Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice

Polecane posty

Gość do jmkyy76k
tak, moze to i jest pulapka, ale jakos nie widze w tym nic zlego. nie zauwazylem tez zeby stan fetyszyzmu sie jakos u mnie poglebial. po prostu jest na stalym poziomie. i nadal nie wytlumaczylas co jest szkodliwego w tym. moja dziewczyna wie od 10 lat o tym ze jestem fetyszysta i jakos jej to nie przeszkadza. sex jest praktycznie coraz lepszy wiec nie wiem w czym ty widzisz problem. rajstopy interesuja mnie tylko na jej nogach i sa dodatkiem do lozkowych akcji. ludzie bez wielu rzeczy sie nie moga dzisiaj obejsc. dopoki sie nie szkodzi drugiej osobie to mysle, ze jest wszystko ok.

Powiem ta. Ględzenie o jakiś kompromisach jest głupie. Uogólniasz. Poza tym założyłem ten temat nie po to żeby mi ktoś tu prawił morały o tym co robię i kim jestem czy czym jest fetyszyzm w związku bo guzik wiesz o moim związku i tym bardziej Twoje wypowiedzi są idiotyczne. Nie jestem pewny czy nawet wiesz z doświadczenia czym jest fetysz u faceta. Jakbyś wiedział to nie rzucałbyś takich wypowiedzi. Jak sam widzisz dwóch fetyszystów burzy się o to co piszesz więc coś musi byc nie tak z tymi wypowiedziami. Jeśli chcesz dalej prawić morały o związku to zapraszam do Sióstr miłosierdzia. Ten temat ma na celu poznanie i zrzeszenie fetyszystów rajstop pończoch itd z Torunia i okolic. Oczywiście że sie mądrzę bo jestem fetyszystą i wiem czym to jest i jak się to odczuwa wiem jak to jest. A Ty? Wątpię. Więc zejdź z tego tematu. Psychologa nam nie trzeba.

Gość do młody26
ty chyba koles jestes ostro pierdolniety! w ogole nie czytasz albo nie rozumiesz co pisze. skup sie kurwa chociaz na minute skoro juz masz komentowac to co napisalem baranie! JESTEM FETYSZYSTA. dociera to do ciebie czy jeszcze nie ? w ogole nie pisalem tutaj o tobie tylko o SOBIE i SWOIM ZWIAZKU wiec nie wpierdalaj mi tutaj tekstow typu: "guzik wiesz o moim związku". tak dla wyjasnienia, pisze tez pod nazwa: do jmkyy76k. wiec przeczytaj tez to. widze, ze chyba sie zgubiles.. bo piszesz cos od dwoch fetyszystach a z fetyszystow wypowiadales sie tylko ty i ja + ta laska co raczej fetyszysta nie jest.. Powtarzam jeszcze raz. mojemu zwiazkowi rajstopy nie przeszkadzaja i nie widze w tym nic zlego.

Kolego widzę, że za bardzo się burzysz. Nic nie osiągniesz rzucając bluzgami a na pewno pisząc pierdoły. czytam wszystko dokładnie ale chyba Ty mnie nie rozumiesz i nie umiesz odnaleźć znaczenia moich zdań. Sorki ale nie będę się wykłócał z kimś kto do swojego zdania przekonuje wulgaryzmami i obrażaniem innych. Na forum raczej dla kogoś takiego nie ma miejsca. Jaki jest cel Twojego pisania na tym temacie? Na pewno nie szukasz nikogo konkretnego więc przeczytaj uważnie temat " Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice". Szukasz kogoś to zacznij pisać jakbys sszukał i chciał poznać. Chcesz rzucać bluzgami i się mądrzyć to zapraszam na inny topic bo tu nie ma miejsca dla kogoś takiego.

Gość do młody26
to ty sie wpierdoliles w rozmowe, ktora ciebie nie dotyczyla..forum jest ogolnodostepne a akurat tutaj to ze zalozyles temat to nie upowarznia cie do nakazywania co kto ma tu pisac. wiec jak chcesz miec pelna kontrole to sam sobie zrob forum gdzie bedziesz adminem a jesli chcesz miec temat tu to zamknij dziob jak odpisuje nie tobie tylko komus innemu

Gość do młody26
aa i zapomnialem dodac, ze ty tutaj rowniez nie zawsze piszesz na temat wiec..wnioski wyciagnij sam.

Gość do młody26
tak, wkurwia mnie jak ktos ocenia z gory nie znajac kogos, i jak ktos nie czyta ze zrozumieniem, do tego panoszy sie wytykajac rzeczy ktore sam robi. jak bylbym zlosliwy tak samo jak nerwowy to bym ci zrobil taki syf w temacie ze bys musial sie z nim pozegnac :]

Dajesz się łatwo podpuszczać. :) Brak Ci kultury, wszyscy co tu zaglądają czytają to co piszesz. Jeśli Ci się chce to rób syf. Po mnie to spłynie jak po kaczce z tego względu, że założę inny temat, a jak tam ktoś nasyfi to jeszcze następny. Raczej szkody mi nie zrobisz. I proszę. przestań wulgaryzmami rzucać. Powtarzam po raz kolejny. Jeśli nie chcesz nikogo tu za poznać i nikogo nie szukasz to bez sensu są Twoje wypowiedzi i Twoja złość. Temat nie należy do mnie bo go stworzyłem. Nie powiedziałeś mi nic czego bym nie wiedział. Ale założyłem go i nazwałem w pewnym celu, którego Ty nie potrafisz uszanować.

