Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice

Polecane posty

No. Nawiązaliśmy nić porozumienia. Bo też uważam to jako urozmaicenie życia. Całkiem przyjemne kiedy dobrze trafić. Dające dużo satysfakcji. Jednakże ja ni znajduję w tym utrudnień. Wielu moich znajomych wie o moich upodobaniach i czasem nawet mnie w tym wspierają. Mój przyjaciel np. czasem robi dla mnie zdjęcia nóg w ciekawycvh rajstopach na ulicy. Czasem kupmela pozwoli sfotografować swoje nogi bo doskonale wie że to nie jest z mojej strony niebezpieczne. Ludzie mnie wspierają, akceptują a czasem i śmieją się razem ze mną. Warto mieć takich ludzi przy sobie. Co do wizyty na Mickiewicza to nie byłem tam po ratunek czy odpowiedź dlaczego ale z pytaniem czy to jest normalne. Uzyskałem odpowiedź, która mnie w pełni zadowoliła i mogę dalej żyć. Miło jest wiedzieć ilu ludzi ma podobny problem, i że jest to powszechne

Gość do mlody26
dla mnie w sumie juz tez nie ma w sumie utrudnien. odkad wydukalem z siebie swoje upodobania mojej kobiecie wszystko stalo sie proste i lepsze. wiem, ze ona do teraz nie za bardzo moze to pojac co mnie w tym tak kreci, no ale chyba nawet sie nie stara i dobrze bo i tak nie jest w stanie zrozumiec do konca, wazne, ze do konca to akceptuje i nie jest to dla niej czyms uciazliwym a sex z dnia na dzien jest coraz lepszy. ja czasem tez zastanawialem sie czy nie podzielic sie tymi upodobaniami z moimi znajomymi, ale w sumie nie czulem az takiej potrzeby i poki co wie o tym tylko moja dziewczyna. tak czy inaczej mozemy sie tylko cieszyc ze fetyszem sa akurat rajstopy bo jest to niegrozne dla nas jak i dla otoczenia. ja sam stwierdzilem, ze to nie jest do konca "normalna" rzecz u mnie, ale patrzac na to z innej perspektywy.. co tak naprawde jest norma a co nie i kto jest upowazniony do rozgraniczania tego ?? kazdy jest inny i ma inne "odchyly", wazne tylko, zeby nie krzywdzic innych.

Znajomi jak są normalni to zrozumieją i jeszcze zainteresują się. Koleżanki często mnie irytują jak przychodzę na imprezę wołając: A wiesz co ja mam dziś na nogach? I śmiejemy się wszyscy. Czasem mogę nawet sobie pogładzić ich nogi bo doskonale wiedzą że nie chodzi o same dziewczyny tylko o to co na nogach. Jednakże u mnie nie tylko chodzi o rajstopy ale i pończochy, podkolanówki bodystocking, spandex oraz tematykę pantyhoseface. Trochę to rozbudowane ale dotyczy w gruncie rzeczy jednego. Moja dziewczyna wiedziała, ze jestem fetyszystą zanim została moją dziewczyną i nic jej to nie przeszkadzało. Wręcz zainteresowała się tym i mogła to bardziej zgłębiać na psychologii którą studiowała. :) Więc byłem obiektem jej badań. To, ze założyłem ten temat jest tylko moją tajemnicą i co z tego wyjdzie zobaczymy.

Gość do mlody26
u mnie chodzi glownie o rajstopy..kolanowki zdecydowanie odpadaja, juz wolalbym zupelnie bez nylonu.ponczochami bym nie pogardzil, ale u mnie fetysz jest mocno sprecyzowany: rajstopy gladkie, blyszczace, kolor opalony, z czescia majteczkowa i to zdecydowanie jest u mnie na pierwszym miejscu. ja raczej dziwnie bym sie czul w towarzystwie znajomych, ktorzy znaliby moja tajemnice.. a juz na pewno dziwne by bylo glaskanie po nogach kolezanek w towarzystwie! ja chyba nie umialbym tak tego luzniej potraktowac bo to jednak zbyt silny bodziec seksualny a w stosunku do kolezanek to tak jakos nie bardzo by to wygladalo gdyby mi sie robilo ciasno w spodniach podczas takiej zabawy ;] pomijam fakt, ze dostalbym liscia od dziewczyny za takie wybryki.

ee zdiewczyny ja juz z nim na wp.pl na czacie pislam, gruby i sapiacy, wyglada na 35 lat nawet wiecej,nic specjlanego facet

Moje upodobania obejmują głównie rajstopy kryjące błyszczące, im dziwniejszy kolor tym lepiej. Ale w sumie każde tak samo działają. Oprócz ażurowych. Czasem i kabaretki są spoko. Co do znajomych to jak mówiłem po prostu to wiedzą i nie przejmują się. Co do koleżanek i gładzeniu nóg to robię to gdy nie ma ze mną mojej dziewczyny oraz gdy niema chłopaków tych dziewczyn. A podniecenie... hmmmmm one tym się nie martwią, wiedzą że to jest następstwem. Ja wiem że do niczego więcej nie dojdzie a mam bodziec do ruszenia wyobraźnią. Co do podkolanówek. Tez mnie kiedyś odrzucały ale moja dziewczyna mnie do nich przekonała bo na jej stopach świetnie wyglądają i przestały kojarzyć się źle.

