Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groteskowo mi

Moj Mąż wrócił właśnie z basenu i...

Polecane posty

Gość groteskowo mi

jest przerażoony!!!!! Młoda,nie za szczupła matka,podobna do faceta-relacja Męża,niczym nieskrępowanym wyjęła ogromnego cyca i zaczęła karmić swojego dzieciaka!Było bardzo dużo ludzi!!Mąż jest zdegustowany-lekko mówiąc.. Czemu się tak kobiety zachowują?Czy to normalne? Staramy się o dziecko,jakbym je już miała,poszłabym w ustronne miejsce-nigdy nie afiszowałabym się z czymś tak intymnym..

Gość maz na basenie a ty obiadki mu
pichcisz?

Gość groteskowo mi
a pichcę..a co?

Gość fiziamizia
a jakby babka była szczupla a cycki miala ogromne - to wszystko byłoby ok ?

Gość to sa wlasnie matki polki
zal.pl

Gość w takich sytuacjach
kiedy to maciory mówią, że przecież dziecię zjeść musi - wyciągam aparat i cykam fotki. Od razu się okazuje, że można to zrobić dyskretnie :) Już 2 razy taką sytuację miałem, bluzgów trochę na mnie poszło.

Gość groteskowo mi
No nie wiem,ale tak czy siak nie rozumiem takiego zachowania..ale nie rozumiem takiego zachowania,wy tez tak robicie kobiety?To jest całkiem normalne?

Gość groteskowo mi
no właśnie,też widziałam wiele razy coś takiego,chyba trzeba tak reagować..

Gość fiziamizia
a ja nie rozumiem tego ,że ci którym tak to przeszkadza jak matka karmi piersią w miejscach puiblicznych - tak wypatrują takich widoków . skoro jeden z druga tacy jesteście zdegustowani -to czemu nie odwrócicie wzroku ? ale nie , nie dośc ,zę sie w tak kobiete wgapiacie - to nawet idioci specjalnie aparaty noszą ,zeby kobietę zawstydzić . zdziczenie obyczajów .

Gość groteskowo mi
ale zdziczeniem jest własnie wywalenie cycka przy dzieciach,innych kobietach,a przede wszystkim-o zgrozo-przy mężczyznach!!!!

Gość w takich sytuacjach
skoro się wstydzisz, to po chuuj paradujesz z gołymi cycami?

Gość fiziamizia
a twój maz to bardoz płochliwy jest autoko - skoro kobieta karmiaca dziecko go przeraża . podejrzewam ,ze ty o sobie myślisz ,ze będziesz jak mamuśka z serialu - piekna , zadbana , umalowan i wypoczeta a dzieciatko istny aniolek ? nie ogladaj tyle tv - tv klamie :)

Gość fiziamizia
wstydzić sie - a zawstydzić kogoś - to dwa rozne pojęcia matołku

Gość fiziamizia chowaj te swoje
brudne cyce. tepa strzala, z pizda na wierzchu tez lazisz?

Mi nie przeszkadzają kobiety,które karmią piersią ,ale prawda jest taka,że zawsze da się to zrobić dyskretnie nie to,że nikt nie zobaczy,ale tak na basenie przy wszystkich :O

Gość fiziamizia
absolutnie mi to nie przeszadza - ale nie strzelam oczami na lewo i prawo w poszukiwaniu takich widokow . daruj sobie przekleństwa mieczaku - jak nie masz nic madrego do napisania .

co prawda można to robić dyskretnie, ale wspólczuję autorce męża, którego przeraża taki widok... tobie pewnie będzie kazał wychodzić do toalety gdy będziesz chciała nakarmić wasze dziecko? że już nie wspomnę o połogu, kiedy to różne nieciekawe rzeczy się dzieją, co ja zresztą mówię o połogu, jak taki facet przeżyje poród!!! i widok zakrwawionego noworodka! szkoda, że tacy jak mąż autorki biorą się za zakładanie rodziny, bo do tego trzeba dorosnąć...:P

Gość fiziamizia
karmie cycem i wywalam cyce gdzie mi sie podoba i to tylko moja sprawa. Lubie jak ludzie zdegustowani patrza na moje zwisy. I nic wam do tego durnie

no prosze nawet sie poszywa doczekałam - ciekawe komu tak dopieklam jako fiziamizia :)

Gość io'pdoijs'
Ale chyba dla kazdego faceta jest to oblesne,kazdy to widzi.nie trzeba sie gapic...

on jak on - ale ona jeszcze go utwierdza w tych głupotach - a nie wie biedulka ,ze na siebie sam bicz kreci .

Gość groteskowo mi
ale dla Niego jestem ŻONĄ!!! to co innego!

Gość zacofanie
dążymy do tego, aby traktowano nas jak zachód, a nie wschód, a zachowujemy się jak prymitywy. W cywilizowanych krajach propaguje się naturalne karmienie i jest wiele kampanii na ten temat. Byłem m.in. we Francji, Włoszech, Hiszpanii, a nawet w Stanach tam nikt nie zwraca na to uwagi, wręcz aprobują takie zachowanie. Wiadomo Polaczki 100lat za murzynami

skoro to ty jestes żona - to po co wlepia galy w obce kobiety ?

niektóre się opalają toples, wtedy żaden facet nie zaprotestuje, ale cyc karmiący to już bleeeee.... prosiaki i tyle

inkaska - świetnie powiedziane :D Sama prawda - topless ok, ale karmienie już nie. Hipokryzja aż kapie :P

inkaska no właśnie i ciekawe co autorka na to :) spytaj męża czy przeszkadzały mu te opalające się babska...he he na pewno nie

Gość pasuja nastapujace
glupia cipa z ciebie a z meza wole nie myslec co chodzi i slini sie na widok ladnych lasek jak y stracisz ksztalty to tez cie nazwie obrzydliwa maciora

Gość tylko u nas
bo matkom polkom po porodzie zanika mózg

Gość hamstwo
jak baba sie opala toples to nikomu to nie przeszkadza a le jak wyjmuje piers do karmienia to juz sie cycki nikomu nie podobaja