Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 Do maturzyst贸w
Gdzie was skierowa艂o OKE na mature? do szk贸艂 dla m艂odzie偶y czy do OKE lub innych dla doros艂ych?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Do maturzyst贸w
Gdzie was skierowa艂o OKE na mature? do szk贸艂 dla m艂odzie偶y czy do OKE lub innych dla doros艂ych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olalalalalalala159357
Do najbli偶szego LO do Twojego miejsca zamieszkania. Mojemu znajomemu powiedzieli, 偶e ma do 7 lutego da膰 deklaracje do LO i OKE dopiero, bo te偶 zdaje egz. w lutym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swererek12
a mnie nie skierowali do najblizszej ;P jak Twojemu znajomemu powiedzieli ze dopiero potem do oke,skoro to oni kieruja do szkoy?:P wiem sesii wiem ale nie mam kiedy jechac :( dopiero wczoraj dostalam pewnie w przyszlym tyg. a jak mam im temat dac skoro musze miec wykaz zeby wybrac a zeby miec wykaz musze pojechac do ich szkoly ,tak?;*

Udost臋pnij ten post

Mnie skierowali do zwyk艂ego LO (ale ja mam rozszerzenia,wi臋c mo偶e dlatego) 15 minut autobusem ode mnie, wi臋c mi艂o. Co do temat贸w to albo dadz膮 ci tam i dopiero wtedy wybierzesz, albo sprawd藕 czy na swojej stronie internetowej listy nie maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swererek12
ok zaraz zerkne;D dziekuje;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olalalalalalala159357
Po prostu napisa艂 pismo do OKE i dosta艂 list z deklaracj膮 i wskazanym LO. Poszed艂 do LO, gdzie powiedzieli, 偶e deklaracj臋 ma wype艂ni膰 w domu, a tematy mu wys艂ali na mail. I ma przyj艣膰 do nich, 偶eby podpisa艂 dyrektor deklaracj臋 tak, 偶eby do 7 lutego zd膮偶y艂a ona doj艣膰 do OKE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do maturzyst贸w
te偶 mam rozszerzenia rozrzeszony polski, angielski, historie i wos a skierowali mnie do CKU :/ a偶 jestem z艂a, mo偶e mo偶na to zmieni膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ARTITRRERRY
A czy egzaminy w sesjach zimowych i jesiennych s膮 w ca艂ej Polsce takie same z ka偶dego przedmiotu ? Czy jest tak 偶e np w CKE Warszawa maj膮 inne pytania z zakresu wiedzy dotycz膮cych poszczeg贸lnych przedmiot贸w a w CKE Krak贸w te偶 inne czy w ka偶dym CKE w Polsce s膮 te same ?

Udost臋pnij ten post

Egzaminy s膮 te same(a raczej zagadnienia na nich). Ja mam pytanie odno艣nie podstaw przedsi臋biorczo艣ci-jakie by艂y pytania,zadania w sesji jesiennej? z g贸ry wielkie dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

Czy osoby kt贸re zdaj膮ce w Krakowie w XX LO mog膮 mi powiedzie膰 czy jest jaka艣 okre艣lona sala na te egzaminy, bo nie chcia艂abym szuka膰 wcze艣niej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksdlaksa;lsk;lak;l
dostaniesz list od oke , godziny numery sal ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swererek12
a tam gdzie mnie wyslali to szkola na jakims pierwszym miejscu jest ;o wsrod ocen chyba ;)

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich. Czy kto艣 si臋 orientuje czy mo偶na wi臋cej ni偶 jeden raz przed艂u偶y膰 sesj臋 egzaminacyjn膮 z egzamin贸w eksternistycznych? I ile razy mog臋 poprawi膰 jeden przedmiot?

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich! Jestem na tym forum (chyba jedynym w sieci) pierwszy raz. Ja sko艅czy艂am ju偶 do艣膰 dawno seri臋 zaj臋膰/kurs贸w w szkole, teraz zosta艂 mi do zdania jeszcze jeden przedmiot - fizyka :( Zdaj臋 go 10.02.2012r. Mam do Was wielk膮 pro艣b臋!!! Prze艣lijcie mi prosz臋 jakie艣 materia艂y do nauki. B臋d臋 Wam bardzo wdzi臋czna za pomoc! Je艣li b臋d臋 w stanie to odwdzi臋cz臋 si臋 z innych przedmiot贸w!

Udost臋pnij ten post

Mariola89 - w sprawie przed艂u偶enia piszesz wniosek do OKE. Wszystko znajdziesz na ich stronie. Napewno mo偶na przed艂u偶y膰 o jedna sesj臋 egzaminacyjn膮!

Udost臋pnij ten post

Mariola89 - przepraszam nie doczyta艂am "czy mo偶na wi臋cej ni偶 jeden raz przed艂u偶y膰 sesj臋 egzaminacyjn膮" my艣l臋, 偶e mo偶na. Przecie偶 ka偶dy zdaj膮cy to s膮 pieni膮偶ki dla o艣rodk贸w :) Kwestia tylko podzwonienia gdzie trzeba i dopytania co dok艂adnie trzeba przes艂a膰.

Udost臋pnij ten post

Godziny i szk艂a w jakiej maj膮 by膰 to wiem, ale o sali nie mam poj臋cia, ale skoro m贸wisz, ze dostan臋 list to moze i tak b臋dzie..:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotwbutach09876
na matmie daj膮 wzory?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noelle27
Hej kto zaczyna ze mna nauk臋??? Jestem na etapie rozwa偶ania liceum 3 letniego a zdawanie eksternistycznie?

Udost臋pnij ten post

Na matmie, fizie, chemii daj膮 wzory. Co do rozpiski sal to ja jak zdawa艂am nie dosta艂am nic takiego. W szkole trzeba by艂o si臋 na bie偶膮co dowiadywa膰 co gdzie si臋 odbywa. W przypadku przedmiot贸w, kt贸re du偶o os贸b zawala pisa艂am na sali gimnastycznej/jadalni w internacie, w przypadku przedmiot贸w na kt贸rych by艂o mniej os贸b w przypadkowych klasach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noelle27
jestem ze 艣l膮ska:) A Ty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noelle27
juz zdawa艂as jakie艣 egzaminy?Ja si臋 zastanawiam czy uczy膰 si臋 samodzielnie czy isc do lo 3 letniego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asddg54t6687
Id藕 do jakiego艣 liceum albo na kurs.Ja chodz臋 od pa藕dziernika na kurs z przedmiot贸w J.Polski,Angielski,Przedsi臋biorczo艣膰 i Geografia, teraz w lutym b臋d臋 podchodzi艂 do egzamin贸w z tych przedmiot贸w.Na kursie du偶o wyja艣niaj膮, doradzaj膮 co lepiej przestudiowa膰, przerabiamy testy egzaminacyjne z poprzednich lat a co najwa偶niejsze dostarczaj膮 materia艂y z kt贸rych mo偶na si臋 samodzielnie uczy膰 w domu.Materia艂u jest naprawd臋 sporo i samemu ci臋偶ko to ogarn膮膰.Je艣li jeste艣 z 艢l膮ska to masz takie kursy w Katowicach, Zabrzu, 呕orach, Piekarach 艢l膮skich, koszt za miesi膮c 140z艂 to naprawd臋 ma艂o w stosunku do tego ile dostajemy materia艂贸w i jak pracujemy na zaj臋ciach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noelle27
to akurat odleg艂e tereny:/ tez mysla艂am o kursach maturalnych niedaleko mojego miejsca zamieszkania sa....tylko co lepiej......czy egzaminy eksternistyczne s膮 do zdania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noelle27
I jak Ci idzie? Jak planujesz nauk臋?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