Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabalBLAbla

NEUROTYCY

Polecane posty

Gość Piesław Azor
a przyjmiesz paukę w międzyczasie? :)

Gość stara..........
Jestem po wizycie u dohhtora. Doszłam do wniosku......(jak zwykle ,muszę wszystko zrozumieć i zglębić),w pewnym momencie wystraszyłam go,WYCHODOWAŁ POTWORA. Zaczęłam tu pisać - właściwie nie dla siebie he..he.. Moim zadaniem miało być podtrzymanie Was na duchu - jaie jesteście silne i ile możecie znieść - mimo,a może dzięki tej chorbie. Tylko,że nikomu nie życzę aby tej siły potrzebował w moim wydaniu. A przecież to co napisałam o sobie,to dopiero początek. A jak dzisiaj wstałyście? Jak rano - po nocce?

Gość blablabalBLAbla
nocka taka sobie, obudzilam sie o 5.00 ale to moze ze stresu przed rozmowa kwalifikacyjna. Jak na razie dzionek jest ok- jestem pozytywnie nastawiona do życia :-)

Gość blablabalBLAbla
chyba nam topik umiera :-(

Gość blablabalBLAbla
witam :-) jak samopoczucie?

Gość blablabalBLAbla
przyjęłam tej nocy w siebie dwa kutonki i życie natychmiast nabrało smaczku :)

Gość blablabalBLAbla
hahahah - to nie ja

Gość Chile - kraina z marzeń
jak poszyły Ci wczorajsze rozmowy kwalifikacyjne?

Gość blablabalBLAbla
rozmowy poszly swietnie, niestety- chodziło o prace jako agent ubezpieczeniowy- czyli chodzenia po ludziach i namawianie ich na zmaine funduszu :-( Dobija mnie brak normalnej pracy

:( Powiem Ci szczerze, że taka praca wykańcza ludzi z ustabilizowanymi emocjami. A co robi z neurotykami, to lepiej nie wspominać. Praca jest, ale najciekawsze stanowiska rozchodzą się droga pantoflową, po znajomości czy dzięki rekomendacjom. Chciałbym pracować jako moderator zdjęć, ciężka i wykańczająca psychicznie robota, ale jestem na tyle pokręcony, że pasowałby mi.

Zaś z Tranxene uważaj. Klasyczny barbituran i uzależnia. Nadal jest w biało-różowej otwieranej kapsułce?

Gość blablabalBLAbla
hahahah - ja jestem po administracji a wykonywalam kilkanascie rozniastych zawodow, lubie pracowac tylko zeby byly efekty finansowe i zeby praca byla satysfakcjonujaca - ideał i marzenie :-)

Gość blablabalBLAbla
tak kapsulka dwukolorowa - lepiej mi po nim- mniej sie przejmuje wszystkim jutro ide do psychiatry i on na pewno zmieni mi leki

Jeśli masz lęki, w tym nocne, to mu o tym powiedz, by nie wypisał Ci Fluoksetyny. Lek ten nasila lękliwość.

Gość blablabalBLAbla
hmm, nie jestem pewna czy mam nocne leki, w zasadzie martwie sie wszystkim, co bedzie itd, mam nadzieje, ze trafie na kompetentnego lekarza

Gość blablabalBLAbla
dobrej nocy wszystkim :-)

Gość stara..........
Nie odzywałam się..... miałam gościa - moją Córkę. Właśnie wyjechała. CHILE - fluoksetyna nasila lękliwość? Bardzo mi pomogła. Mój psychiatra - mam obecnie wobec niego zastrzeżenia.Poszedł w forsę, to jednak jak dla mnie jedyny z lekarzy w m moim mieście,który biorąc forsę,trochę się wysilił i mi pomógł. A na jakich już trafiałam.......OOOOOOOMMMMATKO.

Gość blablabalBLAbla
dzien dobry :-) ja własnie dzis ide do psychiatry - zobaczymy na jakiego ja trafię, trochę się boję

Gość maleństwo 666
witajcie dziewczyny 🌼 ale cięzki tydzień za mną....w weekend o mało nie zniszczyłam swojego związku (kolejny raz). Siedziałam z chłopakiem i rodziną przy ognisku i gadalismy.Ktoś coś niewłaściwego (wg mnie) powiedział, dla innych to było normalne ale ja mam skłonności, ż gdy się coś mi nie spodoba dostaję koorvicy....wstałąm i bez słowa poszłam od nich, gdybym została mogłabym być nieprzyjemna....nie wiem co to jest, jakiś rodzaj gniewu, pojawia sie często i bez powodu.Facet wkurzony na mnie, nagadał mi, że udaję wielką panią, że ostatnio jestem dziwna, żebym zachowywała się jak człowiek i że zepsułam mu wieczór :o jakos go udobruchałam.... potem miałam stłuczkę, prowadziłąm samochód i nawet nie wiem jak uderzył we mnie inny samochód.Moja wina, dostałam takiej trzęsawki, że teraz nie pamietam ludzi, z którymi się zderzyłam, dobrze, że rodzice byli, ja tylko pamiętam moment uderzenia nic więcej.....do końca dnia skaczące serce i niesamowity ból głowy.... Ktoś pisał o ciągłym analizowaniu....ja ciągle zastanawiam się nad byłymi mojego chłopaka, co myślały, jakie były, jak sie zachowywały, pytam czasem mojego faceta o różne szczegóły a ten nie lubi o tym gadać bo twierdzi, że one to przeszłość poza tym nie chce ich wspominać.Często próbuję "wejść" w rozumowanie innych ludzi, co myslą, jak to wygląda z ich perspektywy. Poza tym każda sytuacja musi dla mnie być jasna, patologicznie czysta bo inaczej myśli mnie zabiją....

Gość stara......

Gość stara......
............ - tak mi się widzi - "rozgryzłam większość problemów" - Poznałam się trochę na ludziach - doświadczenie, znajomi są w tej chwili zupełnie przewidywalni,ich zachowanie i mysli potrafię odgadnąć,wystarczy mi spojrzeć w facjatę -albo usłyszeć głos przez telefon - I JUŻ WIEM. ja załozyłam "maskę" - nie wiem,czy oni tak jak ja u nich - widzą ją? ale już mi nie zależy. - przynajmniej mam taką nadzieję. Tyle - ze po latach,jestem coraz mniej małostkowa i bardziej gruboskórna. ci normali - są nadal bardziej małostkowi. Ciągle muszę uważać,coby nie urazić ich godności. maleństwo - nie dręcz chłopaka i siebie. napisałaś o tym co Cię gryzie nam. Wyrzuciłaś to z siebie,my ze zrozumieniem podchodzimy do twojego problemu i udręki. Uznaj,że sparawa załatwiona i wyrzucona z głowy. to naprawdę pomaga.Ulży Ci. Ostatnio pewna energoterapeutka - spotkana przeze mnie przypadkowo,podpowiedziała: Proszę wszystkie swoje natrętne myśli spisywać na kartkach papieru,ewyrzucać z siebie - apotem kartkę spalić. Podobno wg niej internet to nie to samo. Bla - owodzenia - opisz jak bylo.

Gość blablabalBLAbla
byłam u lekarza, wydawał się miły, tzn. nie dał mi odczuć, że ma mnie za wariata :-D Stwierdził depresje (nie nerwice) i przepisał mi Asentra powiedział żebym nie brała Tranxene bo uzależnia

Gość jestem se
blabla witaj 🌻 Czyli zaczynasz brać leki na depresje. Poradzisz sobie? Mieszkasz w tej samej miejscowości co mama?

Gość blablabalBLAbla
co tzn. czy sobie poradze??? i jakie to ma znaczenie czy mieszkam w tej samej miejscowosci co mama?? Nie strasz mnie!! 😭

Gość jestem se
Mam na mysli to, że mozesz przez pierwsze tygodnie brania tego leku żle się czuc, może nawet nie będziesz w stanie zrobic sobie zakupów ani ugotować coś do jedzenia. Chciałam tylko wiedzieć czy ktoś w realu będzie Cię wspierał.

Gość blablabalBLAbla
aaaaaa ufff bo juz sie martwilam, ze beda jakies jazdy tak, ktos moze sie mna zajac choc zapewne nie bedzie mnie wspieral duchowo- ale nie mozna oczekiwac zbyt wiele :-)

Gość blablabalBLAbla
dzień dobry :-) dziś zaczynam moją wielką przygodę z Asentrą :-D odnosze dziwne wrażenie, że sama ze soba rozmawiam na tym topiku :-P

Gość stara..............
Pewnie każda ma takie wrażenie. Czytam i rozumiem. U mnie też zdiagnozowana nerwica depresyjno-lękowa. Tego Twojego leku nie znam,nie mogę się wypowiedzieć - jesteście w temaci bardziej oblatane niż ja. NAUCZYŁAM SIĘ ŻYĆ Z NERWICĄ. wszystko będzie dobrze.......

Gość jestem se
Są takie momenty, chwile krótsze lub dłuższe, że dobrze jest pobyć tylko ze samym sobą. Lubię swoje zamyslenie i samotność. Choć nie jestem osobą samotną i nigdy nie zdarzyło mi się ani przez jeden dzień mieszkać zupełnie sama, to jednak ciągła obecność ludzi mnie męczy. Bycie aktywnym wśród ludzi bardzo mnie wyczerpuje. I to dziwne, bo w towarzystwie uchodzę za miłą i nawet zabawną osobę. Ludzie lubią [takie odnoszę wrażenie] być ze mną. Umiem wysłuchać, pocieszyć jak trzeba, poradzić. Sama rzadko lubię mówić o sobie, a nawet jak się komuś zwierzę, później żałuję tego. Nie wiem, może dlatego, że mam obawy, że ktoś wykorzysta informacje o mnie, kiedyś przeciwko mnie. W gruncie rzeczy tak naprawdę nie ufam nikomu na 100 % i nie zamierzam tego zmieniać nigdy.