Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emulsja18

co zrobić, żeby znów było dobrze???

Polecane posty

Gość emulsja18

co zrobić, żeby wrócił stary czas, żeby on znów chciał ze mną rozmawiać, żeby go znów do mnie ciągnęło. nic nie zrobiłam właściwie, a on zmniejszył kontakt, nagle, własciwie do zera. a było tak dobrze przez bardzo długi czas.

Gość szczeryyy
Nic nie zrobisz, wypaliło się i amen.

Nic nie robić.. Żeby nie stracić szacunku do samej siebie... Zostawić to własnemu biegowi.. Albo zatęskni i zabłaga o wybaczenie, albo niech znika, i szuka szczęścia gdzie indziej..

Gość emulsja18
to wszystko przez to, że byłam zbyt niedostępna mimo dobrego kontaktu między nami. nie mam za wiele czasu już, niedługo nasze drogi się rozejdą na zawsze. a ... kocham go

Gość emulsja18
i jednak chcialabym o to zawalczyć do końca. tylko co mogę zrobić. bo on teraz jest od niedawna z inną, która była aż zanadto dostępna i sama się narzucała, ale w trakcie jak kręcił z nią, przychodził do mnie, wciąż próbował. i nagle się skończyło, a ja nie mogę sobie tego wybaczyć. bo teraz zrobić?

Gość gość
Jak zostawił mnie chłopak świat się zawalił. To była jakaś masakra. Wiedziałam że nie jestem w stanie już pokochać innego. Skorzystałam z opcji można powiedzieć ostatecznej – rytuału na Jego powrót ze strony http://urok-milosny.pl . Nie wierzylam zbytnio w powodzenie, ale się zdecydowałam. I się powiodło. Wrócił, znowu jesteśmy w sobie zakochani i żyjemy sobie świetnie. Wybaczylam mu to że mnie zostawił, a on traktuje mnie jak księżniczkę.