Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna samiutenka

Mój facet pisze do byłej

Polecane posty

Gość sama samiusienka
dziewczyny o boze:) jestem w ciazy!!! zrobilam dzis test..jeszcze nie wiem co mam czuc i co czuje..

Gość kaskaczek
No to teraz mam wcięcie - jak długo?

Sama-Nooo Gratuluję ;)Spodziewałaś się w ogóle??? Ciekawe jak tatuś się do tego odniesie...Napisz czy na bank jesteś pewna,że to ciąża ;) Kaska-No moj mi tak dzis ciśnienie podniósł ,że odechciało mi się wszystkiego-od razu dostałam jakiegoś powera i posprzątałam prawie cały domek...Z tym key to mam go na kompie-czekam aż moj wróci z pracy i sobie zasiądzie przed kompem ;) Ale z drugiej strony nie cieszy mnie to bo, po : 1.Nie lubię wchodzić na kogoś profile itd-to jakieś naruszenie prywatności.. 2.boję się,że zobaczę coś przez co jeszcze bardziej będę sobie wkręcała i mój dotychczasowy spokój legnie w gruzach..W końcu czego oczy nie widzą tego sercu nie żal....A ta jego Hondzia to cały czas będzie za nami chyba "chodziła" jak cień...Najśmieszniejsze jest to,że ona jest czarna a mój taki fan blondynek-i dziwnie ona mu sie podoba...Ach... ...Sama-To Twoj książe bedzie musiał teraz ostro wziąść się za siebie ;) Ja jeszcze dzidzia dojdzie-Wiesz,ja też mam pewne obawy ,że mogę być bo ostatnio nie uważaliśmy..Ale nie chciałaby,kupiliśmy mieszkanie i będzie nam teraz we dwoje ciężko a co dopiero dziecko..Poza tym chciałabym z nim najperw troche pomieszkać...

sama - no to niezle. napisz jak Twoj zareagowal. jaka Twoja reakcja? cieszysz sie? :) Taka podjelam decyzje, nie wiem czy dobra, ale przynajmniej bede fair, wobec siebie i wobec innych. Jesli mi bedzie zle, zerwe, nie bede tego ciagnac, ale mam zamiar sie od nowa zaangazowac, tez od niego tego oczekuje. Czas pokaze. Katiess - znowu dzis Ci podniosl cisnienie? eh

Gość sama samiutenka juz nie sama:)
ciesze sie bardzo choc generalnie jestesmy oboje w szoku. Piotrek zaczal sie usmiechac dopiero po godzinie ale teraz widze ze jest szczesliwy, mam nadzieje ze wszystko sie zmieni, ze zacznie byc odpowiedzialny. Bylam u ginekologa dzis jestem w 5 tygodniu:) ciaza jak narazie rozwija sie prawidlowo:) wciaz nie moge uwierzyc...nie spodziewalam sie ale podswiadomie czulam ze cos jest nie tak:)

Gość kaskaczek
Ja jak mam nerwa to mieszkanie lśni :D Ostatnio nawet okna i framugi wymyłam ;) Rozumiem Cię doskonale, sama się waham czy sprawdzać czy nie, bo mogę coś źle zinterpretować, nadinterpretować itd :o I sobie do łba przybrać... Cholera, czasami lepiej nie wiedzieć, przynajmniej śpi się spokojnie... A ja miałam okres że ona mi się co noc śniła :o Ostatnio nawet się wkurzałam bo zobaczyłam że ma w kompie folder ze zdjęciami z sylwestra i z wesela sprzed 2-3 lat, co z nią był... On mówi że odkąd je zgrał to tam są, bez podtekstów, i żebym od razu nie wymyślała że sobie ogląda i przypomina :o Ja tam pokasowałam z kompa i wsio... Dziwne że on fan blondynek a ona czorno Inez ;) Mój nie ma typu kolorystycznego, ale ma typ kobiecy - w sensie że woli pulchniejsze ;) W sumie żadna z jego eks nie była szczupła :) Ja miałam ostatnio obawy z ciążą - niesamowicie mnie piersi bolały, jak nigdy, mega wrażliwe, noszenie stanika to był dramat - jakieś 1,5 tygodnia przed okresem, ale nigdy mnie przed okresem nie bolały, i też cała w nerwach byłam... Mimo że tabletki biorę :) Dawno razem zamieszkaliście? Ja z eksem zamieszkałam po 3 miesiącach, i po pół roku miałam dość, efektem było spektakularne zwianie sprzed ołtarza :P Dobra jestem, wiem ;) Do mojego obecnego jak na razie zastrzeżeń nie mam, ale fakt faktem, wspólne zamieszkanie to najlepszy sprawdzian dla każdego związku :) Lux - w takim razie trzymam kciukasy :)

Gość sama samiutenka juz nie sama:)
tak na dobre wprowadzil sie miesiac temu ale wczesniej pomieszkiwalismy razem:)

sama - widac, ze humorek sie poprawil i jestes szczesliwsza :) bardzo fajnie... powodzenia. moze stosunek jego sie zmieni i bedzie bardziej zaangazowany. jakie mialas objawy?