Gość do młody26
pisalem na temat...do czasu kiedy sie nie wpieprzyles ze swoimi madrosciami.. tylko szkoda, ze nie podales konkretow tak jak ja i arguemntow przeciw..po prostu skrytykowales to co napisalem bez podania ani jednego sensownego argumentu

Gość szczęściarz38
Wiecie co, dajcie spokój Niech każdy patrzy na siebie. Sam osobiście nie wiem czy jestem feteszystą czy nie. Oczywiście mogę się kochać z żoną jak nie ma na sobie rajstop, lecz nie ukrywam, że jest mi przyjemniej jak je ma. To samo sie tyczy chodzenie za dnia. Przez lipiec i sierpień nie chodziła w nich, bo było goraco, co nie oznacza, że przez dwa miesiące nie była dla mnie atrakcyjna. Dla tych, którzy nie rozumieją, podam przykład. Dla mnie kobieta w rajstopach jest jak pięknie przystrojona choinka na święta, a kobieta bez rajstop jak choinka bez przybrania. Zarówno przy jednej jak i przy drugiej choince można spędzać święta, ale sami odpowiedzcie przy której choince będzie przyjemniej spędzić święta?

Gość 9ot879
widocznie wasze baby z ktoprymi zyjecie lub sie spotykaxcie maja tak brzydka skóre,ze podnieca was nylon :-)bo ciało partnerki nie :-)

Zapraszam miłośniczki rajstop, pończoch, podkolanówek, bodystocking lub spandexu na maila. Temat niestety się wypalił a raczej został potraktowany jako miejsce to kłótni a nie do poznawania osób o podobnych zainteresowaniach. Pozdrawiam.

Gość do mlody26
mowilem ci kretynie, ze nie znajdziesz.

Gość maleństwo w różowych skarpetka
uuuu, widze ze wystarczy wyjechać na pare dni i się sprawa sypie. w każdym razie podrowienia dla młodego, Toruń trzyma się i daje znać :)

Gość Panie z kuj-pom
NIE MA KURWA!

To najwspanialszy czas w roku. Kobiety coraz częściej zakladają spódnice i miniówki no i oczywiście rajstopy. Aż przyjemnie popatrzeć w firmie jak dziewczęta chodzą wokoło. :) Ale czemu dziewczęta nie piszecie? Pozdrawiam fetyszysta84@o2.pl

Gość laska w mini i rajstopach
nie odzywamy sie bo cie nie lubimy. uwazamy, ze jestes oblesnym zboczencem. poza tym rajstopy to normalna czesc garderoby a ze ty sie tym jarasz to twoja sprawa, ja ci powodow do walenia kuca dawac nie bede.

Gość fhnjrfyjh
laska w mini i rajstopach--zgadzam sie z Toba,do tego dodam,ze ten 26 latek nie dosc,ze fetyszysta,to ejszcze posuwa stare baby od 40 lat do 60 :-) A co najgorsze:-( ma dziewczyne która nie przypuszcza nawet ,ze jej chłopak takie stare babyy rucha.

Do " laska w mini i rajstopach" Może i faktycznie cały ten post sprawia takie wrażenie że jestem taki i owaki. Każdy mysli co chce. Jednak nie zgodziłbym się z opinią że jestem obleśny. Nie mam zamiaru tego udowadniać bo tez nie lubię zabaw typu "uwierzę jak zobaczę". Musisz mieć ta świadomość, że to iż jestem fetyszystą rajstop nie oznacza że muszę być obleśny. A nuż byś się zdziwiła i przyznała, ze jednak jestem całkiem normalnym facetem.

my juz ze soba kiedys pislaismy na ww.wp.pl ale nei skusilam sie, bo za brzydki jestes,ale ok znajdzie sie pani co poleci na twoje wyksztalcenie..hee

Co niektórzy jednak nie potrafią zachować powagi i kultury mimo iż jest to internet. Na bzdury nie mam zamiaru odpowiadać bo nie jest to konkurs ciętej riposty a poza tym nie znamy się na pewno bo na wp nie wchodzę. Przykro mi. Pozdrawiam.

Gość fetyszystka
jak to nie jestes oblesny jak w zeszlym roku lizales spocone stopy mojej babci ? :/ czy to nie jest ohydne ? blee

Ciężko utrzymać temat kiedy ludzie wypisują takie głupoty. Czy przejmować się tym? Raczej nie. Jak ktoś chce porozmawiać i nawiązać znajomość to raczej napisze coś mądrego.