Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mst

Galerianki-prawda czy falsz?

Polecane posty

Myślicelu tam gdzie uczęszczam to nie wjechał byś żadnym autem,nawet pieszo trzeba wiedzieć jak iśc bo teren ciężki więc auto jest mi zbędne.Moja pasja to puszczaństwo,pewnie nawet nie wiesz co to jest.Wielkich dochodów nie wymaga.No i ta pasja pozwala w pełni cieszyć się życiem.Twoje życie to materializm,jeśli stracisz pracę i dochód to stracisz wszystko czyli zonę,pasję i pewnie się powiesisz.Ostatni kryzys pokazał że nie znasz dnia ani godziny jak stracisz majątek.Co do fotografii to mój sorzęt kosztował mnie 300zł i jestem zadowolony z moich zdjęć,bo nie tylko sprzęt sie liczy ale także fotograf.Skoro ciągle pakujesz ogronmny sumy w swój sprzęt to tylko mogę się domyślić jaki z ciebie talent.Żyj sobie jak uważasz,jesteś typem człowieka co uzalezniony jest od systemu i kapitału,jeśli system się zawali to twoje życie również legnie w gruzach.pamiętaj że jak ci sie niga powinie to tracisz wszystko,łącznie z pasjami i swoją żoną,więc uważaj na każdy krawężnik i jedz ostrożnie bo chwila nie uwagi.....i życie ci się zawali.

Gość UwolnicPalestyne
doprowadza mnie do szalu jeden z glownych bledow ludzi, ktorzy dyskutuja na topikach GENERALIZACJA ta tendencja wrzucania wszystkich do jednej szufladki :O i tak: teza, ze wszystkie kobiety to prostytutki zawsze sie spotka z duzym odzewem drogi rybaku, bo kobiety naturalnie moga sie poczuc obrazone Rybak ma czesciowo racje, ale to jest bardzo mala racja, bo dotyczy jakiejs czesci kobiet przy czym wsrod tej czesci kobiet 'kurestwo' ma rozna skale i rozne odcienie Oczywiscie, ze istnieja kobiety, ktore tkwia w zwiazkach glownie dla korzysci finansowych Oczywiscie, ze istnieja kobiety, ktore wychodza za maz, glownie po to by zapewnic sobie bezpieczenstwo zaplecza finansowego ale to tylko jakis maly procent kobiet Zycie nie jest czarno-biale, wszystko jest troche bardziej skomplikowane I mysle, ze ankieta rybaka (kontrowersyjna, bo na 'kafeterii' i nie ma podstaw naukowych), ale jednak czesciowo ma odzwierciedla glowna opinie przkroju spoleczenstwa Tak nadal sie powszechnie uwaza, ze to mezczyzna powinien byc tym wiekszym zrodlem finansow i to czesciowo ma swoje podstawy 1) to moze wynikac z ewolucji naszego gatunku - to kobiety zpstawaly w jaskinich podczas, gdy silniejsza plec - mezczyzni zajmowali sie zdobywanie 'lupow' 2) to kobieta rodzi dzieci, wiec w jakim okresie zycia nie ma mozliwosci 'zdobywania lupow', bo przechodzi ciaze, wychowuje dzieci, dba o ognisko domowe i wtedy musi polegac na swoim mezczyznie Takze powiedzialabym, ze to troche naturalne, czasami swiadome, czesciej podswiadome u kobiet- ale mezczyzna zamozny ogolnie jest uwazany za bardziej atrakcyjnego, bo dzieki niemu b. mozliwie jest 'prztrwanie mlodych' w dobrych warunkach Ale zycie to nie tylko biologia i ewolucja rybak, wierz mi, ze jest ogromna liczba ludzi, ktorzy pobieraja sie z milosci, sa dla siebie przyjaciolmi i fajnie spedzaja ze soba czas Ale ty w to nie wierzysz rybak, bo miales byc moze nieszczescie wychowac sie w patologicznej rodzinie, gdzie nie zaznales milosci matki, gdzie nie byles swiadkiem wzajemnej milosci rodzicow, a Twoi znajomi maja podobne uklady w malzenstwach Ale wierz mi, istnieje inny swiat, w ktorym niestety sie nie obracasz

pewien znany filozof Schopnhauer powiedzial kiedys, ze dla kobiety malzenstwo to wyjatkowo korzystny kontrakt, a dla mezczyzny to swego rodzaju kapitulacja. Wielu jest filozofow, ktorzy dokladnie na kobietach sie poznali. Poczytajcie historie malzenstwa na wikipedii. Jak np Konfucjusz w Chinach fajnie to zorganizowal. Zreszta nie tylko tam. To w naszych czasach swiat stanal na glowie.