My na razie mieszkamy oddzielnie. on z mama, ktorej oddaje pol pensji prawie, wiec taki biedaczek z niego :P ja z rodzicami, no ale mam lepsza sytuacje materialna i moge zawsze liczyc na ich pomoc. on nie bardzo. zamartwia sie tym. ma dlug do splacenia, kredyt itp.. Mamy niedlugo szukac mieszkania, jesli wszystko sie ulozy. Pomoge jemu, ale na pewno bedzie musial pracowac :) Zreszta on jest taki, ze nie moglby siedziec w domu.

Gość kaskaczek
Sama - to mam nadzieję że Twój spoważnieje w takiej sytuacji, i nie będzie się w przeszłości babrał, i weźmie się na serio za szukanie pracy a nie za gry :) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, jak to mówią :) Lux - nam też rodzice coś pomagają, plus jest taki że ja mam mieszkanie więc opłaca się tylko media, a nie wynajem - tu u mnie wynajem makabrycznie drogi :/

skad jestes kaskaczek? u mnie tez drogi, ale bede szukac jakiejs okazji, moze cos sie znajdzie, nie spieszy sie. musze najpierw zbadac sytuacje jak to bedzie z tym facetem i potem zobacze czy z nim wynajac cos czy sama.

Gość sama samiusienka
co do moich objawów to ogolnie ich nie mam czuje sie dobrze jak narazie, po prostu spoznial mi sie okres prawie 2 tygodnie a mam regularne co do godzinki:) a 1 objawy widoczne to powiekszone piersi bolesnosc piersi oraz wydatny brzuszek, zawsze bylam plaska na brzuchu a teraz jest luk:) tata szczesliwy:)

Sama...Może dzidzia zmienie duzo miedzy Wami-oby tak bylo bo kiedys trzeba wydoroslec..A dziecko moze byc bodzcem motywujacym dla Twojego faceta ;) Trzymam kciuki,żeby ułożyło się wszystko ;) Kaska...Ja miałam koszmary ;) w roli głownej z Ex mojego -Tez snila mi sie prawie codziennie..Ale to są skutki jak się myśli o czymś intensywnie... Mam hasełko do mojego na nk..Ale zanim wrocil z pracy to mialam wyrzuty i chcialam skasowac progam..Cuż powstrzymalam sie;) Zdobylam haslo i wtedy go skasowalam.Nic nie ma u siebie na profilu.Hmmm święty? ;) No my,na początku września zamieszkamy razem-w sumie to już zaraz.Przez ponad 2 lata "pomieszkiwaliśmy" Troche u niego trochę u mni,ale wiadomo to nie jest jednak mieszkanie razem,wiec tez mam obawy jak to bedzie..No i tez full kasiorki musimy wpakowac w mieszkanie;( Takze kolorowo nie bedzie...Ale najlepszy sposob zeby kogos poznac to jest wlasnie zamieszkanie z nim..

Gość kaskaczek
Z Grodu Kraka jestem :) Wiesz niby przy własnym mieszkaniu taniej, ale same media wychodzą ok. 700 zł :o Sama - a zabezpieczaliście się jakoś czy tak po prostu na żywioł? :) Tata pewnie siedzi i się w brzuszek wpatruje :D

kaska-Z kad Ty jestes?????? ;) U nas nie jest tak drogo..Jedyne co musimy to kredyt,ale nie jest to duzo no i jakis marny czynsz-200zl +oplaty itd w 1000 spoojni zmiescimy sie z kredytemi wszystkimi oplatami..Mam nadzieje;)

"Ostatnio nawet się wkurzałam bo zobaczyłam że ma w kompie folder ze zdjęciami z sylwestra i z wesela sprzed 2-3 lat" co za idiotki :D:D facet ma kasować swoje zdjęcia z przeszłości, bo one mają kompleksy i czują się gorsze od byłych ich facetów :D

komiczne-nie masz co robić??? Ja mam ten komfort,że w pracy moge siedziec na necie,ale tobie najwyrazniej sie nudzi.Jak cos ci sie nie podoba to spadaj z tad;)

