Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila 65

odchudzajmy się razem

Polecane posty

Gość kamila 65
wreszcie jestem kochaneeeeeeeeee.......:) no ja tez pije kawke tez bez cukru, alemusze z mleczkiem-inaczej bym niie wypila takiej czarnej... i jak sie spalo karolcia? jak sie czujesz po glodowce wczorajszej? bo ja sie wlasnie zastanawiam czy dzisiaj tak sobie4 nie zrobic ze glugo popoludniu nie jesc... kurcze wszystkie juz po sniadanku a ja jeszcze nie! :) heheh doradzcie co mam sobie zjesc... dzisiaj zaczynam robic brzuszki

Gość chudnijmy razem
tak ja już po śniadaniu .wyżej pisałam swoje menu,troszkę zgrzeszyłam ale co tam . to dopiero ranek to się spali .ja dziś zrobiłam 50 brzuszków.wieczorem 100 planuję . ale ogólnie jestem pozytywnie narazie nastawiona na odchudzanie i lżejsze jedzenie. winka to ja za bardzo nie lubię ,wolę piwo zimne :-) ech ale postanowiłam nie pić teraz :-( a tu idą takie afrykańskie upały a ja nie mogę wypić browarka :-(

Gość chudnijmy razem
witaj kamila mi wprost super się spało. nie powiem że to wczoraj była głodówka bo jadłam warzywne kanapeczki .ale jak szłam spać około 23 nie czułam głodu ,a rano wstałam to już coś musiałam zjeść przed kawą.

Ja tez od dzisiaj chce robic brzuszki, bo ta czesc ciala to moja najwieksza zmora... Ja sobie pzwalam na male odstepstwa od diety, bo inaczej bym sie rzucila juz dawno na jedzenie:) Ostatnio np w imieniny zjadlam 2 rafaello ;) Wczoraj moj facet mial schabowego na obiad, to wzielam 2 mini gryzy : Trzeba sobie jakos radzic :D

Gość kamila 65
nie martw sie ze zjadlas chleb czy bulke... to od czasu do czasu tez trzeba a nawet musi sie bo potem nie mozemy sie na to rzucic...:( jak ja sie odchudzalam 2 miesiace nie jadlam pieczywa, same owoce warzywa, i potem.......jak sie rzucilam na chleb!!! z nutella czy tam nawet z samym maslem...koszmar... no ja wczoraj pogrzeszylam za duzo, krokiet, potem zelki, chleba tez dosc duzo zjadlam.... ale dzis juz nie!! zaraz pojde i zrobie sobie jakies sniadanko:) i postaram sie tez z 50 brzuszkow zrobic:D

Gość kamila 65
karolina83 a ile juz zrzucilas od 16.06 ? no moj brzuch tez jest w nienajlepszym stanie... ale zle sa tez uda, pupa,ramiona do niczego

Gość chudnijmy razem
co na obiad planujecie zjeść?bo ja nie mam pomysłu .chciałabym jakąś zupkę zrobić nie tuczącą .nie na mięsie i nie ze śmietaną .macie pomysł?

Gość kamila 65
hmmm... sama nie wiem . ja jeszcze nad obiadem nie myslalam bo jeszcze sniadanie mam przed soba:) ej a nie mialas zakwasow po brzuszkach? czy dzis pierwszy raz robilas? ej wlasnie dziewczyny... jak tam z okresem mialyscie w czasie diet? bo teraz ogolnie jest wszystko ok ale jak mialam taki czas ze malo strasznie jadlam to mialam opoznienia albo bardzo nieregularnie

Też jestem za tym żeby raz na jakiś czas pozwolić sobie na jakiś mały grzech:) inaczej byśmy zwariowały na tych dietach:) chudnijmy razem podaję przepis na 2 przepisy na zupę: Zupa kapuściana: * mała puszeczka koncentratu pomidorowego * 3 szklanki wody * główka kapusty * 3 duże cebule * 1 seler naciowy * 1 por * 2 papryki * sól * pieprz * curry * bazylia * papryka * pietruszka * ostry sos sojowy Wszystkie składniki wrzucasz do garnka i gotujesz aż będą miękkie Lub: Zupa z piersią z kurczaka * 1 pierś z kurczaka *kilka marchewek *kalafior *przyprawy ewentualnie kostka rosołowa Pierś gotujesz z warzywkami a potem wkrajasz ją do zupy

Gość kamila 65
o super!!! tez sobie zrobie dzis chyba zupke... ta 2 mi sie bardziej podoba:D hehehe zrobie sobie ta z piersia z kurczaka dzieki:) jeju ale bym zjadla cos slodkiegoooo..... a macie jakies fajne sposoby zeby powstrzymywac sie od zeby nie czuc tak ochoty na slodycze? ja pilam ocet jablkowy z woda... to naprawde pomaga ale jest taki ochydny z masakra...!!!

co do zupy to ten pierwszy przepis jest na zupę z diety kapuścianej. Moja ciotka schudła na niej chyba 15kg w miesiąc ale jadła tylko tą zupę, ja zaczynam od poniedziałku tą dietę:)

Gość kamila 65
jadla tylko ta zupe i schudla na niej 15 kg??? OMG! a wez opowiedz co ile jadla, jakie porcje i jak? moze i my z karolcia sie na nia przerzucimy

w zasadzie to tylką tą zupę w dowolnych ilościach ale w tedy nic poza tym nie wolno ani kawy ani mleka dopiero chyba po 5 dniach trochę mięska można dorzucic ale juz po 3 dniach podobno juz widac efekty:)

