Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

broTka n

zapraszam dziewczyny 19-20 lat podzielmy się problemami ;)

Polecane posty

Gość daj swoje zdjecie :P
wiec bedzie zdjecie?

Ja z żadnymi ludźmi nie potrafię się zadawać. Tylko z tymi sprawdzonymi,a tych jest niewielu :O permanentny gawiedziowstręt nie do przezwyciężenia :-( Czemu piszesz akurat o bogaczach? Ci mają łatwiej, znajomości, szmal i wszystko podane na tacy... Szacunek mam dla ludzi, którzy zaczynali od zera. Reszta może mnie pocałować w d*** :classic_cool:

ejjj, zatem caluje ciebie w dupe :* bardzo mocno!

Gość aaazagubiona
dlaczego pisze o bogaczach, bo oni maja wszystko czego ja nie mam i wielu mlodych ludzi wokol ma wszystko...ja nie potrafie, nie potrafie sobie poradzic, gdybym umiała byc taka jak ci bogaci, moze dzieki nim do czegoś bym doszła, ustawiła sie w zyciu...

ale wy bzdury gadacie. moze bogaci i maja wszystko itp ale na bank nie sa szczesliwsi od was, a wasze problemy to tylko sprawa w glowie, nic wiecej. trzeba zaakceptowac to jak jest bo z dupy nagle bogatym nikt sie prawie nie staje, chyba, ze ma farta w totka.

Gość daj swoje zdjecie :P
jestes naprawde ładna.. :)

dzieki. troche na emo ale co tam ;p wracajac do bogaczy to ja nie wiem ludzie czego wam brakuje. nie macie na chleb? nie macie osob ktore was kochaja czy jak? mi tam by sucha bulka wystarczyla i ktos do przytulenia, a jak by mnie tak przeogromniascie kochal to juz bym nic nie potrzebowala. ale ze mnie romantyczka ;p

No ale chodzisz na studia.. Więc nie jest tak źle. Facet w końcu się zjawi, a nuż będzie niemało zarabiał? A może zarobki będzie miał niskie lecz się zakochasz.. I te pieniądze, a raczej ich brak, przestaną mieć znaczenie? Ja tego najbardziej pragnę - zakochać się z wzajemnością ❤️

Gość aaazagubiona
facet w którym sie zakochalam zarabia duzo i wlasnie tu jest problem, to zupelnie inny swiat do którego ja nie naleze i w którym nie umiem sie poruszac :((

widocznie to nie byla milosc :) milosc wszystko przetrwa, wszystkiemu wierzy i we wszystkim poklada nadzieje :)

oj zagubiona czlowiek musi byc elastyczny, nikt nie mowil, ze bedzie latwo.

Zagubiona - już należysz :-D nie szukaj problemów. Nigdy nie jest za późno na zmiany. Ty dostałaś szansę, wykorzystaj ją. Pierś do przodu :-) dobranoc 🖐️

Gość aaazagubiona
elastyczny? mam sie zmieniac, ja tak nie potrafie, nie umiem stać sie nagle zupelnie inne, nie chce grac a nie potrafie widocznie nie jestem elastyczna,czuje sie wsród taki ludzi zle,czuje sie gorsza czuje że odstaje ,mysle inaczej zyje inaczej

ahaaa.... czyli zachowujesz sie tak samo przy rodzicach jak i przy znajomcyh? ja np zachowuje sie tu i tu troche inaczej. no nie wiem, moze jestem jakas dziwna.

ja niestety narazie na studia nie pójde... Może jeszcze gdzieś sie dostane jak będzie druga rekrutacja we wrześniu, a póki co musze się uczyć do poprawki z matmy...:/ zabrakło 3 pkt... ehh...

wspolczuje :( chociaz osobicie uwazam, ze trudno po 12 latach edukacji nie zdac matury z matmy, a dlaczego nie na zaoczne? przeciez to tez studia?

Gość aaazagubiona
askuo chyba nie rozumiesz o czym mówie nie mówie o rodzicach i znajomych tylko o czyms zupelnie innym

rozumiem, rozumiem. to juz pewnie kwestia twojego poczucia wartosci. ja w sumie tez tak mam, ze kiedy czuje, ze ktos rozmawiajacy ze mna jest o wiele poziomow wyzej intelektualnie niz ja to szybko sie wycofuje :P

noo tak... ja miałam 3 lata w liceum praktycznie nic na lekcjach... babka taka, że się myliła przy tablicy, jakieś rozdwojenie jaźni miała w ogóle heh, więc wiadomo nic się z tych lekcji nie zapamiętało... więcej sie nauczyłam z koleżanką niż ona uczyła... Już w gimnazjum chyba lepiej umiałam matme, niż teraz :D ale no pozapominało sie wiele...teraz mam korki, to może jakoś się do tej matury przygotuje... Oby... Ogólnie nigdy jakoś szczególnie za matematyką nie przepadałam :P

aaazagubiona też źle się czuje między ludźmi, ale jakoś próbuje sobie z tym radzić... Najbardziej uciążliwe jest dla mnie to, że czasem nie potrafię załatwić najprostszych spraw, bo po prostu się wstydze...;/

nie wiem, nie chce cie oceniac :) pewnie nie jestes glupia, zdanie matury z matmy to drobnostka, tylko wlasnie glupio z ta rekrutacja...

ja sie zegnam bo magiczna godzina wybija :) czas na kime i sen do 12 ;p do jutra wieczora bejbsasy