Gość sama samiusienka
Wiecie widze u Niego jakis taki dziwny spokój - jeszcze happy ale jakby jeszcze w szoku:P Nikomu nie powiedzial a ja powiedzialam tacie babci i kuzynce:D Jak wyszly 2 kreski to zrobilam sie purpurowa na twarzy z emocji i tak mnie trzymalo do konca dnia:D Nie zabezpieczalismy sie nie biore tabletek od 3 lat liczylam sie z tym ze moze tak byc, nie zebym jakos specjalnie planowala:P ale pragnelam dziecka i to bardzo:) nie macie pojecia jak sie czuje...to cos czego nie da sie opisac slowami:) dzidzius ma narazie 7,8 mm:D

Gość kaskaczek
No z Krakowa ;) 400 zł do spółdzielni czynsz z prognozami za wodę i ogrzewanie, 150 zł prognozy za prąd, 115 internet i tv ;) A wy razem kredyt wzięliście, czy tylko na jedno? :) No to Ci spadł kamień z serca że nk czyste :) Zazdraszczam ;) Ja przypuszczam że mojego eks się odezwie w sobotę za tydzień, albo w ten weekend - zobaczymy :classic_cool: komiczne - oczywiście musiałeś się tu zaplątać :) Nie będę wprost pisać, co o Twoich poglądach na sprawy damsko-męskie myślę, bo za dużo by inwektyw poleciało, ale ogólnie to możesz się odstosunkować, specu od związków własnego nie posiadający :) Teoretyku :) Przeszłość ma zostać tam, gdzie jej miejsce - w przeszłości :) Od idiotek to mamunię swoją wyzywaj 🖐️

Gość sama samiusienka
dziewczyny jak wy zdobywacie te haselka?;)

"komiczne-nie masz co robić??? Ja mam ten komfort ,że w pracy moge siedziec na necie ,ale tobie najwyrazniej sie nudzi.Jak cos ci sie nie podoba to spadaj z tad" tak żebyś wiedziała na przyszłość, pomoże Ci to uniknąć wpadek... Pisze się "stąd" a nie "z tąd".. nie ma takiego słowa jak "tąd"

Sama-To jego Ex pewnie w szoku będzie,że dzidzia w drodze;) Może jakoś spokojniej teraz będzie między Wami-w oczekiwaniu na bobaska;) Kaska-Moj wział kredyt na siebie-mial lepszą umowe o prace..Troche sie boi-wiem,że moge go zostawic a wtedy sam zostanie z kredytem itd...Hahah To musi sie teraz sprawowac ;) A swoją drogą kredyt jest gorszy niż małżeństwo ;)

Dziecko sobie strzeliła z facetem, bo się bała jego byłej :D:D:D:D Je pierdziele, to jest lepsze niż komedia :D

komiczne-żegnam ;) Piszę szybko STĄD błędy i literówki-to nie praca mgr,że ogladam 2 razy zanim napisze;) Nie masz juz sie czego czepiac-Filozofie..Spadaj na inny topic ;) Tam pofilozofuj.albo zajmij się czyms pozytecznym.Pranie,zakupy etc.

Gość sama samiusienka
katiess83 Sama-To jego Ex pewnie w szoku będzie,że dzidzia w drodze Może jakoś spokojniej teraz będzie między Wami-w oczekiwaniu na bobaska nie omieszkalam powiedziec mu zeby jej tą info zakomunikowal;p komiczne - komiczne to co mowisz hahaha bez komentarza, dla Twojej wiadomosci od dawna pragnelam dziecka i On tez tylko problem byl glownie z Jego pracą.

Gość kaskaczek
Sama - ja jeszcze nie mam hasła, i waham się czy zdobywać - bo w sumie to tylko do poczty by było, a on pocztę przy mnie czasem sprawdza, więc widzę listę maili - i nic zdrożnego nie widziałam. Znaczy na jednej poczcie, co do drugiej to nie wiem ;) Nie ma kont na portalach, więc nie muszę hasła do tego zdobywać ;) A do tego drugiego to nie wiem czy chcę, bo on ma tą pocztę od 12 lat, a nie ma w zwyczaju czegokolwiek kasować - to bym sobie za dużo poczytała, i przybrała do głowy, więc - dla dobra mojej psychiki wolę nie :P Kat - a Ty skąd jesteś? Kurcze faktycznie kredyt wiąże mocniej :D Nie ma wyjścia, musi być grzeczny ;) Komiczne - Ty naprawdę jesteś takim debilem, czy tylko się tu usiłujesz popisać? Przecież sama napisała, że nieplanowane, że się nie zabezpieczali, tak więc i on i ona sobie zdawali sprawę, że dzidzia może być :) A co do łapania na dziecko - to mi się przypomniało, że mojego eks tydzień po zerwaniu we wrześniu mu ciążę wmówiła, i że alimenty będą :o Po 2 tygodniach jego szoku, propozycjach powrotu itd, powiedziała że 'żartowała' :classic_cool: