Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice

Polecane posty

Gość prawdziwa papilotka
oo chollleerrraa..to te twoje wpisy maja jakies ukryte przeslanie <wow>

Zastanawiałem sie na tym, czemu, z tego co widziałem, większość fetyszystów rajstop preferuje te najcieńsze a w szczególności cieliste? Dziwna sprawa. Mi podobają się kryjące, im grubsze tym lepiej. Oczywiście nie jest tak, że nie podniecają mnie cienkie ale jednak wolę patrzeć i dotykać grubych. Nie mówię tu o ażurowych, za którymi nie przepadam, ale o tych od 40DEN do 90-100DEN. Czym różnią sie doznania lubiących cienkie a tymi co lubią kryjące?

Gość blondie75
Na czym właściwie polega Twój fetyszyzm, młody26? Widzisz na ulicy kobietę w rajstopach i już jesteś podniecony??

Nie. Jestem zainteresowany. Mam zdiagnozowany fetyszyzm pierwszego stopnia co świadczy, że rajstopy są generalnym bodźcem jaki mnie podnieca i nie potrarfię bez niego odbyć stosunku. Opisywałbym to jako mocne zainteresowanie tym co kobieta ma na nogach i mocna chęć zobaczenia jej nóg z bliskiej odległości chęć zrobienia zdjęcia. Oczywiście nie ma problemu żeby się powstrzymać ale czasem jak mam okazję to strzelę fotkę. Nie każde rajstopy wzbudzają zainteresowanie. Muszą wyróżniać się dobrą jakością i wyglądem. Nie interesuje mnie jeśli kobieta ma na sobie rajstopy czy pończochy ale sa one zmechacone czy pozaciągane. Nieestetycznie to wygląda.

Gość giszzelee
A jak rajstopy nosi jakas nieatrakcyjna kobieta np z duża nadwagą i żylakami ?

Wszystkie szczegóły się kumulują. Uroda urodą ale wszystko musi się jakoś prezentować. Jak pisałem mój fetyszyzm jest w stopniu lekkim i nie ślinię się do każdej pary rajstop jakie zobaczę a ulicy. Oczywiście obejrzałbym się ale moje zainteresowanie zapewne byloby niewielkie.

Gość Pantyhoser
ja wlasnie lubie cienkie 15-20 DEN w kolorze opalonym. nieco grubsze tez moga byc, ale max to 40. czym sie roznia doznania..hmm..wydaje mi sie, ze tym, ze nogi w takich cienszych rajstopach wygladaja bardziej naturalnie, ale ta "mgielka" nylonowa na nich to taka wisienka na torcie. polaczenie natury i tego co fetyszysta uwielbiaja. do tego mysle, ze znaczenie ma gladkosc tych cienkich rajstop.. ja lubie rajstopy idealnie gladkie, sliskie...

Nareszcie ktoś potrafił wytłumaczyć. Niby miłośnicy tego samego ale jakie różne doznania. Dziękuję za odpowiedź.

Dzień w pracy dobiega końca. Był to ciekawy dzień. Trochę nerwów troche śmiechu ale tez fantastyczni korespondenci na moim temacie. :) Mam nadzieję na równie ciekawe rozmowy jutro. Jeśli ktos ma jakieś szczegółowe pytania to zapraszam na maila. Pozdrawiam wszystkich miłośników nylonu i lycry.

Gość maleństwo w różowych skarpetka
oooo widzę że pod moją nieobecność osssstro sie zrobilo :D haha, byłam pozałatwać parę spraw, no ale oczywiscie kuiłam kilka pierdół po drodze, w tym amarantowe matowe rajstopki. idealnei w kolorze mojej ulubionej szminki :D sie cieszę wręcz nieprzyzwoicie :D

Gość ojczulek ?
młody! coś się bardzo odmłodziłeś,ty sie zaraz przyznaj,żeś jest ojcem dyrektorem z Torunia!hahahaa

Gość ijoooo
mi sie wydaje, ze to stary zbok trzepiacy konia nad postami niby fetyszystek ;]

Gość maleństwo w różowych skarpetka
turlaj wąfla stary pryku ;p gdzie ty tu widzisz niby-fetyszystki? póki co jest jeden zdeklarowany, i na tym koniec. co robi to jego sprawa, ale widze ze ty masz jakiś problem z trzepaniem manfreda skoro o tym piszesz? bo co ciebie czy mnie może obchodzić co kto robi czytając posty??? tak, jak sie wkurze to nie jestem kulturalna ;p

Gość ijoooo
nooo juz dobrze moje malenstwo w skarpetkach.. uspokoj sie, klekaj i rob blow joba tatusiowi!