Gość UwolnicPalestyne
tak, tak driver islamisci, tez fajnie sobie ustawili reguly na ktorych mozna traktowac kobiety, nie? fajnie to tam dziala z korzyscia DLA MEZCZYZN

"Twoje życie to materializm" Rybaku znowu sadzisz farmazony. Mi do materialisty daleko ale mam inną pasje która kosztuje więcej niż twoja i przede wszystkim ewidentnie żyje w miejscu gdzie życie kosztuje więcej. "jeśli stracisz pracę i dochód to stracisz wszystko czyli zonę,pasję i pewnie się powiesisz" Widzisz właśnie cała zabawa polega na tym żeby tak żyć żeby wszystkiego nie stracić. A ja się pracy nie boje nie ta to inna. Poza tym mam własną firmę więc tak łatwo pracy nie stracę ;) Poza wszystkim to myślisz że ty nie pomożesz popaść w problemy? A jak będziesz miał wypadek i się połamiesz? Co zrobisz? Ja już to przerobiłem. A moja żona jak bym stracił pracę była by o tyle zadowolona że więcej czasu bym miał dla niej :D a mojego towarzystwa jej jakoś zawsze brakuje. ".Co do fotografii to mój sorzęt kosztował mnie 300zł i jestem zadowolony z moich zdjęć ,bo nie tylko sprzęt sie liczy ale także fotograf." Dobra ale teraz to już rozmawiamy o różnych bajkach. Wiesz za 300 zł lustrzanki nie kupisz nie mówiąc o filtrach i pierścieniach i to nawet analogowej byś nie kupił. Do tego szkła i inne drobiazgi jak lampy... Za 300 zł kupisz jakąś małpę ale pewnych rzeczy nią nie zrobisz więc błagam cie nie pierdol smutów. Takie gadanie że nie sprzęt to gadanie ludzi bez pojęcia. Ja na same odbitki wydawałem ponad 400/mc, jak jeszcze robiłem analogiem, a tego nie przeskoczysz tak łatwo. Tak samo jak kosztów drukowania cyfrowych zdjęć. Jak chcesz robić fotki ptakom to bez porządnego tele nie podziałasz tak samo macro ma swoje wymagania. Głupie akty to też niby nic ale oświetlenie jest istotne. Jest drobna różnica między zabawą aparatem za 300 zł a fotografią natury czy artystyczną która jest pasją. A co do podwijania nogi i krawężników to nie bądź taki pewien że stracę wszystko. Może się zdarzyć ale przynajmniej ja mam co tracić :D A tak na marginesie to miałem wypadek dość poważny i jakoś wyszedłem z tego firmy nie straciłem żona jest u mego boku mimo że finansowo nam się dość mocno pogorszyło. Teraz spokojnie wracamy do pełnej stabilizacji. "jeśli system się zawali " Co do teko ma kurwa mać system paranoiku? Ja system mam dość głęboko w dupie a jeśli myślisz że nie potrafił bym się wynieść na odludzie i tam żyć to się grubo mylisz :D Spokojnie i bez problemu bym mógł nawet dzisiaj wszystkim cisnąć jak już ci kilka razy napisałem ja egzystencjalnych problemów nie mam jak się coś kończy w moim życiu to biorę manatki i idę dalej a nie użalam sie nad sobą i nie biadolę jaki to cały świat jest zły. "Moja pasja to puszczaństwo,pewnie nawet nie wiesz co to jest" Jesteś strasznie pewny że inni to idioci ale twoja pasja to naprawdę nic strasznie niesamowitego żebym miał nie wiedzieć co to :D Wydaje ci się że ty jedyny się tak bawisz? A tak na marginesie to znałem taką parkę co na miesiąc w wakacje zawsze jechali włóczyć się po lasach i górach polskich i jakoś się nie ograniczali :D I z tego co wiem to jak im się dziecko urodziło to też pojechali więc jak widzisz da się i z kobietą. "A tym co mowia ze dzieci trzeba wychowywac i obiady gotowac odpowiem. Obiad sie k**wa gotuje 8h jak na etacie? A dzieci sa male przez ile lat?" driver83r dzieci są małe dość długo nie jest to rok ani dwa a jak dzieci jest więcej to ten okres się wydłuża. Małe dziecko to harówka 24/dobę trochę starsze te marne 12. Obiad to nie jedyny posiłek w rodzinie to się robi tego sporo bo trzeba zrobić śniadania a nie jedno kolacje a nie jedną itd... Posprzątać po dzieciach wyprać .. tak to jest praca na pełny etat i są kobiety które są zawodowymi gosposiami które cały dzień siedzą u kogoś i dopierdalają. To jest ciężka praca wbrew temu co ci się wydaje. A co do tych sprzętów to wyśmiałem bo żadne to rarytasy a w przypadku kawalera zmywarka niewiele daje oszczędności czasu wiec wymienienie ich w tej rozmowie poza chwaleniem się nie miało większego sensu. "A po drugie jak czytam rozne topiki na tym forum" A bierzesz pod uwagę że na podstawie tego forum nie można wysnuwać wniosków o większości...? "Ktos napisal ze to kurestwo domowe," i miał racje jak najbardziej. Ale powiedz mi co popycha facetów do bycia z takimi pustymi panienkami? Sami sobie są winni i sami nagradzają takie zachowanie co za tym idzie napędzają zjawisko i robią syf. "Jak obserwuje znajomych to prawie wszyscy maja podobnie." Zmień znajomych... Zdecydowanie masz do czynienia z frajerami bez honoru. Mężczyzna jak kobieta zaczyna go szantażować najnormalniej kończy zabawę. Desperat trwa w takim związku. Ale przecież nikt nikogo nie zmusza :D A kobiet na świecie jest nadmiar więc jesteście sami sobie winni.

driver83r są dwie odmiany postaw które uważam za najgłupsze na świecie a mianowicie feminizm i faceci uważający że kobiety są złem wcielonym niepotrzebnym na świecie i nie są w pełni człowiekiem. I w sumie to podejście facetów jest dokładnie odwrotnie proporcjonalne do podejścia feministek. Jest tylko jedno ale każda feministka powstała z nasienia faceta i każdy facet został urodziny przez kobietę. I nie zmienicie tego że my potrzebujemy kobiet a one nas. A jak któryś wyskoczy ze sie na ten świat nie pchał... To się kurwa powieś i będzie spokój. A jak nie chcecie to nie biadolić i psioczyć bo żałośni już jesteście z tym płakaniem jakie to kobiety są złe jak was terroryzować chcą i jak są łase na waszą kasę. Szczególnie to śmiesznie brzmi w utach rybaka :D I mam wrażenie że jego jad wynika właśnie stąd że nie może znaleźć takiej która by chciała żyć tak jak on lubi. Z tym że jak by tyle wysiłku włożył w szukanie a nie bluzganie to pewnie by się mu to udało bo są i kobiet minimalistki.

Gość bystra suka
"Biadolicie jakie to kobiety złe. To po cholere sie nimi interesujecie? " Podświadomość ot co. Taki facet będzie głośno krzyczał na kobiety jakie są złe będzie się zapierał że mu dobrze bez kobiety nie zdając sobie sprawy że zakrzykuje w ten sposób głęboko skrywaną frustrację bo jednak natura jest silniejsza od nas. Nie twierdzę że świat w jakim żyjemy na co dzień jest nam przychylny. Nieraz jak jestem zmęczona to myślę sobie żeby się odciąć od tego wszystkiego, kupić dom na zadupiu bez sąsiedztwa strzeżony przez czujne nosy rottweilerów, zero tv, zero neta( noo może tylko radio). Ale póki co to marzenie ściętej głowy niestety.... driver83...gotowanie 2daniowego obiadu zajmuje dużo więcej niż godzinę, mięso jak chcesz zrobić dobre to musisz je dusić przez 2 do 3 godzin a i pilnować żeby się nie przypaliło i dolewać co jakiś czas wodę. Potem trzeba obrać ziemniaki w zależności od ilości domowników może wyjść tego ze dwa kilo (jak podajesz gniecione ziemniaki to trzeba obrać więcej bo jak zgnieciesz to jakoś tak mniej ich jest) no i jakaś sałatka. Jak ktoś lubi buraki gotowane to też trzeba je wpierw ugotować a potem zetrzeć na tarce i w zależności od upodobań doprawić. Czynności te wymagają zaangażowania bo jak się robi coś szybko i na odwal się to to byle jakie jest. ;) Od prania owszem jest pralka ale też bywają sytuacje wyjątkowe kiedy dziecko ci się porzyga i wtedy musisz usunąć nieczystości bo przecież nie wsadzisz pościeli czy ubrań z rzygowinami do pralki. Mój syn ponieważ nie tolerował mieszanek dla niemowląt, często wymiotował albo ulewało mu się.W końcu daliśmy mu zwykłe mleko i problem przestał istnieć ale cośmy się namęczyli (on zapewne też) tośmy się namęczyli.No.Teraz mam zmywarkę i nie muszę myć garów po dzieciach jednak i tak namyłam się więcej garów w ciągu tych prawie 7 lat niż moja matka przez całe życie. :D

Gość UwolnicPalestyne
mysliciel999 chyba niewiele wiesz na temat feminizmu.. znasz historie feminizmu, poczatki, wplyw jaki mial na spoleczenstwo, na ustawy, na prawo, w jaki sposob porawil zycie kobiet? sa tez rozne odcienie feminizmu, od ortodoksyjnego przesyconego nienawiscia do mezczyzn, do rozsadnego, ktory podszyty jest milosierdziem dla kobiet i swiadomoscia potrzeby zmian prawa (np. maz, ktory zgwalcill zone powinien byc sadzony)

Gość bystra suka
Zgadzam się że świat stanął na głowie."Sponsoring"...kurwa co to w ogóle jest ? komuś zależy na tym by gówno owijać w sreberko. I tym bardziej świat stanął na głowie że coraz częściej ogłaszają się panowie czyli męskie kurwy potocznie nazywani żigolakami. Czy można kupić miłość? Nie.Tylko jej namiastkę. Czy można kupić człowieka?Tak.Człowiek to towar nader chodliwy. Ale można go kupić w sensie fizycznym w tym wypadku. Nie można kupić duszy, ale niestety można ją pozbawić resztek godności.I co za tym idzie człowieczeństwa.

Myślicielu rożnica polega na tym że ty bez systemu sobie nie poradzisz bo z głodu zdechniesz,nie potrafisz zdobywać żywności,umiesz ją tylko kupować,jesli system ci odetnie tą drogę to umierasz z głodu.Jesteś po prostu zależny od systemu i musisz mu służyć.Żona była przy ciebie bo miałes firmę która nie zbankrutowała,gdyby zbankrutowała to twoja żona nie miała by sensu bycia przy tobie.A jak miałeś wypadek to dowodzi tylko tego jak ci ten materializm zaszkodził.gdybyś żył tak jak ja to by cie to nie spotykało.Sam widzisz że cie ta twoja cywilizacja kiedyś zabije.

UwolnicPalestyne wiem więcej niż ci się wydaje a jak nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi znaczy że to ty nie wiesz zbyt wiele. Tak samo jak chyba nie wiesz co złego zrobił kobietom feminizm. I zapewniam cie że bilans zysków i strat nie wychodzi różowo. Ale to nie ten temat i nie ta pora ;) A i feminizm jest jeden :D

Myślicielu i nie mów głupot że są kobiety minimalistki ,dobrze wiesz że takich nie ma.owszem zdarzaja się kobiety które chcą się tylko"pobawić "w takie coś.ale po mieśiącu im się nudzi i chcą wrócić do tego życie w pełnym luksusie i materialiźmie z dużym kontem w banku.To dowodzi że prostytucję maja zakodowaną na stale w umyśle.

Gość UwolnicPalestyne
podtrzymuje jednak opinie, ze na temat feminizmu wiesz niewiele 'faceci uważający że kobiety są złem wcielonym niepotrzebnym na świecie i nie są w pełni człowiekiem.' I w sumie to podejście facetów jest dokładnie odwrotnie proporcjonalne do podejścia feministek' Popelniasz blad stereotypowego myslenia o feministkach jako kobietach uwazajacych mezczyzn za (cytuje) zlo wcielone niepotrzebne na swiecie, ktorzy nie sa wpelni czlowiekiem' podejscie feminizmu w kategorii bilansu zysku i strat jest glupie Femiznizm zdzialal wiele dobrego, ale nie zaprzeczam, ze byl tez narzedziem politycznym w reku polityki i kapitalistow

"Myślicielu rożnica polega na tym że ty bez systemu sobie nie poradzisz bo z głodu zdechniesz,nie potrafisz zdobywać żywności," Oj jak ty dużo wiesz o mnie kurde szkoda że wiesz co innego niż ja :D Skąd wiesz co ja umiem? A poza tym w ostateczności zostanę kanibalem ;) "A jak miałeś wypadek to dowodzi tylko tego jak ci ten materializm zaszkodził.gdybyś żył tak jak ja to by cie to nie spotykało" Kretynie skończony co ty pierdolisz? Nachlałeś sie jakichś nalewek? Wiesz mój wypadek nie miał nic wspulnego z materializmem :D Więc nie bardzo wiem co żeś sobie uroił. "Żona była przy ciebie bo miałes firmę która nie zbankrutowała,gdyby zbankrutowała to twoja żona nie miała by sensu bycia przy tobie" Bredzisz koleś straszliwie. Była przy mnie jak się o firmie nie śniło i była przekonana że groszem nie śmierdzę i była jak się połamałem mimo że z kas asie zrobiło kiepściutko. Więc to co ty pieprzysz jest po prostu próbą zaklinania rzeczywistości. Tyle że piszesz o moim życiu kompletnie nie znając mnie i nie wiedząc jak ono wyglądało. Co świadczy tylko o twoim ograniczeniu. A tak na marginesie to nawet jak by mnie żona zostawiła to co? Teraz jestem z nią szczęśliwy ii dobrze mi z nią To czemu bym z nią miał nie być? Z powodu urojonego lęku że mnie zostawi? Miał bym rezygnować z 9 lat zajebistego związku bo może się rozlecieć w 10 roku? Wybacz tchórzem nie jetem i nie mam problemów egzystencjalnych. Może też z tego powodu nie miałem i nie mam problemów z kobietami. Jak się coś tak popsuje że nie będzie sensu naprawiać to najnormalniej w świece otrzepie się i pójdę dalej. W czym widzisz problem?

Gość kochajace_kobiety
rybak cos w tym jest wystaczy spojrzec jak kobiety sie bawia na np. wieczorze panienskim, to tylko np. http://www.redtube.com/36707

feminizm jest tematem rzeką na który szkoda czasu. Feminizm szybko stał się ruchem domagającym się absurdalnych praw i ruchem który tak naprawdę zaczął podkreślać to ze kobiety są takie same jak mężczyźni. Jest to totalna głupota i debilizm. Czołowe feministki różnych czasów pluły jadem na mężczyzn. To są fakty historyczne i jak ich nie znasz to sorry nie mam siły cie douczać. "Femiznizm zdzialal wiele dobrego, ale nie zaprzeczam, ze byl tez narzedziem politycznym w reku polityki i kapitalistow" Nie miałem na myśli kapitalistów i polityków :D A same feministki. Absurd parytetów które ograniczają możliwości kobiet. (głośna sprawa w uczelniach chyba w Szwecji) Doprowadzenie do sytuacji w której kobiety MUSZĄ pracować. Tak to właśnie ruch feministyczny doprowadził do tego że w większości świata żeby utrzymać rodzinę musi pracować zarówno kobieta jak i mężczyzna bo sam mężczyzna na skutek skurzenia się rynku pracy nie zarobi dość dla całej rodziny. Zresztą jest tego sporo poczytaj postudiuj temat uczciwie bez agresji i wmawiania sobie że kobiety są dyskryminowane. Rozważ wszystkie aspekty feminizmu to i zrozumiesz moje o nim zdanie. Oczywiście weź też poprawkę że to co napisałem było pewnym przejaskrawieniem choć nie tak dużym jak by ci się mogło wydawać. Jak nie wierzysz przeczytaj ten topik jak i kilka gdzie kobiety podobnie ujadają na facetów jak tu rybak na kobiety. Zresztą to co tu napisałem jest tez próba sprowokowania ciebie pytanie czy sie zorientujesz o co mi chodzi i przyniesie to pozytywny skutek czy nie załapiesz i nastąpi wyziew jadu. ;)

mysliciel ja widze ze ty wszystko wiesz najlepiej. Moze sie pokusisz w takim razid o zrobienie bilansu zyskow i strat kobiet z uwagi na feminizm? Chetnie przeczytam

Myśliciel po prostu uzależnił się od pewnych rzeczy i chce nam wmówić że jest szczęśliwy.Gdyby go kobieta zostawiła to na pewno na siłę szukał by drugiej,czyli zwykły desperat bo jak sam powiedział że jego życie bez kobiety było by nic nie warte,czyli po prostu inwalida życiowy który nie umie sobie sam nic zrobić i potrzebuje baby bo bez niej by zginął albo by zdechł z głodu bo kanapki nie umiał by sobie zrobić.Tak to jest jak mamusia wszystko pod nos dawała

Gość myślIcieI999
Jak to zabezpieczasz sobie ksywkę ofermusie:O:(

Rybak z bagien widzisz i to są twoje argumenty pajacu potrafisz tylko obrażać i próbować innym udowodnić że nic nie umieją. I znowu żeś pierdolną grzywą o beton. Spokojna twoja niemyta że sobie potrafię zrobić i kanapkę i obiadek i może właśnie dla tego mam udany związek ze nie jestem od kobiety uzależniony ani ona ode mnie ;) Wildze ze już kompletnie nic mądrego nie macie do napisania że próbujecie się podszywać :D Jakież to oryginalne :)

Gość UwolnicPalestyne
mysliciel999 po pierwsze: NIE MA JEDNEGO RODZAJU FEMINIZMU, na przekroju historii byly rozne i sa rozne ruchy feministyczne, innymi ale nie ma jednego feminizmu po drugie koncentrujesz sie jedynie na minusach feminizmu, orientujesz sie ile femiznizm zdzialal dla kobiet? wisz jakby wygladalo prawo i utarte normy spoleczne, gdyby nie naciski kobiet z ruchow feministycznych? po trzecie popelniasz blad logiczny piszac, ze feminizm nienawidzi mezczyzn, sa, jak pisalam skrajne ruchy feministyczne, ale glownym zamierzeniem feminizmu jest walka o prawa kobiet a nie stlamszenie mezczyzn :O po czwarte twoje podejscie do feminizmu w kategorii bilansu zysku i strat jest glupota - powiedz to kobiecie, ktora zostala zgwalcona przez meza i jeszcze powiedzmy 5 lat temu nie moglaby nawet zalozyc o to sprawy w sadzie albo kobietom, ktore dzwonia na policje, bo maz kolejny raz wszczal awanture i robi jadke w domu a ona slyszy od policji, ze to ich sprawa domowa takie i wiele innych zmian w prawie (i normach spolecznych) wywalczyly ruchy feministyczne po piate piszesz, ze nie mi\les na mysli polityki i kapitalistow a sam sie do nich odnosisz nie zdajac sobie nawet z tego sprawy, piszesz: 'Doprowadzenie do sytuacji w której kobiety MUSZĄ pracować. Tak to właśnie ruch feministyczny doprowadził do tego że w większości świata żeby utrzymać rodzinę musi pracować zarówno kobieta jak i mężczyzna bo sam mężczyzna na skutek skurzenia się rynku pracy nie zarobi dość dla całej rodziny. ' hmmm...a czy wiedziales, ze tzw. second wave feminizm byl mocno wspierany (wlasciwiwe fundowany ) przez Fundacje Rockefellera? Wlasnie dlatego, ze elita polityczna i kapitalisci mieli na celu wlaczenie kobiet do armii tanszych pracownikow, przez co zwikeszyla sie pula podatkow, a mozeliwe bylo obnizenie pensji Tylko, ze w tym wypadku konkretny ruch feministyczny znalazl sie w reku polityki (glownie mezczyzn przypominam:O) jako narzedzie do zmian w kapitalizmie Jak pisalam sa rozne odcienie feminizmu

Dobrze a ty nie ruchasz się teraz z swoim męzem?przecież dał ci wypłatę i chyba się mu należy,no chyba że już skończył i dał ci wolne.

Rybak tak za przeproszeniem... męża nie mam ...tak jak ty kultury osobistej :-D

Gość UwolnicPalestyne
to wyzej to bylo do mnie? tak, mozliwe, ze zaraz bedziemy sie kochac ;) ale to nie moj maz tylko moj chlopak, a wyplaty mi nie oddaje bo na chwile obecna zarabiam wiecej niz on:)

Dobrze to czemu jeszcze nie masz?Przecież już stara dupa jesteś,ile ty masz lat?z twojej fotki wynika ze coś po 30,czyli ostatni dzwonek na ciebie,później to już nie urodzisz i będziesz musieć charować do końca życia,nie przeraża cię to?

Gość UwolnicPalestyne
Bo przecież to normalne, że ja jako cichodajka koszę więcej nisz mój stary, który jest wykłada na Uniwersytecie. Co prawda kafelki ale zawsze.