Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one special woman

Mój partner mnie zdradził a teraz wrecz ząda

Polecane posty

Gość yaaaaaawn pff
Możecie przestać dziamgać? nie zauwazacie chyba podstawowej sprzeczności waszych wypowiedzi - nadajecie na kobitkę, że ma za duzo wolnego czasu ihistorie tworzy, a sami siedzicie i odświeżacie jej topik (i chyba sporo innych też ;P), czytacie pol forum i analizujecie sposób wypowiedzi i sposób konstruowania fabuły w różnych wątkach ;D. Ok, wiem, że nie przestaniecie dziamgać bo z kazdej krytyki sie smiejecie, bo nie starcza wam intelektu żeby ją przyjąć, a ironii byscie nie poznali nawet jakby przyszla i was kopnęła w... twarz. Smutne :) . A co do samego tematu, to cala sytuacja jest teoretycznie prawdopodobna, nie wnikam czy ta konkretnie jest prawdziwa czy nie, a nie mam czasu zeby siedzieć i analizować w czym jest podobna do 50 innych na tym forum ;D . Jeśli prawdziwa - szczere wyrazy współczucia dla tej pani i kazdej innej ktora by się znalazła w takiej sytuacji. Jesli nieprawdziwa to tez co z tego? Ktos ma ubaw tworząc historie "na żywo" (w sumie nawet fajny pomysł), ludzie mają ubaw doradzając jej i wspólczując, inni ludzie mają ubaw czytajac to jak niezlego harlequina. Ok, wy macie ubaw przerzucajac sie prostackimi tekstami, ale psujecie zabawe wszystkim pozostalym.

o wypraszam sobie ja nie twierdzę, że ten topik to prowo a i autorce przyda się chwila relaksu

Ale psujecie zabawe wszystkim pozostalym. Dopiero wówczas zaczyna sie prawdziwa zabawa. Ale są osoby (jak Ty) które najwidoczniej tego nie potrafią załapać :)

tak tamta to była infantylna erotomanka gawedziarka

A ja mam to gdzieś jakie topiki jeszcze założyła i założy. Dopóki fabuła fajna - jest ok :D

tamten byl doskonaly, bo po pewnym czasie dwoje czytelnikow przejelo topik i zaangazowalo sie w niego bardziej niz autorka, tworzac kolejne odcinki

bo po pewnym czasie dwoje czytelnikow przejelo topik i zaangazowalo sie w niego bardziej niz autorka, tworzac kolejne odcinki jednym z nich był ZS:P

Gość chinota
twój facet jest głupi, ale ta ci**a to zupełna idiotka, która celowo rozwala związek, chyba ci tak bardzo zazdrościła że zrobiła wszystko żeby go zaciągnąć do łóżka...

ja pamiętam kalinię? czy jakoś tak laska kiedyś podpadła komikowi swoją drogą do dziś nie wiem czy to nie jedna z rodziny nadziejowatych

Gość yaaaaaawn pff
Fuksik, czyli nie jesteś po prostu znudzonym gnojkiem, tylko trollem na pełen etat. Dziękuję, to chciałam wiedzieć. Btw. czy na tym forum w ogole są moderatorzy, czy to takie vox populi? Bo jak sa, to chyba za mało.

Fuksik, czyli nie jesteś po prostu znudzonym gnojkiem, tylko trollem na pełen etat fuksik skoro tak to wiedz, że za członkostwo w klubie się płaci

swoją drogą do dziś nie wiem czy to nie jedna z rodziny nadziejowatych to samo pomyslalem byłam pierwsza:P

Gość węronika
"tak tamta to była infantylna erotomanka gawedziarka" ale też tak poetycko opisywała uniesienia erotyczne ? :D:D:D

Fuksik, czyli nie jesteś po prostu znudzonym gnojkiem, tylko trollem na pełen etat. Dziękuję, to chciałam wiedzieć Nie dziękuj mi tu, tylko stówa się należy 🖐️

fuksik skoro tak to wiedz, że za członkostwo w klubie się płaci są jakies ustalone stawki?, czy co łaska :) /laska/ :p

'swoją drogą do dziś nie wiem czy to nie jedna z rodziny nadziejowatych' Też się tak permanentnie podkładała a potem próbowała wszystkim wmówić, że robi to specjalnie?

Też się tak permanentnie podkładała a potem próbowała wszystkim wmówić, że robi to specjalnie? ujme to inaczej sukienko, pamietasz pewien topik i zaangazowanie pewnej pani, na przystankowym bylo identycznie :-)

Zs pamiętasz jak dokładnie brzmiał jej nick?

Gość one special woman
wow, ale Was nakrecilam az mi sie humor poprawil co jest dziwne w moim obecnym stanie ducha i jelit :-O opowiem na medycznym jaki tutaj polew mam jacy ludzie sa, moze sie medyczny przylaczy do debaty o podszywach:D naprawde dzieki za poprawienie humorku👄 a moj eks chwilowo dal sobie spokoj pewnie obmysla co ma teraz zrobic, mam nadzieje ze wiecej sie do mnie nie odezwie chociaz cholernie mi Go brakuje, poprzestawialam meble te lekkie, wysprzatalam chalupke umylam podlogi, robie obiadek niestety tylko dla siebie, chyba ze zbiore sily i zadzwonie do kolezanki to zje ze mna:) jeszczen ie jestem gotowa na odwolanie slubu, ale to mialo byc za rok wiec mam jeszcze czas. Myslicie ze ona (ta szmata) ma teraz swoje 5 minut? a co tam niech sie cieszy:) mam to w dupie ją i Jego.

to masz go w dupie czy ci go cholernie brakuje?:)

chyba ze zbiore sily i zadzwonie do kolezanki to zje ze mna Do tej wspólnej znajomej z roku ? :classic_cool: