Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

musi się udać!

zaczynam (13.09.2010)

Polecane posty

Witam wstawać śpichy ;-) Ja już jestem w pracy i właśnie piję herbatkę, a za chwilę zrobię sobie kawę \_/> Zimno dzisiaj strasznie, ale cóż było zrobić??? trzeba było wstać do pracy... Na obiad mam gulasz (i wogóle jedzenia masa... :O i jak tu się opanować ??? ale jakoś muszę!!!!) M 🌻 I 🌻 Ł 🌻 E 🌻 G 🌻 O 🌻 D ❤️ N ❤️ I ❤️ A ❤️

hey :D ! musi się udać - masz na obiad to samo co ja ! 🌻 heh smacznego w późniejszym czasie życzę :P.. ja dzisiaj trochę dłużej niż zwykle pospałam :), pogoda paskudna, więc wolałam się przekimać jeszcze heh. miłego dnia ! 🌻🖐️

hej laseczki:) ja dzisiaj z rana byłam z moja córunia u kolezanki:):) moja mama robi obiadek wiec mam wolne:):) hehe ogladam rozmowy w toku i nie wierze w to co mowia masakra co za głupie laski hehe:):) jadłam słowacką kiełbaske własnej roboty była pyszna:P:P moje kochanie jest chore chyba jelitówke ma:( i jest w pracy

Witajcie U mnie pogoda taka sobie - na szczęście rano ni było mgły, bo wczoraj to nie wiedziałam jak do domu dojechać... taka mgła była... :O Nie mam pomysłu, co dzisiaj zjeść na obiad? a Wy co dzisiaj macie?

jestem już :P na zakupach byłam heh :) a na obiad hmm sama nie wiem jeszcze co będzie :D puree + mięso + sałatka, ale do końca nie wiem jeszcze jakie mięcho :P a kawkę właśnie piję ;) no wczoraj to pogoda była paskudna :O. u mnie dzisiaj też już lepsza jest :). miłego dnia 🌻 !

Unnoticed cieszę się, że jesteś :D U mnie nawet śłonko wyszło :-) od razu przyjemniej. Byłam wczoraj na siłowni zobaczyć co i jak? dopytać o ceny itp... i... doszłam do wniosku, że będę ćwiczyć w domu (rowerek stacjonarny, skakanka itp), bo siłownia to za duże koszty :O a i nie zawsze mam czas - a w domu, to co innego ;-) /postanowiłam, że będę ćwiczyć codziennie rano!!!!/

musi się udać - też się cieszę :classic_cool: a u mnie słoneczka nie ma :( a ja właśnie skończyłam robić zamówienia dla mnie i dla Luny, no i wyszło ponad 3stówy za duperele :D normalnie szok ! :O ale co tam.. teraz kupię to później nie będę miała wydatków ;). no ja na fitness od przyszłego tygodnia idę zobaczyć :D. jutro odbieram prawko :classic_cool: brum brum ! :P mistrzynią szos będę :D:D

90 zł - w nowym klubie, najbardziej nowoczesnym. według opinii jest on najlepszy ;) a w innych ceny wahają się od 100 do 150zł. a karnet na wszystkie zajęcia 110zł :)

a tam gdzie ja mieszkam (niedaleko mnie) jest fitness (ale karnet razem z siłownią cena od 220zł), więc narazie nie skorzystam... nie żeby mnie nie było stać... ale i z czasem jakoś mi godziny otwarcia nie pasują od 7:00 do 18:00 lub 19:00 :-( (jak dla mnie to za szybko zamykają...), a inny - gdzie ceny są korzystniejsze - tzn. podobne ale więcej "atrakcji" ;-) w cenie, jest za daleko :-(

tak krótko u was jest otwarte ?? u nas do 21 od pon.-sob. a w niedziele do 18. nie dość, że tak drogo u Ciebie to takie niekomfortowe godziny :O. Hmm.. myślę, że korzystniej dla Ciebie będzie, gdy sobie poćwiczysz codziennie w domu ;). nie dość, że za darmo to o godzinie pasującej Tobie :D.

Unnoticed masz 100% racji!!!! I właśnie dlatego zamierzam ćwiczyć w domu, bo dla mnie te godziny, to jakiś kosmos :O Nie pójdę ćwiczyć rano przed pracą na siłownię - bo jak ja potem pójdę do pracy? W domu, to co innego - wiadomo wstanę wcześniej (przynajmniej mam taki plan), a potem zdążę się ogarnąć ;-) a na siłowni??? A po pracy, to na ile czasu miałabym iść na siłownię - na 30 min??? Masakra jakaś - więc szkoda mi kasy, bo byłaby to kasa wyrzucona w błoto...

hey 🖐️ ! u mnie tak samo, pogoda paskudna 😠 a ja od 12 do 17 mam kupę spraw do pozałatwiania, na dodatek w innym mieście 😭 i jestem skazana na moje nogi :(. dopiero dzisiaj odbiorę prawko to będę uwolniona w końcu :D. ja już szybki obiad wstawiłam : ziemniaki zapiekane w piekarniku i karkówka. a za chwile idę się szykować i na pociąg muszę iść (3km mam) ehh.. paskudnie :(. miłego dnia wam życzę 🌻 ! ;)

Unnoticed mam nadzieję, że wszystkie sprawy pozałatwiasz i nie zmarzniesz nam za bardzo... A co u pozostałych koleżanek? Ania, Dam rade i ja? gdzie jesteście???

unnoticed:) hej hej jak tam???? co u was kobitki słychac? musi sie udac:):) ja w poniedziałek lece do POLAN:):):) i sie bardzo ciesze hehe:):) buziaki

musi się udać! : nie było najgorzej, trochę zmarzłam mimo, że byłam cieplutko ubrana :P. ale ważne, że odebrałam prawko :classic_cool: hey Aniu 😘 wpadnij na kawę jak przylecisz :D

musi sie udac??:):) a dziekuje ze cieszysz sie ze mna:):) unnoticed- nio nio kolacyjka no ładnie romantiko:):):) hihi