Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita_

ZAPRASZAM STARACZKI!

Polecane posty

Tymotka hmmm, w sumie bardzo mnie ciągnie na słodkie ale jak dzisiaj na stoisku poczułam zapach ogórków to kurde na miejscu zjadłam ;D

Witam - chciałabym się przyłączyć do Waszego grona :) Staramy się już 7 miesięcy... Mam nadzieję, że uda się wszystkim tu obecnym

Hej dziewczynki :) Moonń WIELKIE GRATULACJE tak sie cieszę jesteś pierwsza mam nadzieję że wkrótce do Ciebie i my dołączymy trzymam kciuki żeby wszystko było w jak najlepszym porządku :) uważaj na siebie i dzidzię:) dedi witaj u nas dopisz się do tabelki :)

Cześć staraczki :) pozwolicie że się przyłączę? :) jestem na forum z Castagnusem, ale że też jestem starającą, to chętnie dopiszę się do Waszej tabeli :) Natknęłam się na Was wczoraj a tu już SUKCESYYYYY!!!! Moooń GRATULUJĘ SERDECZNIE :)))))) Staram się o drugiego bobaska - ten cykl to będzie 5 próba... wspomagam się Castangusem, wiesiołkiem i siemieniem lnianym od 3 dni... zobaczymy. Wszystkie Was pozdrawiam i trzymam kciuki NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3........ ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5............10.09.10

Gość lilitka_
NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3........ ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 ************************************************************ *********************** UDAŁO SIE!!!!!!! Moooń ..........TERMIN? ********************************************************* ***************************

Gość lolitka_
NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIE!!!!!!! Moooń ..........TERMIN?

Gość monika_7
czesc dziewczynki, tez sie chcialam do was przylaczyc my co prawda staramy sie dopiero 2 miesiace ale ja juz mam stersik bo myslalm ze to bedzie raz dwa i juz w ciazy bede a to jednak nie takie proste. W czerwcu odstawilam tabletki bralam bo mialam torbiel na jajniku wiec moze tutaj tkwi problem?

Gość lolitka_
monika_7 witaj! to widze ze ja sie tu najdluzej staram z was wszystkich

cześć monika_7 ojjj...powodów może być tyyyyyyle że hoooo... ale Ty chyba jeszcze nie powinnaś się martwić skoro dopiero 2 nieudane próby - dopisuj się do tabeli i dopingujmy się nawzajem :) nochal do góry - jedna ze staraczek wczoraj obwieściła dobrą nowinę :)

Gość monika_7
NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2

No to jak wszystkie to gorsza nie będę :) NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 Tymotka..........23...........świętokrzyskie............6..........30.08.1010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIE!!!!!!! Moooń ..........TERMIN?

Jak wam mija wieczorek dziewczyny??? U mnie dość chłodno :/ Moooń u Ciebie pewnie gorąco pod wpływem wrażeń??? Co do tych ogórków kiszonych to chyba każda ciężarna je lubi??? :) Swoją drogą to naprawdę że większość moich znajomych które były w ciąży to miały tak ''szalony'' jadłospis że żadna ''nie ciężarna'' takich miksów by się nie podjęła... :)

Tymotka owszem gorąco :) Mąż jechał na konferencje i jestem sama ze specjalem :)

Gość lolitka_
dobry wieczór kolezanki :)a ja sama wlasnie zostaalm w domciu męzus juz pojechal na nocke do pracy a ja ma do konca tygodniu urlopik ale tak sie zlozylo ze nie dalo sie zaplanowac razem urlopu zeby gdzies jechac:/ Moooń to musi byc piekne uczucie zobaczysz 2 kreseczki na tesciku nie? mam nadzieje ze moje marzenie sie niedlugo spełni

:) mam nadzieję że wszystkie tutaj zafasolkujemy jak najszybciej:) Moooń dałaś dobry początek:) wyklikaj nam tu jakieś fasolkowe fluidy:) Szybciutko :):)

