Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Trailer

Polecane posty

Tonitoni o dziwo doszło, dowiedziałam się, że mam konto na o2. ;)

zia, powiedz proszę, chcesz robić ten filmik na campusie na ruczaju? strasznie mnie to ciekawi bo tam też mam zajęcia i chciałabym to zobaczyć;-)

Gość D omatork A
Zia - jesteś szalona, mówię Ci :D

Wczoraj skończyliśmy kręcić nasz trailer/save the date. :) W sumie w ciągu dwóch dni nagrywaliśmy 20 godzin! Niech już nikt mi się nie pyta,co robią kamerzyści i że pracują mniej ciężko od fotografa. Pomimo tego, że byliśmy wykończeni to bardzo polecam taki filmik. To świetne przeżycie. Dostaliśmy też mnóstwo wskazówek dzięki którym nasz film normalny będzie jeszcze lepszy. W pierwszy dzień kręciliśmy w ZENie, wnętrze było niesamowite, na pewno będzie pięknie wyglądało na filmiku. :) Świetnie się bawiliśmy i mogliśmy bezkarnie zjeść nasze ulubione sushi. ;)Wszyscy byli dla nas bardzo mili a właściciel wykazał się dużą elastycznością. Jest to zasługa też naszych konsultantek, które wszystko dogadały na tip top z każdym miejscem gdzie mieliśmy kręcić. Potem zrobiliśmy wszystkie ujęcia plenerowe, choć pogoda nas nie rozpieszczała. ;) Drugiego dnia zaczęliśmy w kawiarni Zbliżenia na Kazimierzu. Zabawiliśmy tam dość długo bo kręciliśmy trzy różne sceny. :) Najcięższą technicznie okazało się wyrzucenie kostkami naszej daty ślubu(9 i 7). Kamerzyści kręcili niesamowite detale, np. jak nasze dłonie spotykają się po raz pierwszy. Widziałam niewielkie urywki nagrań i jestem pod niesamowitym wrażeniem. Obraz był po prostu przepiękny! Potem mieliśmy czas wolny podczas którego kamerzyści nagrywali zdjęcia kościoła. :) Następnie udaliśmy się do Andel'sa, tam jak zawsze przywitała nas miła obsługa(to była jedna z głównym przyczyn dla której zdecydowaliśmy się właśnie na to miejsce) i piękne wnętrza. Kręciliśmy strasznie trudną technicznie scenę z laptopem. Literki nie chciały trzymać się kadru. ;) Na koniec zawitaliśmy do JazzRocka w którym to wszystko się zaczęło. Tutaj byliśmy wspomagani przez swoich przyjaciół, niestety nie wszystkim udało się dojechać a my mieliśmy ograniczoną ilość czasu i nie mogliśmy na nich czekać. Ale już po zdjęciach odbiliśmy sobie to piwem również wśród spóźnialskich. ;) Wieczorem zostało już tylko pojechanie do mieszkania i nagranie naszej historii czytanej przeze mnie. Obawiam się jak to wyszło bo moja dykcja nie była najlepsza, byłam wykończona i po prostu język nie chciał mnie słuchać. :P Ogólny zamysł jest taki żeby pokazać naszą historię, teraźniejszość i uchylić rąbka tajemnicy gościom o tym co się będzie działo na ślubie i weselu. :) Nie mogę się już doczekać żeby zobaczyć co wyszło z ciężkiej pracy wszystkich ludzi. :)

Gość kwwiateuszek
a pokazesz nam ?:)

Jak będziecie grzeczne. ;) Bo to prezent na Mikołaja dla gości będzie.

Gość BUahhahaha :)
Całkiem Ci już odjebało

Ty żyjesz w jakimś idyllicznym półświatku ... Żal ...

Tak, tylko inni nie opisują każdego swojego kroku na forum idiotko!

Skąd wiesz? Śledzisz absolutnie wszystkie zagraniczne fora ślubne?;)

Skoro tak Cię fascynuje ten zaoceaniczny świat, czemu się tam nie wyprowadzisz? Ciebie jest tu juz za duzo, za czesto, ogolnie bleeee. Chce poczytac historie roznych ludzi a co tu zaglam to tylko zia i zia ... nuuuuda

Też żałuje, że forum troszkę zamiera i ludzie rzadko się wypowiadają. :) Bardzo bym chciała żeby było dużo różnych fajnych postów i można by było czytać i czytać. Ja po prostu jestem hiperaktywna i mam mnóstwo wolnego czasu. :) Nie o to chodzi, że mnie Stany fascynują tylko uważam, że powinniśmy równać w górę a jeśli chodzi o rynek ślubny to najbardziej on jest rozwinięty na zachodzie. Tam on jest największy a co za tym idzie większość fajnych nowinek pojawia się tam. :)

Gość szageszfer
Zia słuchaj a nie myślałaś żeby wystąpić w Terminatorze 5? Podobno mają wakat, ew Wzgórza mają oczy 7 też szukają kogoś, ale pewnie twoje konsultantki mają już cynk. A zdradzisz co to za ekipa ci kręci tego trailera? Bo jak są tacy dobrzy to się zastanawiam czy by nie nakręcili trailera z mojego pogrzebu, tak wiesz za życia, na wszelki wypadek jak bym kiedyś umarł.

Zia, cholera jasna dzisiaj mi się przyśnił Twój trailer, chociaż bladego pojęcia nie mam jak wygladasz:D

Gość a gdzie Twoje pomysły
Zia86 Zia86@tlen.pl'; Skąd wiesz? Śledzisz absolutnie wszystkie zagraniczne fora ślubne? Przestań kopiowac Amerykę! Pusta lala marząca o wielkim balu. To, że będziesz taki miała nie gwarantuje udanego życia. I bez przesady. Czy Ty musisz wszędzie wszystkim ujawnia swoje dane? To jest jakieś chore. Niespełnione marzenia pseudo aktoreczki

Ja nic nie kopiuje. :) Już wytłumaczyłam, że na Zachodzie(ogólnie pojętym bo to nie tylko Stany) jest dużo większy rynek usług ślubnych niż u nas. Tak jest i koniec, nie ma się co z tym kłócić. Też bym chciała żeby to nasz rejon wyznaczał trendy no ale tak nie jest. Dlatego jeśli chcemy dostrzec jakieś fajne nowinki, trendy, ciekawe rozwiązania to musimy swoje oczy zwrócić w kierunku zachodnim. Oczywiście nie należy wszystkiego brać jak leci, bo mamy inne tradycje, niektóre z naszych są dużo fajniejsze niż ich, np. powitanie PM, przenoszenie przez próg czy całonocne wesela. Jednak pod względem estetyki wesel(dbałości o detale, wyglądu dekoracji i poligrafii czy nawet podawania jedzenia) mamy jeszcze trochę do równania w górę. :)

Oczywiście, że to, że będę miała wymarzone wesele nie jest gwarancją niczego ani udanego życia ani udanego małżeństwa. Ale żaden typ wesela nie daje takiej gwarancji, więc fajnie jest mieć po prostu super wspomnienia. :)

Gość szageszfer
Zia a marsz do kościoła albo rosół robić po ludzku!

Szageszfer, po ludzku to zaraz idziemy na spotkanie z firmą poligraficzną gdzie spożyjemy śniadanie a potem przyjeżdża mój tata i idziemy na targi ślubne. ;)

Gość pfpogpfgfg
Zia86 Zia86@tlen.pl'; Oczywiście, że to, że będę miała wymarzone wesele nie jest gwarancją niczego ani udanego życia ani udanego małżeństwa. Ale żaden typ wesela nie daje takiej gwarancji, więc fajnie jest mieć po prostu super wspomnienia. Gorzej, jesli po paru latach sie rozstaniecie (czego wam absolutnie nie zycze!)

Gość szageszfer
Ale nie będziecie spożywać poligrafii na śniadanie?

Gość Ta dziewczyna robi się coraz
głupsza, a myślałam, że to już niemożliwe :D Pozdrawiam Zia, jesteś ozdobą tego forum ;)

Zia, czy można prosić jakiś prywatny kontakt do Ciebie?

Gość ,.,.,.,.,.
ona nie ma juz nic prywatnego, wystarczy wpisac w google

Pfpogpfgfg, nie sądzę. :) Jesteśmy naprawdę dobrze dobraną parą. :) Choć oczywiście zdarza się najlepszym. :) Jednak jakby zakładać w dniu ślubu, że kiedyś coś tam może nie wyjść to by w ogóle ślubu nie można było brać. ;) Gusik, najlepiej na maila, zia86@op.pl

Gość M Sugar
;) bravo Zia kolezanko. Masz klase (uwaga zaraz ktos to skomentuje lol). Podoba mi sie jak nieustannie odpierasz ataki tych ludzi... co niektorzy nie maja pojecia ale maja durne argumenty np. od kiedy jakosc wesela gwarantuje pozycie malzenskie ??? ahahhahhaha Twoj slub i wesele bedzie kopiowane czy tego chcesz czy nie... z pewnoscia zjawi sie tez jakis brukowiec... powinien Powodzenia !! chodze tu tylko aby czytac Twoje posty ;)

a dla mnie robisz coś zupełnie niepotrzebnego To zbedny gadzet, nao ale jak już robić szopkę ze ślubu to na całego :D co nie ?