Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczowa1718

maluchy urodzone maj, czerwiec, lipiec 2010, pokój 256

Polecane posty

Na chwile Was zostawić i wszystkie pouciekacie do łóżek :P Co się dzieje z Ania i z Porzeczkową he?? A niania była - jest super ale stawkę jaką mi zaśpiewała to raczej nie damy rady umieścić w domowym budżecie :( Smerfetka - witaj u nas. Mam nadzieje ze zagościsz na dłuzej!

witam Was Kochane u nas nocka spokojna ale nia mogłam wczoraj cały wieczór wejść na kafe bo mi pokazywało "not found server"i mi było tak łyso bez was ze się położyłam przed 21 do łózka ale zansąc nie mogłam i przed 22 znów chciałam wejśc na kafe i znów to same ehh leneczkoa ja reklamacje składam na tą przerwę techniczną na galerii;)bo hasła do tej pory nie dostałam:) witaj smerfetka miło ze do nas dołączysz a z którego lipca jest twoja niunia jak pisałas już a ja nie doczytałam to sorki:) teczowa niestety niania droga sprawa ale nie kazda sie tak ceni jak ta moja znajoma szukała to pamietam ze jedna chciała10zł/h a gruga 7zł/h wczoraj miałam wolne ale dzis juz do pracy i serdecznie mi sie nie chce przez te pogodę a mały je jaj chce wczoraj jak wstał zjadł 220ml a dziś tylko 150ml

myślałam że bede pierwsza a tu dupa blada ale co tam łukasz jeszcze śpi i jak znam życie to obudzi sie punkt dziewiąta na 11 ide do lekarza a małego oddelegowuje do babci ale śniegu, rano odśnieżałam samochód to myślałam że mnie zasypie nic mi sie nie chce.....

dupa blada;) zielona byłabyś pierwsza jakby mój wstawał tak jak twojbo ja bym jeszcze spała ale michał wstaje o 6 a pozniej dopiero zasypia koło9

leneczkowa poprosze nowe hasło :) izka.wlkp@wp.pl doris - lepsza godzina 6 niz 5 :) moj mały nie wstaje nigdy pozniej niz 5.10 no i oczywiscie budzi sie w nocy przynajmniej kilka razy :( kurcze tak sobie mysle ze jak zacznie noc przesypiac to ja bede miec ciągłe wakacje :) mam jeszcze do was prosbe, jak któras z was ma fajną mate edukacyjną to podeslijcie mi linka....my mamy jedną ale nie jest "bogata" w zabaweczkii maluchy szybko sie nudzą. Mata to chyba jedyny sposob zeby troszke sie zabawiły same. Uciekam, dzisiaj popołudniu wizyta u lekarza.Postaram sie wpasc wieczorkiem i zdac relacje. Kurcze zimno u nas -13 :( az sie boje z maluchami wychodzic na taką temperature :(

leneczkowa ukłony w twoją stronę:) o gg nie pomyślałam:) ostatio mi na pocztę wysłałaś więc tam się go spodziewałam:) dziękuję:* zaraz do pracy lece ale jak wyjade to nie mam pojęcia moze jakoś się uda bo auto zasypał mi pług jak odśnieżał :(

hej my dzisiaj wyjątkowo wcześnie. Natalka wczoraj obudziła się o 21.30 na jedzenie i odrazu zasnęła. Spała do 6 i jak wstałam to sie okazało ze nie ma pradu i zanim jej podgrzałam butle to sie całkiem rozbudziła. A teraz znowu zasnęła. U nas dużo śniegu ale nie jest tak zimno bo -3 ja mate edukacyjna dostalam i niestety nie jest zbyt fajna bo mało kolorowa. Musze małej doczepiać zabawki ale i tak nie chce za długo na niej leżeć.

Hello Pisąłam wczoraj posta i mi wcieło wrrrrrrrrrrr , wkurzyłam sie ... lenka leneczkowa ale Twoja niunia urocza , jak misia objeła:) Moj nauczyl sie zasypiac z misiem. A jak ta zabaweczka???? Widać ze jedzonko jej smakowało . Ale widze ze włoskisie wycieraja na główce .Mojemu KAmilowi toz tylu prawie wszystkie sie wytarły to lekarka reh. powiedziala ze od tego zeza dużo na pleckach leży . KAtkaziom ja nie mogę jak Hania ślicznie siedzi .No nie mogę sie napatrzeć . ślicznośi maleńskie .No i jak światecznie .A my mozemy tylko pomarzyć bo czeka nas przeprowadza na stancje przed switami , wkurzona jestem na maksa...... ( ciąglemieszkania nie mozemy odebrac) meisie śliczna sukieneczka , Twoja córcia bedzie wygladała jak królewna .Co ja piszejuz tak wyglada:) Chyba ma niebieskie oczka .... mamonatalki ja nie chce nic mowić ale Twoja Natalka wyglada na taka pannice ze ho ho . Jak dla mnie to ona naprawde rośnie jakna drożdzach ,CoWy jej podsypujecie;););) A my idziemy dizś na szczepinie , popytam lekarki o te zatwardzenie bo nie daje mi spokoju ..