Gość lolitka_
jak tak patze na wasze cykle staran to wychodzi na to ze ja sie staram najdluzej:(bo az 2 lata juz

lolitka_ nie przejmuj sie w końcu i ty bedziesz miała uprgnioną dzidzie. widzisz jaki mamy organizm dziwny, Mojemu narzeczonemu sie wydawało że to tak prosto, a jak czasami z nim rozmawiam własnie o was i o forum to sie dziwi bardzo, że tak ciezko jest spłodzić dziecko. Czytam was i bardzo sie ciesze ze jest nas tu coraz wiecej i wspieramy sie wzajemnie:)

Gość lolitka_
nowamili dzieki za mile slowotez nam sie wydawalo ze e tam dzecko bedziemy mieli raz dwa a to co pkazuje sie ze to nie takie prosto jakby sie niektórym wydawało moje kumpele mam czasem ich juz dosc jak słysze te hasła"no a czemy wy jeszcze nie macie dzdzi no działac ,działac no co to za problem dziecko zrobic" to mi sie odechciewa wszystkiego a co moze zrozumiec ktos komu to przyszlo z łatwoscia i nie musiał tego wszystkiego przezywac:/

Witam wszystkie nowe dziewczyny:) lolitka bedzie dobrze zobaczysz w razie co mam namiary na bardzo dobrego lekarza!Pomogl nie jednej parze:)Jest z pomorza.Pozdrawiam dziewczyny i zycze kolorowych:)aaa zapomnialam..zrobilam dzis test niestety negatywny:/No nic czekam na @ i zaczynamy nowy cykl,trzymam za nas wszystkie kciuki!

NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .6..........30.08.1010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIE!!!!!!! Moooń ..........TERMIN?

Dzień doberek dziewczyny:) ale dziś u mnie chłodno :( aż mi się wychodzić nie chce.... :( Wogóle popadam w jakiś dołek... Bez sensu mi się to wszystko układa ;/

Witajcie:) U mnie kawusia na biurku:) Pogoda marna zaczelo lac:/ Mooon jak u Ciebie? W ogole co slychac kobitki?

U mnie depresja :( ale może u Was lepiej??? Kto ma dobry humor niech zaraża...

No u mnie tak w miare:) A co sie dzieje kochana??? Moze to ta pogoda?

ja zaraz was wszystkie pozarażam :) humorek mam w miarę, bo jeszcze liczę po cichu na to ze @ nie przyjdzie. U mnie słoneczko swieci chociaż widze ze na dworzu troszke wieje i jest 19 stopni w cieniu. zaraz lece główke umyć, naszykować sie i po obiadek na targ. I proszę się tutaj nie smucić;)

:) :) :) co tam pogoda... już zapomniałyście uczucie "ryby na słońcu" w te upaaalne tygodnie? teraz jest przynajmniej czym oddychać ;) ... nie zawracajcie sobie głowy pogodą :P nowamili... jakoś przeoczyłam, że Ty też jeszcze nie dostałaś @ - no to i za Ciebie trzymam mocno kciuki :) pozdrawiam ciepło wszystkie staraczki mamusie :)))))

miało być staraczki albo przyszłe mamusie a wyszło "staraczki mamusie" ;)

nowamili... ja to dzisiaj zakręcona jestem co? ;) :P:P ...ale już się skupiam - tak to jest jak się wpada raz na jeden topik, raz na drugi ;) ... myślałam o "dziewczynki mam pytanie" bo to on jeszcze też nie dostała @ a kciuki i tak trzymam za wszystkie :)

oj tam zakręcona od razu :) dobrze że pozytywnie:P właśnie ciekawe co u dziewczynki mam pytanie...bo ja już od jakiejś godzinki czuję brzuch jak na okres:/ także podejrzewam że lada chwila coś dostanę. Ale jest przecież kolejny miesiąc...kiedys sie uda:) już nie chce mi sie smucić z tego powodu, tylko w razie co czekam płodnych i do dzieła;) chociaż mój bedzie zadowolony że go tak często wykorzystuję:P hihi