Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majówka.

Nowy topik. Zapraszam wszytskie mamy siedzące w domu z dziećmi.

Polecane posty

adzia to u mnie to samo co u Ciebie z ta dysleksja:Dwidocznie szybciej piszemy niz myslimy:O Lenea ja mam dwie dziewczyny wiec Ci nie moge nic poradzic;) Glowa u corki astma pojawilasie w zeszlym roku,pierwszym objawem ,ktory mnie zaniepokoil byl suchy kaszel jak tylko wyszlam z nia na powietrze,kaszlala tak jakby cos drapalo ja w gardlo,potem ten kaszel juz wystepowal po kazdym wysilku,wystarczylo ze przebiegla kilka metrow i juz miala atak,nie swiszczy jej nic przy oddechu ani nie ma kataru,tylko ten drapiacy kaszel ja meczyl,troche trwalo zanim dopasowalismy jej leki,tutaj dla tak malych dzieci nie robi sie zadnych testow,diagnozuje sie na podstawie wywiadu,leczy metoda prob i bledow czyli trzeba bylo kilka serii lekarstw zaaplikowac zanim znalezlismy takie ,ktore pomogly,ale teraz jest dobrze,mala moze szalec do woli i zaden kaszel jej nie grozny;)

Czesc dziewczyny, czy moge sie do was dolaczyc? Jestem mama 7 miesiecznego chlopaczka a w domu siedze od poltora roku ( z drobnymi przerwami) bo jestem za granica i probuje tu nostryfikowac dyplom, co idzie mi jak po grudzie Zreszta teraz bym nie byla w stanie synka zostawic z opiekunka, bo jakos nie wyobrazam sobie, ze moglabym zaufac komus obcemu To jak, przyjmiecie mnie?

Braxton witaj,zapraszamy!! ja biegne kąpać małego,bo juz marudzi zapisuje sie do klubu dyslektyków,bo nieraz tez nie patrze jak pisze i co wychodzi to widac:-)

kobity mam dylemata moze wy mi pomozeta?:Dotoz kupilam ta biala sofe ze skory i co dalej jakie meble do niej,chce tylko stolik kawowy i cos pod telewizor,napewno nic szklanego tylko drewno ale jaki kolor tego drewna?podloge mam z paneli,kominek z cegly,salon nie jest za duzy,chcialam kupic biale ale moj maz sie buntuje, bo sypialnie mam biala i twierdzi ,ze z tym bialym to juz lekko fiksuje:)dajcie mi jakas rade:O

Wikiniki - ja też mam chyba coś z tymi białymi meblami :), u dzici są 2 białe szafy i planujemy reszte regalików itp. też białych dokupić. Zastanawiamy się też nad kredensem do kuchni, tyle że starym, używanym i myślę właśnie pomalować go na biało lub kość słoniową. Choć jeszcze nie wiem czy się zdecydujemy na niego. http://allegro.pl/futuri-lawa-rattanowa-2-sztuki-naturalna-stoliki-i1193724914.html To jes fajne, ale nie wiem czy pasuje do skóry. Mnie właśnie pasują szklane ławy do skórzanych kanap.

adzia ta szklana jest zaje....ale szlak by mnie trafial przy kazdym postawieniu kubka czy czegos tam:) glowa a zgadnij jaki kolor maja sciany:D?no przeca ze biale:Dwlasnie zastanawiam sie nad czyms mocno ciemnym miedzy innymi wenga,ale nie czarne.

Wikiniki - z drewnianą też nie jest lepiej. Moi rodzice mają drewnianą i muszą korzystać z podkładek, bo od gorącego kubka, czy talerza zostają kółka. Alkohol też zostawia ślady. Trzeba potem wcierać płyny do czyszczenia mebli, aby zniknęły te koła. :(

hej kobitki:) Braxton,Lenea i Wierbi witajcie:) Martita spóźnione ale szczere życzenia dla synka:) Wikiniki a jest szansa że mała wyrośnie z tego ?mówisz astma jest dziedziczna oj moja babcia ma oby nas ominęła:( Głowa podoba Ci sie kolor wenge:) mi też strasznie sie podoba i właściwie w salonie i kuchni mam meble w tym kolorze:) wczoraj dostałam nowy katalog z Ikei :) strasznie fajne meble są a ja kasy nie mam :( z chęcią coś bym zmieniła :( wkrótce czeka mnie zakup nowego kompletu wypoczynkowego także może się do Ikei wybiorę:)ale to tak za 3 miesiące Wikinkiki przejrzyj sobie ten katalog z tego co widziałam były tam zdjęcia pomieszczeń z białą sofą i nawet fajnie wyglądały te zestawienia:) jaką córka mi dziś niespodzianke zrobiła :) spała z nami w nocy a rano wyszła cicho z łóżka :) budzi mnie mama si, mama si wstaje patrze a ona bez pieluchy:) a w nocniku siku i nigdzie więcej :) panele czyste :) o jaka ja dumna z niej była że tak sama z siebie chciała i zrobiła:)

