Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzzzz

wróżbita Maciej, kto go zna???

Polecane posty

Gość misiu5000
to oszust to cala klika rypia w bialy z kasy tak przysylaja esemesyna tel strasza klatwami to banda osobiscie znalem 2 wrozki cudo jedna jusz nie zyje to byla przyjaciolka mojej mamy druga zyje mojej siostrzenicy tk powrozyla ze po roku wszystko sie spelnilo prawdziwa wrozka nie wrozy codzienie czesto za darmo lub co laska pozdrawiam darek mj tel512768068

Gość salazar
Nazywam się Janusz Górecki, zapraszam na swoją stronę salazar.pl, pomogłem już wielu osobom, myślę że pomogę też wam. Rozmowy ze mną i porady są darmowe. salazar.pl

Drogi Panie Salazar, pisze Pan, że za darmo u Pana usługi a kiedy się wejdzie na Pana stronę to cennik od razu widać, śmiechu warte.!!!!!! Jeśli chodzi o wróżbitę Macieja to oglądam go bardzo często na iTV jest niesamowity i w 100% jego wróżby się spełniają. Jest wiary godny, na zadane pytanie odpowiada szczegółowo nie ogólnikowo. Co do smsów to prawda, prawie nigdy nie trafiają na wizję i wtedy odpowiada na nie inna osoba, ciężko się dodzwonić ale warto!!!

Gość wruzbici to sa wysłanicy
szatana

Witam ja w macieja nie wierze jak pisalam sms do macieja jak byl program na zywo i niby od niego sms dostawalam w momecie kiedy on odpowiadalm pani w telefonie nie wierze. raz bylam u wrozki i wierze we wrozby poniewaz wszystko sie spelnilo tzn wrozka nic o mnie niewiedzac to powiedziala mi moja przeszlosc terazniejszosc oraz to co mnie czeka narazie mi sie powoli spelnia lecz zobaczymy co dalej ale jak sluchalam wrozki to ciarki przechodzily. jechalam do wrozki 2 godzinki autem a za wrozbe zaplacilam 50 zl a trwala prawie godziny. to byla stara wrozka jej mama tez byla wrozka wrozka mieszka z tego co mi powiedziala to w szczecinie i jezdzi sobie do wybranych miast. ja bylam u niej w slubicach. takze juz niemoge sie doczekac nastepnej wizyty Pozdrawiam

Gość distino
drogi Macieju!!! Przestan sie chwalic i wychwalac,,,ze to ty najlepszy naj..naj...naj zostaw to innym!!! Chwalisz sie i chwalisz

Gość jooste
miałam okazje przez polecenie spotkac sie z paroma wrozkami nie tyko z lodzi. wiele rzeczy sie nasluchalam . moj mezczyzna mial byc z innego miasta,mialam go spotkac w podrozy i wiele razy wracac pozniej do tego miasta.akurat wyjezdzalam na wakacje wiec myslalm ze spotkam kogos w pociagu. jakis czas minal o wrozbie zapomnialam bo traf chcial ktos podrzucil mnie samochodemwiec o spotkaniu kogos w podrozy nie moglo byc mowy. z kims sie akurat spotykalam calkiem luzno. w rok pozniej wyjechalam z dnia na dzien do pracy w innym miescie. ten z kim sie luzno spotykalam zadzwonil i zzaproponowal wspolne mieszkanie.trzymalam go na dystans choc postanowilam ze jak tylko wroce pozwole mu troche o mnie zabiegac i pewnie zaczniemy wspolne zycie. i spotkalam JEGO!!! w pare dni wywrocolismy nasze zycia do gory nogami.zamieszkalismy razem,mamy synka a za pare dni jade po raz kolejny do miasta w ktorym go poznalam.... I jeszcze jedno : o przepowiedniach przypomnialam sobie dopiero gdy sie sprawdziły.

Gość psychiczny bukkake
fajny chooj, przeleciałbym go

Gość adrianna12
Nic sie nie sprawdza ,to co ten pseudo wróżbita maciej wygaduje. Kase robi na naiwnych ludziach... i nie ma takiej sprawdzalności jaką się zachwala. A jego programy polegają na zachwalaniu siebie , a nie na wróżeniu.

Gość srutututu..
ja to nie moge sluchac jego zachwalania sie nie malo sie posra tam na wizji ponad to jest chamski, nieprzyjemny i jakby mogl to sam sobie by lizal dupe z zachwytu

Dzwonilam dzis do pana Macieja i okazalo sie ze jest aroganckim chamem ,ktory za duza kase leje wode ,gada wkolko o tym samym bez skladu i ladu .W zasadzie nic sie nie dowiedzialam ,nieraz sie dziwilam jak komus nie ladnie odpowiedzial na wizji ale to jest chyba jego styl i mysli ze tak jest fajnie .Ludzie nie dzwoncie do niego bo szkoda czasu a tym bardziej kasy ,nabijamy mu kase do portfela a on sie smieje z takich naiwniakow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE DZWONCIE ....

