Gość pannakolopokota Napisano Sierpień 11, 2010 :) a6w zaliczone. Masaz ciala serum wyszczuplajacym takze. Jutro rano wstane sobie pobiegac! Milej nocy wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieuda 0 Napisano Sierpień 11, 2010 panna---gratuluje ze zrobiłaś szósteczkę;) alabastrowa--- ja jestem taka sama i tym sie nie przejmuję, mam dni że robię te wszsytkie rzeczy, a mam takie, że nie robię...;) jedyne co robie zawsze to krem na twarz rano i wieczorem, ale to wiek... jak mowią starość nie radość :) grzeszkami się nie martw... ale nie warto ich popełniać.... dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaurna 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Dzień dobry Dzisiaj jako pierwsza się wpisuję, a to dlatego że od razu po pracy i wiem, ze potem będę miała mniej czasu. alabastrowa nie przejmuj się. nie mów od jutra tylko wstając z łóżka powiedz od teraz. ja tak rzuciłam palenie (po kilku nie udanych próbach w końcu się udało):) Jestem trochę zacofana i dla mnie to nowość co odkryłam wczoraj w sklepie. Mianowicie odkryłam taki miks sałat typu rukola, roszponka i inne mi nieznane - fajne to jest bo umyte i poszarpane na drobne kawałki, wystarczy dodać pomidora, ogórek, jogurt i sałatka jak ta lala. W sam raz do pracy. Moja waga nadal stoi. kurcze obawiam się weekendu bo robimy taką większą imprezę grillową, a poten może całą gromadą na dicho pojedziemy. Robię za kierowcę coby mnie do browarka nie ciągło, ale jak ja sobie tego żarcia odmówię - to nie wiem. Plany jedzeniowe na dziś: nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że będzie to jakaś wielka improwizacja:) Muszę sobie pojeśc przed wielkimi przedimprezowymi zakupami, zęby mnie na nic nie skusiło. Trzymajcie się Dziewczyny i miłego dnia p.s. w pracy zauważyli, że jest mnie mniej. Matko!!! jaka dumna chodziłam i od razu poczułam się seksowniejsza:) Mont Everest wczoraj byłby dla mnie niczym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja3000 0 Napisano Sierpień 12, 2010 panna.., tez byłam na kapusciance i dla mnie rewelacja, ale pamietaj zeby jesc tez cos innego oprócz zupy, bo potem rzucisz sie na jedzenie jak ja. poza tym witaminy jakies zwykłe , a przy czerwonej herbacie wit. b6 i magnez(ok 5 zł ) bo herbata wypłukuje te minerały i cierpną łydki np. ja polubiłam zielona herbate i popijam kilka razy dziennie.ogólnie staram sie jesc niskokaloruczne posiłki, ale wczoraj przyznam sie wszamałam kilka drożdzóweczek przez siebie upieczonych, a wiem ze są b.kaloryczne:( ale dzis nowy dzien, słoneczko swieci. nie ma co sioe załamywac tylko dalej trwac przy swoim. pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialalalalalala5858558 Napisano Sierpień 12, 2010 Wiecie co wam powiem...koniec z tym wszystkim! Ta metamorfoza to b.dobry pomysl! Od 2 lat cierpie na bulimie i ogrome skoki wagi;/ zima 54kg dzis 62 eh.., moje piersi rozmiaru 0 sa obwisle a caly tłuszcz zebral sie na udach! Ale dam rade, nie bede wymiotować i ćwiczyc nozki! Chce wyjsc z tego bagna i w koncy pokochać siebie i być z siebie dumna. KAzda z nas ma swoj cel do ktorego dąży, przeciez kazda z nas ma szanse być piekna i szczesliwa tylko jak wiadomo czeka nas sporo pracy! Ale walczymy o swoje szczescie! gorąco was pozdrawiam i życze powodzenia wszystkim zdeterminowanym kobietka ;) BO PRZECIEZ CHCEMY KOCHAĆ SWOJE ZYCIE I BYĆ MEEEEEGA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pannakolopokota Napisano Sierpień 12, 2010 kaja3000 O dzieki za rady. Skocze dzis do apteki. Wiem, ze na samej zupie bym nie pojechała daleko. Dziś 2 dzień i wcinam do tego warzywa. W sumie to nie chodze głodna. Ta dieta na razie mi sie podoba. Tyle ze duzo do toalety latam. Pozniej jak skoncze te diete, przejde na wysokobialkowo i zwieksze aktywnosc fizyczna. Dzisiaj nie mam za bardzo czasu myslec o dietce, bo caly dzien spedzam ze znajomymi. :P Ale wpadlam na idealny pomysl, zeby zamowic sobie jakas salatke bez sosu. A i polecam wszystkim jakies termoaktywne serum wyszczuplajace. Skora jest zmeczona odchudzaniem i traci swoja gibkosc. Zatem pomyslalam, ze codziennie 2 razy bede ja wlasnie tym serum ladnie masowac. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieuda 0 Napisano Sierpień 12, 2010 alaurna---nie jestes zacofana, wszystko zalezy od sklepu, kiedy to wprowadził.... a sałatki sa super... mysl na imprezie o celu i jak bedziesz miec duza ochote na cos niedozwolonego to powiedz sobie ze zjesz za chwile, moze minie chec...trzymam kciuki... ja bede miec problem jutro, wpadaja na kolacje brat z bratowa i... bedzie cieżko nie jeść... kaja też lubie zieloną herbatę;) kropla sialala panna... kosmetyki do skóry, to nie głupia sprawa, jestem za, napisz co kupilas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaurna 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Odnośnie kosmetyków termoaktywnych. Polecam e eveline dwa: jedenjasnoniebieski jest chłodzacy, drugi czerwony jest rozgrzewający. są z serii 3D, kosztują do 15zł i naprawdę działają. ja używam ich sporadycznie przyznam się od ok 2 lat. czasem zdarza się, ze codziennie przez tydzień, czasem mam kilka miesięcy przerwy, ale na pewno po tygodniu stosowania zauważycke efekty. on działa wyszczyplająco i antycellulitowo. naprawdę polecam. ja mam znowu przerwę w stosowaniu, bo ciężko mi przetrzymać jego działanie:) właśnie w.... się na czym świat stoi na swoją mamę. uchhh przyjdzie i od razu krytykuje za nie wiadomo co. a tak ładnie dzień sie zapowiadał:( teraz gotuję dziecku obiad a sobie fasolkę. się najem i może mi się humor poprawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja3000 0 Napisano Sierpień 12, 2010 alaurna, ni wkurzaj się, bo złośc pieknosci szkodzi:) a tymi balsamami jak działają, to zakupie bo juz o nich czytałam pochlebne wieści.wybieram sie do fryzjera, to zawsze poprawia humorek, a jutro mam wolne, wiec planuje mega porządki w domu-zawsze to troche sadełka spadnie. trzymajcie sie dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja3000 0 Napisano Sierpień 12, 2010 co do tych sałat w woreczku to nie dla mnie-czuje jakbym jadła mlecze:(, wole pekinska lub lodową sałate, ale kto co lubi. aha, w domu zupełnie odrzuciłam majonez, który pochłanialismy do wszystkiego, teraz mąz chodxzi "obrażony"ale mi to lata:)przynajmniej mnie nie kusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaurna 0 Napisano Sierpień 12, 2010 kaja oszukaj męża sosami, tak jak ja swojego oszukuję. on też majonez to ze wszystkim jadał, a teraz robię mu sos czosnkowy w wersji light i smakuje mu i nawet nie zauważa różnicy, że jest on bez majonezu. daję tak: mały jogurt naturalny, ze dwie łyżki śmetany, kilka zgniecionych przez praskę czosnku (ja daję z 5-6 bo lubimy czosnek) szczypta pieprzu i po troszku soli i cukru. naprawdę pycha ja sobie włosy zafarbowałam i już mi trochę lżej. teraz jadę odebrać auto z warsztatu, potem po męża do pracy, wracamy do domu po dziecko i jedziemy na zakupy. kupię sobie coś i od razu mi się humor poprawi. ale kupię z takich rzeczy co to rozmiar nie ma jakiegoś większego znaczenia, czyli buty lub może na bieliznę się skuszę. ciuchów obiecalam sobie, ze nie kupię póki jeszcze trochę nie schudnę, bo potem żal będzie wyrzucać i jesszcze motywację stracę. ja też wolę zrobić swoją sałatkę, ale do pracy nie dam rady wziąć kilku głowek różnych i jeszcze dodatków, a w domu raczej rzadko mam czas by sobie coś fajnego przyrządzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alabastrowa_księżniczka 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Przerzucam się na zdrowe MŻ zamiast o-w :) Też lubię tą mieszankę warzyw w woreczkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaurna 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Dzisiejszy dzień jest okropnie jakiś pechowy Auta nie odebralam, bo jakiejś częsci nie mają i może bedzie na jutro. w sobotę impreza a ja bez zakupów, a jutro na 17 musze iśc pracę przypilnować. kurcze jak zły dzięń to do końca Tyle mojego, ze zaraz mąż zpracy przyjdzie i idziemy z synem na dłuuugi spacer nawet mi się jeść z nerwów nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę być chuda!! 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Hej! Mialam do Was dawno zajrzec,ale jak tylko biorę laptopa to Jasiek zaczyna sie drzeć... U mnie nie najlepiej:-o Ja tez sobie mowie codziennie,ze od jutra bede cwiczyc itp.itd.. A co do peelingu i pielegnacji ciala..ja stosowalam rozne kremy,naprawde i te tansze i te drozsze,ale jedyne co pomoglo mi na cellulit to peeling z kawy,naprawde jest skuteczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieuda 0 Napisano Sierpień 12, 2010 a jak się robi peeling z kawy? to fakt, że jak pech to pech.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peeling Napisano Sierpień 12, 2010 przepis znajdziesz w necie,rozne sa sposoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę być chuda!! 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Hej:) Tak jak pisałam,przepis znajdziesz w necie:) ja robie najprosciej.Pol szklanki kawy zalewam wrzatkiem,ale tak,by tylko wrzatek lekko zakryl kawe,dodaje pol paczki cynamonu mielonego.Nakladam na siebie(po ostygnieciu)papke i trzymam 15 minut.I splukuje,najgorzej jest potem wanne myc;) Szkoda,ze nie zdecydowalam sie na prysznic.. Przez ostatnie dni mialam troche grzeszkow,ale teraz postaram sie wytrzymac.. Milego dnia..Dzis piątek 13stego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieuda 0 Napisano Sierpień 13, 2010 ja mam w domu tylko kawę rozpuszczalna, pewnie musze muszę kupić mieloną.... dzięki przeraziłas mnie z tym płukaniem, bo ja mam wannę z hydromasażem i w dnie mam dziury do masażu powietrznego... muszę pomyśleć czy mogę zrobić czy wszystkiego nie pozapycham... dzsiaj trochę schudłam.... będę świętować jak będzie szóstka z przodu... jeszcze 2 kilo .... wczoraj piekłam biszkopt, ale pachniał w całym domu... dzisiaj mam gości na kolacji... ale postanowilam, że nic nie jem, postawię na stole dzbanek z woda z plasterkami cytryny i bede z niego piła... no dobra idę jeść sniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieuda 0 Napisano Sierpień 13, 2010 chce byc chuda---- a jak czesto i jak długo stosowałaś peeling z kawy? strasznie u mnie parno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie autorka? Napisano Sierpień 13, 2010 pewnie wpierdala i tyje, a tak się siliła w tym pierwszym poście,och, ach. Slomiany zapał i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę być chuda!! 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Zjeżdzaj pomarańczko! Nie każdy ma tyle czasu by bezczynnie siedziec i patrzec w monitor:) Peeling stosuje od niedawna i po pierwszym razie juz mialam gladsza skore.Cellulit sie zredukowal,mialam wczesniej takie krostki,juz ich nie ma. Na pewno sie pozapycha,u mnie lazienka wyglada potem strasznie,wiadomo-to kawa,same fusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaurna 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Witajcie Dziewczyny nie dajcie się sprowokować pomarańczowym. niech oni swoje a my dalej swoje:) dzisiejszy dzień strasznie zabiegany, wpadłam tylko na chwilę by się przywitać. juto dopiero się odezwę ja na szczęście mam prysznic więc chyb askorzystam z pilingu, tylko powiedz mi, czy trzeba się owijać jakąś folią, czy to się samo tak trzyma na ciele i sobie trzeba paradować tak przez 15 min? pozdrawiam i miłego rozpoczęcia weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie po prostu nakladasz Napisano Sierpień 13, 2010 i trzymasz okolo 15 minut.A z folia to calkiem co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieuda 0 Napisano Sierpień 13, 2010 maz powiedział, że moge robic, to się wydmucha... kupołam kawę, cynamon, dzisiaj będe robic.... no może jutro... idę robic kolacje dla brata i bratowej.... zajrze wieczorem---- no w nocy piję zielona herbatke i juz dzisiaj nic nie zjem, i tak chudne mniej niz chciałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GATUNIA 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Cześć dziewczyny długo nie pisałam bo miałam zepsuty komputer, dziś w końcu odebrałam go z serwisu. Szczerze mówiąc myślałam,że topik umarł już śmiercią naturalną,a tu miła niespodzianka,widzę że też sporo dziewczyn doszło i to bardzo fajnie. alaurna widzę ogromne postępy..i cieszę się że tak fantastycznie Ci idzie pozostałym dziewczynom też gratuluję spadku wagi choćby o deko ja zaczynam od jutra,bo jak nie miałam komputera to nawet motywacja odeszła,poza tym miałam @ więc podjadałam słodkie... trzymajcie za mnie kciuki, bardzo motywują mnie Wasze wpisy,mam nadzieję że się uda tym razem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pannakolopokota Napisano Sierpień 13, 2010 Polecam e eveline dwa: jedenjasnoniebieski jest chłodzacy, drugi czerwony jest rozgrzewający. są z serii 3D, kosztują do 15zł i naprawdę działają. - > uzywam dokladnie tych samym i jestem bardzo zadowolona. Zwazylam sie dzis pierwszy raz od kilku lat. Waze przy 167 cm 67,2 kg. Zapuscilam sie ostro. Ale czuje, ze nieco schudlam i bede walczyc o kazdy kg ! Chce schudnac tak do 55-57 kg. Zobaczymy. Jutro ide na silownie i wstane rano, zeby pobiegac. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pannakolopokota Napisano Sierpień 13, 2010 Po 2 bardzi podoba mi sie temat tego topicu. Chcialabym nie tylko schudnac, ale i przejsc metamorfoze. Pochwale sie, ze kupilam dzis sobie wisniowy lakier do paznokci i tunike w tym kolorze. Moja druga polowa byla z tego powodu dzisiaj bardzo przytulaśna. Poza tym nie wiem, co on robi z taka dziewczyna jak ja. Jest bardzo przystojny i dobrze zbudowany, bo chodzi na siłownie 4 razy w tygodniu... Chce być dla niego piekna, dlatego sie odchudzam i staram sie, zeby ładniej wygladac. Pozdrawiam Was kobietki i zycze powodzenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieuda 0 Napisano Sierpień 13, 2010 witaj gatunia .. pisanie sprawia, że pamiętasz iz jestes na diecie... i trzeba walczyć... dlatego ja pisze i walcze... polecam i beda kg spadały... w dół... w dół... juz jestem po kolacji i pojechali... nic nie zjadłam... wypiłam wodę i 2 herbaty... peeling zrobie jutro, cos zmeczona jestem ;) panna, dzięki za nazwy... ty jestes laska, dlaczego nie masz wiary w siebie, wiara w sibie powoguje że ma się błysk w oczach... ja mam 160 cm i uważam że jestem laska... to tylko kwestia ciucha, kosmetyku, fryzury... i usmiechu na twarzy:) dlaczegio chce schudnąc? bo łatwiej kupic ciuchy (i taniej)... z mniejszym rozmairem łapię się na wyprzedaże ;) i lżej się chodzi, schyla.... jutro nastepny dzień diety... ciekawe kiedy zobaczę szóstkę z przodu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieuda 0 Napisano Sierpień 14, 2010 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaurna 0 Napisano Sierpień 14, 2010 dzień dobry też się zabiorę za ten peeleng kawowy tylko natchnienia muszę dostać:) ja taka systematyczna jestem do kilku dni, potem się naraz zmęczona robię:) ale na diecie się jak na szczęscie na razie trzymam. nie śpie już bo dziecko się po 5 obudziło:( ale mam wrażenie, że zaraz uśnie i jeszcze troszkę uda mi się snu wykraść dla siebie. Gatunia fajnie, że wróciłaś. A co się dzieje z Lolą? Panna.... też widzisz efekty po eveline? ja jestem bardzo zadowolona z tych mazideł. ochhh żeby pogoda dopisała dzisiaj, bo garden party zaklepane, żarcie pokupowane, jeszcze drobne przygotowania. sobie zrobię lekką sałatkę warzywną z sosem czosnkowym i piersi z kurczaka,a do picia cola light - mam nadzieje, ze dzięki temu uda mi się przeżyć widok innych zajadających bardziej kaloryczne smakowitości, choć myślę, że jeśłi będę głodna to na karkówkę, albo kiełbasę się moge skusić. Miłego poranka dietowiczki No a forum to ma nam nie tylko przypominać o tym, ze jesteśmy na diecie, ale w razie czego "przywrócić" na dobrą drogę:) ja tam prosze o ostre karcenie w chwilach załamek - może w poczuciu wstydu łatwiej będzie się trzymać dietetycznych zasad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach