. Jednak po takim numerze chyba bym już go d domu nie wpuściła. Autorko,Wy nie jesteście normalnym małżeństwem, w ostatich dniach ciąży chłop powinien warować jak pies przy twoim brzuchu a nie jechac na wakacje. Zastanów się czy jest sens ciągnąć taki związek... Ewentualnie w ramach zemsty możesz zostawić mu dziecko jak wróci i powiedzieć,że teraz Ty wyjeżdzasz na wakacje bo musisz odpocząć. (oczywiście w ramach żartu;)