Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala16___

czy moglam zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość Ala16___

czy moglam zajsc w ciaze kiedy lezalam na moim chlopaku w bieliznie on tez byl w bieliznie i on sie podniecil na tyle ze mial wytrysk i poprostu boje sie ze sperma mogla przesiaknac przez jego bielizne i moja i mnie zaplodnic zwlaszcza ze mialam wtedy dni plodne i piescil mnie jescze pozniej palcem ale niemial na palcu spermy prosze piszcie boje sie :(

Gość Ala16___
no ja pytam sie powaznie :( przecierz mamy sie niezapytam a boje sie :(

jeśli plemniki były wyposażone w wielkie kły, albo jakieś narzędzia to moglaś zajść w ciążę :P a tak na poważne to tak się w ciążę nie zachodzi :P

Ala wiec moze poprzestan na trzymaniu sie za raczke, bo chyba za wczesnie na macierzynstwo. Poki co polecam 100proc obecnosc na lekcjach biologii jezyka pol, bo ortografia nie jest twoja najmocniejsza strona :P

Gość ciezarowkowa
napewno jestes w ciazy, kupuj juz powoli wyprawke!!! aha i koniecznie powiadom rodzicow.

Gość xvcfasxz
pewnie ze nozesz byc w ciaży co ty sobie wyobrazasz że w ciąże zachodzi się od patrzenia sobie w oczy??? :)

ale jesteście wredne... jak wy byłyście młode to też miałyście takie problemy, ale teraz dla Was to jest zabawne ;/ szkoda mi Was.. Wystarczy że Ala się martwi, a wy zamiast jej pomóc to się nabijacie. Ala, na pewno nie jesteś w ciąży, nie bój się nie ma czego :) plemniki musiałyby się znaleźć co najmniej na przy ściankach twojej pochwy (kontakt bezpośredni, nie przez bieliznę), dopiero wtedy możnaby było mieć trochę stracha. Owszem zdarzają się zapłodnienia bez stosunku, ale sperma musi mieć kontakt bezpośredni z twoją pochwą, także się nie martw bo na 100% nie jesteś w ciąży :) Pozdrawiam :)