elol jak to moja mlodsza cora sie wita:D adzia a no faktycznie masz racje z tymi sladami ,ale w szklanej mnie jeszcze wkurza,ze jak stawiam kubek to musze to robic delikatnie bo jak nie to za duzy huk wtedy sie robi;) Tala ,chcialoby sie napisac a nie mowila,gratuluje tak utalentowanej latorosli,jak Ci raz zawolala ze chce siku, to jestes juz na prostej drodze do pelnego sukcesu;)pewnie jeszcze nie raz sik wyladuje na podlodze,ale nie poddawaj sie;) A jesli chodzi o ikee to w nastepnym tygodniu wybieram sie don na ogledziny,moze cos mnie tam zainspiruje,kurcze mialam juz koncepcjie w bieli plus brudno-pomaranczowe dodatki plus akcent zielony lub blado-niebieski a tu lipa bo moj stary sie buntuje,wiec musze wymodzic cos innego:Obyc moze jednak ta wenga wypali.. Acha jesli chodzi o astme u mojej cory to jest szansa ,ze z tego wyrosnie,to tak samo jak alergia,mozna sie z nia meczyc cale zycie a moze minac z wiekiem;)ale dzieki za zainteresowanie,mala jest w super formie i w gruncie rzeczy taka astma to nic groznego;0

🖐️ A ja od rana miałam meksyk z ćwiczeniami :) Tak więc dopiero teraz się melduję ;) wikiiniki ----Tyś biała dziewczyna :D To by się Tobie u mnie nie spodobało -mam kolory tęczy :D tala ----Brawo dla malucha :D Teraz będzie już tylko lepiej ;) ! Kocham,kocham,kocham wege :classic_cool: Akurat teraz jak mnie nie było mąż zrobił remont -oczywiście ja dyktowałam co i jak ;) I pierwsze to koniecznie salon w kolorze wege -nic wielkiego komoda i stół na 6 krzeseł,może witryna.Kuchnia mi się też taka marzy,ale kasy póki co brak :D W idei bardzo mi się podobają rzeczy,ale cholera daleko mam.2.5 godzinki przydo0brych wiatrach.

cholera wie czemu ja taka biala,ze niby niewinna?:Odo ikei to ja tez mam kawal drogi,dlatego starego za fraki ciagne aby ze mna jechal bo ja niezbyt dobrym kierowca sie czuje na dalekie trasy:Ono i wrazie czego powstrzyma mnie przed tym bialym:O

Tak po przemyśleniu to chyba najmniej problemu jest z drewnem olcha ;) Mój synek ma takie meble w pokoju i nawet długaśne wakacje nie są nam obce bo po przyjeździe jak paluchem nie dotniesz mebli to nie widać za abrdzo tego syfu :D Ale w salonie mam na dzień dzisiejszy meble jeszcze za czasów męża ....czarne.Dziadostwo jedne :o Nie wspomnę o ławie gdzie trzeba wiecznie coś podkłądać bo plamy. Podobnają mi się szklane ławy ale cholera bałam bym się że się zbije lub będa rysy,tym bardziej jak małe są dzieci. Ale znalazłam coś takiego....dla tych co kochają biel :D http://allegro.pl/lawa-lucia-nogi-mdf-biale-promocja-i1188671611.html

ps:zastanawiam sie a gdzie to nasza matka zalozycielka sie podziewa?prad jej odlaczyli cy cus?

glowa ta biala szklana jest super,ale odpada w przedbiegach bo biala,starego nie przekonam:Odobra ide z dzieciarnia na spacer,moze po sklepach z meblam polatam;)ciao

Gość no fajnie
Zapraszam mamy na nowe forum www.mamazjajem.fora.pl

Oj widzę tylko ja nie leniuchuję ;) Niespodziewanie okazało się, że muszę chodzić w sobotę i niedzielę na kursy komputerowe przymusowe (strata czasu) i teraz siedzę na zajęciach. Poziom szalony! Chociaż Wy mam nadzieje produktywnie spędzacie czas. :)

Czyżby początek roku szkolnego i świętują zakąńczenie wakacji? ;) Głowa... - fajnie, że już w domu. Pewnie nie możesz nacieszyć się dzieciaczkiem. :)

hej czarownice:) wow to poszalałyście z wpisami :) mam dziś jakiegoś doła :( pogoda do bani ,tylko leje i leje:( i co tu w domu cały dzień robic:( Głowa... fajno że jesteś już w domu;) w Sobotę kupiłam córce kalosze :) o cenie szkoda gadac bo głowa mnie boli na samą myśl:( mała ma niesamowitą frajdę :) wszystkie kałuże są jej:) ale co mnie dobiło cena za pelerynkę przeciwdeszczową 45 zł w 5-10-15 a nawet w Tesco z tej cherokee .Matko kochana jak pomyśle o tym że jesień się zbliża wielkimi krokami i trzeba jej ubrania ciepłe kupic to płakać mi się chce :( ubranka dla dzieci są takie drogie:(!!!