Witam o poranku. Fakt zrobiło się chwilę ostro ale uspokoiło się. Nie lubię się sprzeczać i prosiłbym o zachowanie odrobiny powagi. Dziś widaiałem wspaniałe srebrne kryjące. W porannym słońcu fantastyczny poblask dawały. szkoda, że tylko z autokaru widziałem je ale i tak od razu miałem błysk w oku.

Gość szczęsciarz38
Moja obecana żona, jeszcze przed ślubem dowiedziała się odemnie co mnie kręci. Zagrałem vabank, wolałem, aby wiedziała i ewantualnie zaakceptowała moje upodobania. Jedno było dobre, że zawsze lubiała chodzić w rajstopkach (wspołczuje tym facetom, których kobieta nie cirpi nosić rajstop i w kółko chodzi w skarpetchach) Pieszczenie nóg, stóp, sex w rajstopach, wytrysk na nóżki w rajstopach, footjob oczywiście w rajstopkach stało się codziennością. Trwa to już 16 lat i ani razu mi się to nie przejadło. Czy to rano jak się ubiera, czy jak wróci z pracy, czy wieczorem zawsze choć musnę jej nóżki. Równiez bezproblemu namówiłem ją na spanie w samych rajstopkach, wtedy to juz wogóle bajka, można zacząć od całowania stóp, a skonczyć u góry...Żona mówi, że nawet całkiem miłe doznanie jak pieszcze i całuję jej muszelkę przez rajstopy. A jakie mnie najbardziej kręcą? Jednak wolę cienkie i bez wydzielonej części majteczkowej i bezpalcowe. Gatta Estella 15DEN beige, bronzo, antylope, bez zaznaczonej części majteczkowej- bajka, jak również rajstopy firmy kunert, ale największym moim skarbem (oczywiście oprócz mojej żony) są rajstopki wolforda, http://www.wolfordshop.de/Fatal-15/cp500004723/si500405780/cl2/vt01/ właśnie w tych żonka jest całowana po muszelce, mega odlaot. Pozdrawiam wszystkich fanów rajstop

Gość ghnujhymyu
szczęsciarz38 a ja współczuję twojej żonie,ze ma takiego analfabetę za męza :-) lubiała :-) lubiła cymbale :-)Ale Twoja żona też coś z głowa ma jezeli śpi w rajstopach,bo ty jej kazesz :-)

Gość szczęsciarz38
widzisz kolego, w naszym związku nikt nikogo do niczego nie zmusza, chyba lepiej żebyś poszukał sobie innego forum, bo nic widzę nic nie rozumiesz.

Ja mojej dziewczynie powiedziałem zanim nasz związek się zaczął. Nie powiedziała, że jestem chory czy coś ale ją to bardzo zainteresowało. Dziś po 6 latach twierdzi, że tak na nią to wpływa, że sama czasem łapie sie na tym, iż patrzy na ulicy za kobietami, które mają na sobie rajstopy. Sprawdza jakie są jakiej jakości itd. Co do seksu w rajstopach to może nie ma tego za często bo ona jest raczej tradycjonalistką ale jak ją czasem napadnie to przywita mnie w domu, przygotowując obiad, w samych rajstopach i szelmowskim uśmiechem na ustach. Jak sama stwierdza, dobrze, że rajstopy nie są warunkiem koniecznym do podniecenia. Bez problemu mogę bez nich żyć ale są fantastycznym dodatkiem. Pozdrawiam.

Gość Pantyhoser
chyba tez moge sie nazwac szczesciarzem..wczoraj np. nie mialem za bardzo ochoty na sex, ale wyszedlem spod prysznica a moja dziewczyna juz lezala w lozku w rajstopach..no i nie moglem odmowic ;] generalnie to juz sie przyzwyczaila, ze jak sie kochamy to zaklada rajstopy, ale na co dzien tez lubi nosic. do spania w rajstopach jej nie namawiam bo mowila, ze to malo wygodne..ale czasami sama sie poswieca :)

Gość szczęściarz38
To, że namówiłem moją żonkę do spania w rajstopkach, nie znaczy, że spi w nich każdej nocy. Ona doskonale wie kiedy je załozyć:)

Gość jmkyy76k
młody26 a powiedziałęs dziewczynie,ze ja zdardzasz i to ze starymi babami w wieku od 35 do 55 lat?

Gość jmkyy76k
jedno moge napsiac,wasze kobiety sa idiotkami,bo same sobie robia krzywde tym,ze godza sie na ten fetysz.Kiedys tak bedzie,ze nie odbedziecie w ogole stosunku,ani nawet nie bedziecie kobiety piescic gdy kobieta nie bedzie miała na sobie rajstop.

Gość do jmkyy76k
nie znasz tematu wiec moze sam jestes idiota... tak naprawde to kazdy ma jakis 'fetysz', jeden obryza paznokcie, inny jest pedantem a jeszcze inny rozpierdala rzeczy po calym pokoju. wiec tak czy inaczej w zwiazku trzeba isc na kompromis, takim kompromisem sa tez miedzy innymi rajstopy. w moim wypadku swojej kobiety do niczego nie zmuszam, robi to z wlasnej woli bo wie, ze to lubie. ja z kolei spelniam jej zachcianki. nieco racji bym ci przyznal jesli chodzi o to ostatnie zdanie.. faktycznie jak moja dziewczyna nie ma rajstop to nie mam tak duzej ochoty na sex aczkolwiek czasami kochamy sie bez rajstop. no ale moja kobieta tez nie bedzie miala ochoty na sex np. wtedy jak bede smierdzial potem i zional alkoholem.. po prostu rajstopy to taki 'zapalnik' i zajebisty dodatek do seksu, ale tego nie zrozumieja ci co nie sa fetyszystami.

Gość jmkyy76k
do jmkyy76k--po 1 jestem kobietą,a po 2 nie myl uzaleznień(obgryzanie paznokci) z fetyszyzmem seksualnym.

Gość do jmkyy76k
po pierwsze to jak chcesz zebym odnosil sie do ciebie prawidlowo to podpisz sie jak czlowiek. po drugie: wyjasnij w czym obgryzanie paznokci jest mniej szkodliwe od seksu w rajstopach?

Gość jmkyy76k
do jmkyy76k--mam njick taki jak chec :-) a po 2-obgryzanie panokci mozna zaprzestac a fetyszyzmu nie da sie wyelliminowac z zycia.To pułapka na całe zycie.Tak jak pisałam,pewnego dnia osoba posiadajaca jakis fetysz nei bedzie mogła obyc normalnych stosunkow seksualnych,a nawet pieszczot bez tego fetyszu.

W ramach wyjaśnień. Fetyszyzm jest formą psychopatologicznego poszukiwania części garderoby osobistej płci przeciwnej, przedmiotów, czynności, aby uzyskać stan podniecenia. Nie wiem jak wy ale ja nie podniecam się obgryzaniem paznokci ani tym że się myję i dbam o wygląd. Poza tym Wyróżnia się dwa stany fetyszyzmu: 1) Przy uprawianiu seksu potrzebny jest jakiś fetysz, natomiast wciąż najważniejsza jest druga osoba partner, z którym fetyszyst(k)a się kocha. Jednym słowem fetysz nie jest warunkiem osiągnięcia satysfakcji seksualnej. 2) Do osiągnięcia satysfakcji nie potrzeba partnera, a raczej jest on zbędny. Wystarcza tylko przedmiot. Jak ktoś nie wie to sorki ale niech się nie wypowiada.

Gość do młody26
czytaj koles ze zrozumieniem zanim zaczniesz sie wymadrzac. przeczytaj jeszcze raz co napisalem i wtedy bedziesz wiedzial, ze nie chodzilo mi o podniecenie tylko kompromis miedzy osobami! a na taki kompromis idzie kobieta zakladajac rajstopy. mialem oczywiscie na mysli fetyszyzm, w ktorym kobieta tez odgrywa role bo jesli nie ogrywa to kompromis nie istnieje w tej kwestii.