Gość kamila 65
ja por lubie ale ten seler naciowy to tez zobacze... a i sos sojowy-nie mam tego w domu... i w 1 miesiac tyle schudla? niezle! od poniedzialku postaram sie zaczac... i namowie jeszcze karolcie -chudnijmy razem. chyba poszla do lodowki albo robic zupe:D

o 10 robić zupę?:) chyba za wcześnie:) Ja tez od poniedziałku zaczynam jeść tylko zupkę:) Możemy zacząć razem i zobaczymy jakie efekty będą po kilku dniach

Gość chudnijmy razem
mówisz 15 kg w miesiąc? ja się na to piszę . co do słodyczy? na razie jakoś nie mam pod ręką to nie ciągnie ,staram się nie kupować .raz byłam w sklepie ,nawet gdy nie odchudzałam się jeszcze ,po patrzyłam na batoniki w sklepie i zwyciężyłam -nie kupiłam.powiedziałam sobie "starczy tego dobrego".i mineła ochota.można jakiś chrom pić ,ale uważam że nie ma sensu psuć się tabletkami.najważniejszy to jest upór ,że nie możesz jeść słodyczy .

Gość kamila 65
jaaaa ale nie wiem czy to mozliwe 15 kg w miesiac.... ale piszemy sie na to Karola chudnijmy razem co nie? wydaje mi sie ze bedzie takie przyzwyczajenie do tej zupy i moze nie bedziemy mialy ochoty na cos innego... to od kiedy zaczynamy od poniedzialku ?? czy od jutra? :) narobilas mi teraz strasznej ochoty mademiosele na ta kapusciana diete bo wiesz ja musze szybko schudnac i to bylby dobry sposob... a nie czuje sie glodu po niej? co ci jesczze ciocia mowila o niej?

Gość chudnijmy razem
hehe nie poszłam do lodówki ani robić zupy.poszłam zaparzyć dzbanek zielonej herbatki :-) kamila nie musisz mnie namawiać do kapusty :-) ja już jestem chętna .lepsze jedzenie chociażby tej zupy tylko ,niż głodówka jak nie które osoby robią i wtedy tylko myślisz o żarciu .....

Gość chudnijmy razem
może od poniedziałku? bo nie mam wszystkich składników w domu i nie chce mi się jechać do miasta na zakupy :-) jak 15 kg w miesiąc to super ,nawet więcej niż zakładałam żeby schudnąć.bo planowałam tylko zejść do 73 kg żeby nie mieć nadwagi

Gość kamila 65
do od poniedzialku czy od jutra hm? tez mi sie tak wydaje ze na tej zupie to lepiej bo przynajmniej nie chodzi sie glodnym... no i moze nie bede musiala cwiczyc za duzo... bo jestem takim leniem zee... a i jak nie zmieszcze sie w sukienke co mam za tydzien wesele to nie wiem co zrobieee.... a ta to bede wcianc zupe:) a twoj mąz gdzie pracuje? masz chatke wolna?

Gość chudnijmy razem
mój jest ochroniarzem i teraz śpi po nocce

Gość kamila 65
ja tez wlasnie nie mam wszystkiego...:) to od poniedzialku mam nadzieje ze nie bedziemy chodzic glodne:D a dzis nie bede robic zupy tylko patrzylam co mam w domku i rybe sobie upieke z czosnkiem i ziolami, a do tego jakas salatka..

Gość chudnijmy razem
o masz wesele ,fajnie.ja mam w październiku 4 wesela ,tydzień po tygodniu :-) a z kim idziesz?

Gość chudnijmy razem
mademoisele a czy zamiast główki kapusty świeżej ,może być kiszona?

Gość kamila 65
taaaa fajnie... jakos teraz nie moge sie o tym przekonac... mam wesele teraz a potem mam nstepne... na to za tydz ide z kolega, co ci pisalam wczesniej ze mi na nim zalezy tzn fajny jest z charakteru chlopak... piszemy czasem, ale on widac nie ma wobec mnie jakis powazniejszych zamiarow... trudno... ale dobrze tanczy to sie moze przynajmniej wybawie... tylko nie wiem co ja bede jadla na tym weselu:D zupki kapuscianek w termosie raczej nie bede brac ze soba:D haha nie no bede jest to co bede musiala czyli dania... a reszte postaram sie nie kusic.... zobaczymy

Gość kamila 65
kochane, a brzuszki to robicie tylko sklony czy tak na boki?

Gość chudnijmy razem
to on nie ma wobec ciebie poważniejszych zamiarów ,a ty chcesz dla niego schudnąć? żeby się tobą nie zniechęcił. :-) ile kosztuje u ciebie uszycie sukienki? ja nigdy nie szyłam ,zawsze coś znajdywałam na siebie .

Gość kamila 65
nie no cos ty.... ja chce schudnac dla siebie, jego mam gdzies... skoro nie bedzie chcial.. z reszta nie ma co sie martwic na zapas:) opowiem Ci wszystko jak bylo za tydzien po weselu...:) ale nie nie ja nie szyje dlatego ze nie moge nic na siebie znalesc..! to za tydz to mam stara kupiona to w tej ide, a ta co szyje to za miesiac mam nastepne i szyje dlatego ze jestem druzka i musze miec taka sama jak druga druzka. no to ja placilam narazie za material 40zl dalam, za dodatki jakies kamyczki 20zl no i za szycie-za robote jeszcze nie placilam... dopoiero pojde do przymiarki chyba gdzies tak za 2 tyg

Wiesz co nie wiem czy można użyć kiszonej kapusty, moja ciocia robiła ze zwykłej. JA zaczynam od poniedziałku bo jutro wyjeżdżam na weekend na mazury więc nie będę miała możliwości ale od poniedziałku zaczynam na pewno.