Ludzie są głupi ze w ogóle w to wierzą i dzwonią. Przecież ten przyłysiały spasiony wieprz musi mieć coś z dekiel. Przez cały program pierdoli jak potluczony. Panie macieju wroze panu zaawansowany niedorozwój umysłowy, pan wie o czym ja mówię

Gość Wałbrzych
Witam. mieszkam w Wałbrzychu, jak pan Maciej. (może już nie mieszka). po kilku próbach, rozmów z menażerem, udało mi się umówić na wizytę domową. Wziął trochę kasy, dużo z tego nie zapamiętałam, ale co ciekawe mogłam zadać tylko kilka pytań i to konkretnie na jakiś temat, za każde następne miałam zapłacić kolejne 50 zeta. Osobisty kontakt nie przypadł mi do gustu. Z lekka miałam wrażenie, że traktuje ludzi z góry. Ale to tylko moje subiektywne odczucia. Pozdrawiam

Gość Maria_Christina
Jestem z Wałbrzycha, ale teraz nie mieszkam juz w Polsce. Bylam u wrozbity Macieja jakies 4 lata temu, jak jeszcze nie byl tak znany. Mam mieszane uczucia. Za wizyte wzial 120zl za godzine (zupelnie inny cennik niz teraz).Powiedzial mi ze mam problemy z kregoslupem i ukl. oddechowym co akurat sie sprawdza, potem odradzil mi pewien wyjazd, bo zobaczyl, ze beda otaczac mnie tam "maski"- nieszczere osoby- z czym sie rozniez zgodzilam i nie pojechalam tam- to byla dobra decyzja. Hmmm... on powiedzial mi ze ja wogole nie bede pracowac w moim zawodzie!!!! I bylam w szoku jak to uslyszalam (skonczylam stomatologie). Powiedzial, ze jeszcze kilka lat po studiach bede ksztalcic sie w innym kierunku i nie bede NIGDY pracowac jako dentystka! Po tym jak od niego wyszlam to stwierdzilam, ze jakies bzdury gada, bo nie po to robie te studia zeby potem zawod zmieniac. A tak sie ulozylo, ze nie pracuje jako dentystka, ale rzeczywiscie ksztalce sie w innym kierunku... i nie zamierzam pracowac jako dentysta wcale. Wiec to tez sie sprawdza! Szok! To tyle z pozytywnych rzeczy. A jesli chodzi o negatywne strony to byl bardzo zainteresowany kasa, takie mialam odczucia.

Gość HAHAHA WIECIE JAK TO DZIAŁA?
poczytajcie trochę na temat parapsychologii,pozytywnego myślenia,samospełniającego się proroctwa! SAMI JESTEŚCIE PANAMI SWEGO LOSU-JEŚLI JESTEŚCIE O CZYMŚ GŁEBOKO PRZEKONANI NAWET NA POZIOMIE NIEŚWIADOMOŚCI TO TO SIĘ SPEŁNI! NA TYM BAZUJE CAŁE WRÓŻBIARSTWO-ALE NIE MUSiCIE SIĘ NA TO GODZIĆ! Dzwoniąc do wróżek oddajecie im tę władzę by manipulowali w waszej podświadomości i tyle w temacie -podśwadomość i tak dostosuje się albo do waszych żądań albo do wróżek jeśli tego chcecie i tyle w temacie

Gość asaasasa
On potrafi mądrze gadać bo zna się na przekonywaniu ludzi oraz psychomanipulacji.. Na tym to polega, :)) Dlatego ludzie wierzą, bo mozna tak połaczyć niektóre fakty i sprawy , iż w bezpieczny sposób można coś komuś "zasugerować" - to się sprawdzi lub osoba będzie dążyć do sprawdzenia, dlatego można w sposób manipulacyjny osiągnąć cel i przekonać innego człowieka do siebie, w przypadku Macieja za pomocą niby wróżby.

Ja dzwoniłam za darmo byla jakaś promocja ,ja podałam mój nr telefonu a on oddzwonił ,zadał mi tylko jedno pytanie datę urodzenia a ja zadałam mu kilka pytań i bardzo wiele z tego co mówił już się spełniło .Zapytałam o chorą siostrę na raka ,było tak jak powiedział ,że wyjdzie z tego ,że to potrwa tak do listopada .wszystko sprawdziło sie ,zapytałam czy sprzedam firmę a on powiedział ,że wciśnie pani na co ja jak to chyba dostanę pieniądze tak ale to potrwa i faktycznie tranzakcja trwała rok ,płatność w ratach ale nie miałam innego wyboru ,co do mojego zdrowia też się sprawdziło ,czekam jeszcze na ważną przepowiedzianą sytację jak się sprawdzi to Maciej będzie wielki.

Gość rrtrttttyty
czy to prawda ze on jest gejem? gdzies na forum tak czytalam. taki fajny facet :/

ja niestety byłam taka głupia i zadzwoniłam do niego siestety nic sie nie sprawdzilo tak samo jak przepowiedzial mi gówno ta i na moj temat bzdury gadal ze nie mam co liczyc na zwiazek a jestem juz w zwiazku 2 lata tak samo jesli chodzi o kregoslup to do pol roku mialam miec ciezkie dolegliwosci a nic nie mam ;p

Gość olololol
przepowiednia wróżbity macieja mi się nie sprawdziła, to tylko strata pieniędzy

Gość gość
Ktoś parę wpisów wcześniej napisał-podswiadomosc...Na tym kreci się caly świat, nasze życie...To o czym myslimy się spełnia.Mozna sobie wmówic chorobę i ja dostaniesz, jak bardzo czegos chcesz, to jest ogromne prawdopodobieństwo ze to otrzymasz...A tak na logike dlaczego jednym się spelnia a innym nie? no ilez można wymyslec historii: maz mnie zdradza-tak, nie, albo odpowiedz b.dyplomatyczna na razie nic nie widze, ale proszę być czujna itd. Wiadmo, ze komus się spelni, ktoś zadzwoni znowu , potwierdzi prawdziwe słowa Ogladalam pare programów z ciekawości. Wiele osob chwali tego wrozbite. Nie mogę się niestety wypowiedzieć co do jego wróżb, sprawdzalności...Jedna rzecz mnie drazni, a mianowicie to, ze przez caly czas podkresla to-najbardziej znany wrozbita w kraju, moje przepowiednie maja b,.duzy procent sprawdzalności. Rozumiem, pewnie dobre szkolenie marketingowe ale dla mnie irytuacje. I jeszcze jedna sprawa, taki brak pokory, tego ze przecież może się pomylić...Jakas laska dzwonila, cos jej tam powiedział, a ona-absolutnie nie,...To po co pani dzwoni, po to zebym pani opowiedział bajke?...I laska już zaczela się migac...Wplynal na jej psyche, zaczela być mniej pewna i ulegac jego słowa, ze może faktycznie jest tak jak mówi... Tylko czasem jest zastanawiające, taka trafność jego opowieści...jestem skłonna uwierzyć w to co ktoś tu napisał-dzwonią podstawieni ludzi....za każdym razem ktoś inny, z ciekawa swoja historia, która dla osob ogladajacych jest przecież podobnym problemem, dlajacym nadzieje na to, ze i w mojej sprawie wroz maciej pomoze...To może tez zadzwonię.... I tak machina się napedza Sluchac serca, radzic się dobrych, oddanych przyjaciol i tyle... A wrozki, czasem szkode tez mogą zrobić. Niby decyzje podejmujesz sam, ok tak jest,..Ale jak wrozka tak cie zasugeruje, to przyjmujesz do serca jej słowa, zaczynasz tak zyc, czynic...I jak ci powie ze masz chory kregoslup to za jakiś czas okaze się ze faktycznie jest chory bo w to uwierzyles i tak zaprogramowales myslenie i zla energie ze faktycznie zachoruje:(

Gość gość
mam pytanie do osoby ktora twierdzi ze pracuje w tym biznesie....swego czasu byl artykul o Macieju mianowicie wplynela skarga pewnej prostytutki ktora oburzyla sie na slowa wrozbity 'Pani wie o czym ja mowie' I wniosla skarge jak bylo naprawde?

Gość gość
albo pani z czrnym kotkiem tkora maluje ludzika na kartce papieru i pozniej niby usuwa choroby osoby dzwoniacej to tez fikcja

Gość gość
wysłałam smsa z ciekawości pytając o zdrowie i pracę. Odpowiedź przyszła też smsem a nie na wizji, tej treści: "jeśli chodzi o finanse to nie będzie zmian przez najbliższe kilka miesięcy ( ja pytałam o pracę nie o finanse), z kolei życie uczuciowe rozkwitnie ( nie pytałam o to), jeśli chodzi o zdrowie pobyt w szpitalu! ( to akurat się zgadza bo mam operację za 4 m-ce), czy mam sprawdzić, czy będziesz w poważnym stanie? " - już nie odpowiedziałam, ale sądzę, że mają przygotowanych kilka formułek, które wysyłają w zależności od.... pytania..

Gość Licealistka z wło
Może to śmieszne , ale jego żona, pani Mariola R. Uczy mnie Chemii . Chodzę do włodawskiego Liceum i powiem, że się tego nie spodziewałam. Ale gdy się tego dowiedziałam, myślałam że padnę, od teraz tylko gdy widzę panią Mariolę, zawsze kojarzy mi się z wróżem Maciejem. :D

Gość gość
Wyciągnął o demnie 250zł na sms na różne zdejmowanie klątw, na poprawe finansowe i wygrywanie w gry losowe, na poprawe miłości, i nic się nie sprawdziło, potem naściemniał że jeszcze nie skończył wróżyć, i znowu następne ponad 200zł i lipa z tego, nawet liczby znał na losowanie lotto to też się nie udało, straszny naciągacz i bajkopisaż

Gość gość
hahahah przeciez on nie odpisuje na smsy i nie bawi sie w to. to uczciwy czlowiek. a z tego powodu ze jest bardzo znany to rozne firmy wykorzystuja jego popularnosc. wejdz na strone jego i przeczytaj oswiadczenie jakie napisal o oszustwach wzgledem niego. przykre to ze ktos wykorzystuje jego imie i pozniej ktos ma o nim zle zdanie.