Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ina.

normalni samotni na kaffe (35-45 lat)

Polecane posty

Oooooooo, iskrzenie, to tygryski lubią najbardziej :) Brum brum to dzieci mówią często na samochód. :P Pamiętam Cię z innych tematów właśnie przez tą ksywkę. Liho też czasem udziela się tu i ówdzie. Kafe trochę uzależnia, co nie?

No, to chyba w ludzkiej naturze trochę popodglądać, a czasem z miną eksperta wtrącić parę słów, Trochę taka interaktywna gra na ludzkim mrowisku. To mogła wymyślić kobieta, całe to kafe. Dawno tu jesteś? Malwina, wcale Cię kotku nie zdradzam 🌼

dobre dni są na wagę złota ..ale złe też muszą być by do pionu doprowadzić ....lepsze są dni złote..:D

Dopik :) brumka :) 🖐️ malwi liho bez was wiało by nudą ,bo Ina jest nudna jak nuda poranna o zmroku;)

nudno samej :( gdzie jesteście ? liho pewnie po lechu śpi jak suseł ;)

a wiesz czasami jak was czytam to sie zastanawiam co by było jak byście sie spotkali :) ciekawa sytuacja by była też,dwoje ludzi sie spotyka przypadkiem poznaje i nawet nie wie,że pisuje do siebie na kaffe :)

a może spotkałaś :) może stałaś gdzieś na przejściu dla pieszych a on jechał jak szalony i z piskiem opon zatrzymał się aby Cię przepuścić :D MALWO

lubie jak stoje sobie i czekam a tu się zatrzyma auto i mnie przepuści ;) nawet często sie to mi zdarza ,chyba mam sympatyczny wygląd :) a może dlatego,że się boją,że wtargnę znienacka :D

lubie auta :) wygodę kiedy podjade sobie na zakupy ,przejechać się bez celu . nie lubie komunikacji miejskiej,tam też tłoczno no i te czekanie na przystankach .

Gość dfghjklkjhgfghjkl;kjh
hm nieumeblowana?:-) wazne,ze jest zwierzaczek,którego nie trzeba wyprowadzać:-) A najwazniejszym meblem,moim ulubinym TY będziesz. OK?

z propozycją dachu nad głową ;) tylko kobieta mebel hmm brzmi jak zakurzony sprzet

nie ma sprawy, mozemy wzajemnie zamienić się w odkurzacze:D

czy stolem z ktorego by jadl? czy kanapa na ktorej by spal? czy moze komoda w ktorej by chowal swoje skarby? nie wiesz? wzajemnie będziemy dla siebie tym samym:-)

ktoś miaaałłłłłłłł:-) a co ja mam z tym wspólnego?:-)

Brumus ja Ci powiem ..:) nie chce mi się i nie będę się golił :)