Gość Hrabia75
rozmawialem z hrabianka75 ostatnio na skype, nic specjalnego laska. 100 kilo zywej wagi, pryszczata morda i owlosione giry, jednym slowem, pasztetowa. ma 20 lat, ale z wygladu grubo po piecdziesiatce.

Gość Hrabia75
mlody26 wyluzuj, to taki zarcik ;] poza tym bronie twojej reputacji wiec podziekowania sie naleza :P

Luzik tylko chodzi o to, ze to wszystko jest poza tematem. Dziękuję ale obrońcy mi nie potrzeba. :) Dochodzi 16.45 i muszę was pożegnać. Fajnie się gadało i mam nadzieję na to jutro w tych samych godzinach. Pozdrawiam.

Gość maleństwo w różowych skarpetka
pozdrowienia z torunia dla torunia. w rajstopach oczywiście, bo zimno jak diabli :D i dla najlepszego rocznika '84 też :)

HRABIA za dyche, chcialabym miec te 20 lat i pryszcze tak jak ty na doopie, zawsze pryszcze zejda,ale oleju do glowy juz nikt ci nie naleje,synku

Gość vouchery
a mnie przeraza facet w damskich rajstopach...

Przecież nie nosimy ich na co dzień. Czasem się zdarzy w przypływie emocji. Wcześniej, parę lat temu czasem w zimę się zakładało pod spodnie bo faktycznie było o wiele cieplej. dziś rzadko się zdarza. Wolę obcować z rajstopami będącymi na damskiej nodze bądź dłoni. Kombinacji jest mnóstwo. Nie znaczy to, że sam nie posiadam kilku par. Kilka własnych kilka od koleżanek. Do " maleństwo w różowych skarpetkach" Również pozdrawiam. A gdzie te rajstopy. Chodzę co dzień po osiedlu i jakoś tego nie widzę. Chyba w tym roku kobiety robią bunt przeciw noszeniu rajstop. Ooooj przepraszam. Z samego rana jak wyszedłem z mieszkania to pod blokiem przywitał mnie widok brązowych kryjących rajstop i krótkiej spódnicy. Od razu lepszy dzień ma człowiek, oczy tez można było nacieszyć przez chwilę.

Gość Hrabia75
tyyy uwazaj na slowa.. to, ze ty za dyche sie puszczasz to nie znaczy, ze ja tez. do tego oleju w glowie wcale mi sie nie spieszy. wole miec mozg w czaszce zamiast tluszczu. znow chcialas mnie zmiezyc swoja miara, ale to nie ja jestem tlusta prostytutka, ktora daje za dyche i marzy o tym, zeby miec skore na twarzy taka jak ja na tylku.

Ależ wy się ludzie dajecie łatwo podpuszczać. Po co skaczecie sobie do gardeł skoro wiadomo doskonale, że żadne z was nie wygra potyczki na słowa pisane. Trochę to dziecinne a poza tym psujecie temat bo piszecie o rzeczach nie związanych. Jak chcecie się kłócić to zapraszam na inny topik. Pozdrawiam

Gość maleństwo w różowych skarpetka
a ja mam dziś turkusowe rajstopy, a do nich turkusowy kwiat przy swetrze :> brązowe są fajne, ale tylko w listopadzie :D

Każdy kolor jest fajny oby rajstopy lub pończochy albo podkolanówki były kryjące. Turkus jest rzadkością i trzeba odwagi żeby tak nogami świecić na ulicy. Gratuluję.

Gość Pantyhoser
czy ktos wie co sie stalo z forum nylonomania.com ? bo od paru dni zniknela ta strona z sieci a to wielka szkoda !!

Moderatorzy nie zapłacili za domenę. Terz bardzo nad tym ubolewam ale w ostatnich czasach wiadomo było, że maja problemy, widziałem prośby o wspomożenie datkami Nylonomanii. W końcu padło bo nikt nie chciał płacić.

Kalectwo i tyle. Jak mu stanie to jest zagrożenie omdlenia z powodu zbyt dużego ciśnienia krwi. Z reszta jaka kobieta ma tag głęboką pochwę? Jaka on może mieć z tego przyjemność skoro tylko ewentualnie połowa penisa może wejść. Żal.pl

Gość Pantyhoser
no wlasnie wiem, ze zamkneli..ale myslalem, ze moze ktos wiec czy jest jakas szansa na reaktywacje.. bo to jednak byla skarbnica.. wiem, ze bylo jeszcze jedno fajne forum, ale nie moge znalezc adresu :/ a ten z tym fiutem 30 cm no to kaleka..wspolczuje :/

e-rajstopki.com.pl oraz polecam www.teensinpantyhose.com Na necie nie moge znaleźć żadnych info na temat przyczyn zamknięcia ani czy będzie reaktywowane. Mam poza tym masę innych forów skąd ściągam zdjęcia. Polecam stronkę: imagefap.com. zarejestrować się stworzyć swoje konto i ściągać całe tony zdjęć.

Gość Pantyhoser
dzieki za linki, obadam

Nie ma za co. Wysłałbym więcej ale w stacjonarnym mi się zasilacz przepalił to nie mogę sprawdzić jakie to są a nie pamiętam. Wracając do tematu... Torunianki! Gdzie jesteście? :)

A juz zaczynało sie ciekawie robić. Kilkoro Toruniaków sie wpisało, zaostrzyło apetyt i nic. Szkoda, że nikt nie czuje zapału pogadać powymieniać sie info. Może i kiedyś na piwo wyskoczyć. To by było coś. Taki mały klubik.