Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzonaaa.

Samotność w piątek wieczór.

Polecane posty

Nie znajdziesz na tym świecie bardziej skromnej dziewczyny ode mnie. :P A co takiego miałabym wykrakać? ;)

Ja uciekam, żeby nie było, że bez pożegnania oddaliłam się. A wy sobie romansujcie :D może coś z tego wyjdzie ... wyjdzie tak poza kafe: jakieś spotkanie czy randka.

Linger Mówiłam, że z Ciebie amant. Jak widać, nie tylko kafeteryjny. Ano to możesz wykrakać, ale i możesz zostac główna bohaterką tej krako-przepowiedni, na dodatek!;)

MP tez tak cos czuje ze jakies spotkanie wyjdzie ale kto z kim??? to czas pewnie pokaze:D ja chbya ide zaraz na film w tv ale mzoe lapa uruchomie;)

O, raczej mi to nie grozi. Ale dziękuję za Twą troskę, naprawdę jestem wzruszona, Nieznudzony. :D

Linger, nawet się nie kłóć, bo już Konopiński dawno, dawno temu napisał : "Myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny" ...a ja mu wierzę!:)

Wiecie co ja teraz robię? Tłumaczę się łobuzowi :O Lipton na sto dwa :O

Linger, każdy wie swoje, pewnie:) Ale kx Ttischner, którego uważałem za mądrego, mawiał: jak wiemy sa trzy prawdy - Prawda, świeta prawda, iiii (wymoderowano).. prawda! Niom!??:)

Fajnie tvp2:) widzialam juz to no ale fajne N dla Ciebie Catherina Zeta Johnes:):)

FAJNIE, nie zazdroszczę Ci tego tłumaczenia.:( Jeden z większych "ludzi" naszej epoki mawiał:...."...nie dawajcie świętego psom... itd." Chodziło mu o to, żeby nie dyskutować z ludźmi, którzy nie są nam równi. Trochę to powiedzenie zmodernizowałem, żeby nie urazić Twoich odczuć - tam było bardziej dosadnie to powiedziane.

Ok, poczekamy ;) Ja też nie mam na nic przykrego ochoty, ale rodzice oglądają.

Przełączyłam ;) Dobra, luzuję. Jakoś tam poszło pokrętne tłumaczenie :P Głodna jestem...