dziewczyny wy hasło zmieniłyście??? jak cos to poprosze nowe : elemencik7@wp.pl

Aaaaq chyba stary post Ci się wysłał :) Hasło wysłane. Ale Kamilek ma śliczne ząbki :) Katka, fajnie, że Ci się mój patent sprawdził :) Hania pięknie pakuje prezenty, moja Lenka wczoraj gazetę czetała ;) Tęczowa, no przykro z tą nianią, ale może jeszcze się zastanowi. Dobrze, że zaczęłaś wcześniej szukać.

Izka, opłaca Ci sie jeszcze matę kupować. Moja Lena juz chce wstawać i pomału mata przestanie ją interesować. A nie dasz rady do tej starej dowiesić jakieś zabawki, albo w łóżeczku pomiędzy bokami?

LEneczkowa mama i jakiś uciety , bo o kazdym zdjeciu coś napisałam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Katka ale Twoja niunia pieknie siedzi .A moj niby siedzi i leci zaraz do przodu ... Dziś ugotowąłam jabłko dla Kamila i zblendowąłam moze teraz sie lepiej załatwi .Ehhhhh Iza mi tez sie wydaje ze juz nie ma co maty kupować ...... Bo zaraz dziecko rpzestanie sie nie interesować .Jak lezy to macha raczkami , próbuje coś dotknać , ale zaraz bedzie siedziec także pomyśl jescze ....

Hej Rany, wczoraj od południa wogóle nie mogłam wejsc na kafe...jakis błąd mi wyskakiwał.... rany czułam sie jak na przymusowym odwyku ;-)alez mi smutno było ze nie mogłam pogadac z wami Leneczkowa, tak chciałabym miec tróke dzieci. ale te trzecie tak za 3-4 lata...ale zobaczymy jak to bedzie bo wiadomo finanse itp. Narazie dobudowujemy pokoje dla tych maluchów i naprawde krucho z kaska bo wzielismy tylko mały kredyt ale juz z pensji dokładamy bo nie starczyło. teraz 3ie było by dla nas finansowo katastrofa. mam nadzieje ze nie zabrzmiało to okropnie bo nie jestem materialistką ale nie chciałabym zebydzieciom czegos brakowało.ale czasu tez duzo nie zostało bo mam juz 30 na karku a rodzic w wieku 35 lat tez nie jest chyba dobrze. Leneczkowa poród był krótszy drugi!! Adriana rodziłam 5,5 h a Lenkę 4,5 hehe godzina to wtedy jest wieczność;-) A to co Lenka na tym lezy to taki lezaczek do kapieli. Jak macie okazje to kupcie, naprawde polecam. Nie musze małej trzymać kregosłup nie boli, rewelacja za całe 13 zł :-) Doris pokazała na allegro bardzo podobny do mojego Iza dawałam ten słoiczek i tez miał taka konsystencje więc chyba tak powinno być ale też patrzyłam na nniego i zastanawiałam się czy dać :-) leneczkowa ja znalazłam lepszy sposób na muzyczny ogródek... :-) wyciągneliśmy z mężem ta zieloną deseczkę na nóżki i teraz nie ma za co się zapierać i nie odsuwa ;-) ;-)

do mamanatalki , ale Twója córcia nie próżnuje ho ho zaraz bedzie chodzic ,, wysoko poprzeczke nam stawia:):) A ten moj mały leń tylko by jadł :]:] i spał leneczkowa mama a czy Twoja córcia nie próbuje raczkowac????? Tak tyłek zadziera do góry . Zmykam sie szykowac i do lekarki

hej:) u nas spokojna nocka. poszlam pozniej pochodzic po sklepach, i kupilam malej w pepco czapeczke polarowa za 99gr:D az sie zdziwilam ze tak tanio, pozniej wrzuce zdjecia. jest ciemno fioletowa, a czole na kieszonke w ktora wsadza sie misia ktory jest przyszyty do czapki:D przy okazji wzielam jej biale rajstopki na swieta, stwierdzilam ze nie bede jej kupowac kiecki tylko ubiore ta co dostala od siostry meza:) co do maty to ja mysle jak leneczkowa, Pati juz nie ulezy chwili na plecach i przewracajac sie, obracajac caly czas spada z maty;) chyba ze kupic jakas duuuza:) ja kiedys chcialam ten lezaczek do kapieli kupic ale nie kupilam i stwierdzilam ze wcale nie bylby mi niezbedny:) poza tym watpie ze mala by chciala w nim siedziec, bo zawsze jak ja kapie to tak chlapie ze ja jestem cala mokra i pol pokoju:D kapiemy ja w jej pokoiku bo jest maly i szybko robi sie cieplutko, a w lazience jest za malo miejsca:O ale na szczescie nie ma plam na scianach;)

Witaj Smerfetko i Milenko:-) Wspołczuje cięzkiego porodu ale tak jak dziewczyny pisały najważniejsze że malutka cała i zdrowa Rany zanim ja was doczytałam, nieraz jak napisze to cisza, nie ma zadnej a jak mnie nie ma to książkę prawie piszecie ;-) ;-)ale fajnie jest co czytać :-) Patusiowa i widzisz słuchaj lekarzy i bądź mądra, każdy co innego mówi. Jeden cie nastraszy że to AZS a drugi głupio się uśmiechnie.Masakra, ja czasami mam wrażenie że oni studiują różne medycyny, naprawde Iza te malunki na ścianie to ktoś malował???? Ja myślałąm że to naklejki.....masakra ale ktoś ma talent...super to wyszło A Lenka też krzyczy...niby gada coś tam ale czasami tak głos podnosi ze az zachrypnie :-) Najgorzej jak Adi śpi bo boję się że go obudzi. A czasami jest na odwrót b to on ją obudzi....także też mam wesoło A jak u Was zima bo wczoraj nas tak zasypało że drzwi mieliśmy do połowy w śniegu a jak zostawiłam klucze w drzwiach to nie mogłam mężowi otworzyć bo zamarzły ;-) Szwagier i kilka innych samochodów utknęło na drodze w lsie i M. z teściem jechali ciągnikiem ich wyciągać. Wybraźcie sobie na dworze mróż -11, koło 23ej a ludzie z małymi dziećmi w MALUCHU!!!! utkneli w lesie. M mówił że tak się cieszyli jak zobaczyli traktor a dzieci zmarznięte na kość. Gdzie o takiej porze, takim samochodem w taką pogode z dziećmi jechać. Ludzie czasami mózg zostawiają w domu chyba

My dzisiaj pózna,ale zaraz opwiem.Doris szufla w rekę i machać,prwde powiedziawszy sama chetnie bym to zrobiła,uwielbiam przebywac na swoerzym powietrzu.a tak przez małą jestem uziemiona,sypie od wczoraj i z wózkiem nie ma szans wyjść .Aaaq,zebym to ja wiedziała,natalka nie je dużo ,ale sek w tym,że jest krótka jak na swój wiek ma 72cm,dlatego tak wygląda.Przy Twoim Kamilku wysiada.Mogła by mieć z 4 cm więcej i było by o.k.

Ania , chyba oszaleli a jka by jeszcze telefonu nie mieli, albo się wyładował? Zero odpowiedzialności. Poza tym w maluchu, to klimę pewnie mieli niezłą :( Leżaczek do wanienki już zamówiłam :) A co do ogródka, to Lena kopie też w ta grającą część i wtedy też sie odsuwa, więc u mnie łóżeczko najlepsze :) Ania co do finansów, to masz racje i tu nie chodzi o materializm tylko odpowiedzialność :) Aaaaq właśnie Lenka próbuje raczkować ! Tylne nóżki już przestawia i sie nimi odpycha, ale nie wie do czego służą rączki :) My dzisiaj jedziemy do rodziców i na zakupy, więc do zobaczenia popołudniu, bo tata zaraz przyjedzie mi samochód odśnieżyć. hihihihi. Nieźle się urządziłam, nie?

patusiowa my kąpiemy Natalke w łazience,tez mamy malutka.M wstawia wanienke do wanny i po problemie i kąpie już sam.Mała to uwielbia ,a ja mam chwilke relaksu dla siebie.Poza tym juz za bardzo chlapie.

Leneczkowa u nas jest tak samo.Na razie mała kręci sie wokół własnej osi. Aaaq ty sie ciesz ,że mały ci śpi.szczególnie wnocy,bo to dar niebios.