Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej z Bogatynii

W końcu zlikwidowali krzyż-Mupeth Show - THE END

Polecane posty

Gość owocgranatu
Oj Oferma sorry że to powiem ale jesteś jak bębenek pusty i dowalenia masz już tak sprany mózg że nie pojmujesz prostych rzeczy

Gość kepertyna
offerma "i nie przypominam sobie awantur krzyków używania gazu gdyż godne pożegnanie to była właśnie wola CAŁEGO NARODU " bo bezpieka nie organizowała bandytów aby wszczynać prowokacje. offerma bo mohery nie chca pomnika wszystkich 96 ofiar tylko swojego guru Kaczora :O na wawel na msze nie zaproszono rodziny ani Szmajdzinskiego ani Jarugi Nowackiej bo KK ma ich za ludzi gorszej kategorii ot cała prawda :O

Jeszcze może byłbym za gdyby w tym miejscu przed Pałacem Prezydenckim rozbił się samolot. Ale tak się nie stało. Można negocjować z władzami rosyjskimi postawienie pomnika w miejscu katastrofy, być może gdzieś w Warszawie. Ale nie przed Pałacem Prezydenckim.. Konserwator zabytków i tak na to zgody nie wyda, więc nie ma o tym mowy i być nie może!

Gość kepertyna
najsmutniejsze jest to ze Dzwisz był przyjacielem Polaka i przyjaciela kazdego w naszym kraju, a sam bez najmniejszego oporu dzieli polaków na lepszych i gorszych :O jakby słowa JP II nie miały dzis dla tego księdza żadnego znaczenia :(

A Macierewisz już zasłynął m.in. w szukaniu wszędzie SB-eków i wsadzeniu do więzienia polskich żołnierzy, zmarnowaniu ich kariery i życia. Teraz się k***a z niego specjalista lotnik znalazł :D

macierewicz jedyne co może to pokazywać jak skandalicznie jest to śledztwo prowadzone. no i pokazuje. no jeszcze pokazuje jak wszestronna wiedze ma tylu poslow pis :-)

Gość kepertyna
offerma żaden człowiek nic nie zrobi skoro śledztwo prowadzi pani anodina i od niej zależy co komukolwiek pokarze a co nie. trzeba być dobrym naiwniakiem żeby wierzyć w możliwość wyjaśnienia przyczyn tej katastrofy. macierewicz jedyne co może to pokazywać jak skandalicznie jest to śledztwo prowadzone. no i pokazuje. 28 rodzin potrafi w spokoju czekac na wyniki a tylko jeden kurdupel chciałby lotem błyskawicy :O Niestety ustalenia trwają dłuzej niz spadanie :O

Gość kepertyna
Maciewicz mógłby pomóc rosjanom w ustaleniu dlaczego zatonął ich statek podwodny :P jeszcze chyba nie nurkował?:D:D

Gość owocgranatu
bo może kurdupel się czegoś boi ?? i dlatego tak szybko chcę zamknąć to śledztwo

Gość kepertyna
offerma ja wiem jedno jak się Bronek ugnie pod rzadaniem oszołomstwa to jest u mnie skonczony :P i u swoich wyboróc równiez a jak juz chyba wiesz jest ich znaczna większośc :P

PiS pokazał też już na ostatnim zjeżdzie solidarności swą twarz, znaczy JK ale top to samo. Nie jesteśmy ideałem demokracji, ale nie przesadzaj gdzieś Ty się uchował że wszędzie SB-ków widzisz? Zajmij się jakąś pracą może poderwij jakąś dziewczyne w końcu, bo Ci się już mózg zlasował od nadmiaru materiału genetycznego i PiSowskiej propagandy.

no tak demokracja nie dziala tak jakby chcial tego NAROD co oznacza ze zyjemy w kraju sbeckim

Gość kepertyna
offerma "Niestety ustalenia trwają dłuzej niz spadanie" ano trwają. szczególnie jeżeli przesłuchanie pracowników wieży w smoleńsku (3 osób) zajęło kilka miesięcy to jeszcze potrwają. przecież trzeba ustalić nie tylko co się zdarzyło ale co się powinno było zdarzyć. nie rozśmieszajcie mnie pajace. a spieszy ci sie gdzies oferma?:P Mnie nie ;) uwolniono mnie Boską mocą od IV RP i nie byłam dotąd bardziej szczesliwa :D:D

Gość kepertyna
szkoda tylko ze wielu niewinnych tez musiało odejśc :( i nikt oferma poza moherami nie bedzie manifestował bo naszemu kochanemu krajowi jeszcze tylko wojny domowej brakuje bo sie Kaczynski zamiast przed Napoleonem musiał urodzić w naszych czasach :O

Gość owocgranatu
Ofermo czy Ty nie pamiętasz ile trwały ustalenia awaryjnego lądowania nad rzeką Hadson a przypomnę Ci że nikt wtedy nie zginoł więc włącz TV Trwam i czekaj cierpliwie :)

Gość Offerma wiesz ze masz racje
Chce Ci sie gadac z tymi naiwniakami- idiotami?:O:O

Sledztwo po katastrofie lotniczej trwa czasem kilka lat, a Ty byś chciał to zrobić w cztery miesiące oszołomie? Szkoda jakiemuś oszołomowi węszącemu wszędzie komunizm, nacjonaliście i fundamentaliście katolickiemu , który w dodatku nic w życiu nie osiągnął, czterdziestoletniego prawiczka, bez szans na reprodukcje, dla którego facet który już chodzi na siłownie jest ciotą i metroseksualistą coś tłumaczyć, bo szkoda czasu 🖐️

Gość owocgranatu
Oj jak się już Ofermo prawdy dowiesz to chciałabym widzieć Twoją minę myślę że ta chwila byłaby bezcenna :)

Gość Giertych Roman
:) 🖐️

Gość kepertyna
offerma "a spieszy ci sie gdzies oferma? Mnie nie uwolniono mnie Boską mocą od IV RP i nie byłam dotąd bardziej szczesliwa" no oczywiście że dla ciebie - fanatyczki z wypranym przez propagandę mózgiem coś takiego jak prawda jest zupełnie zbędna więc ci się do niej nie spieszy. i ty naprawdę się tym szczycisz że tak masz naj**ane w głowie że nie liczy się dla ciebie rzeczywistość a źródłem szczęścia jest "dokopanie kaczorom"? TAK TAK TAK to wrecz moja misja :classic_cool: i marzenie :) Dokopać kaczorom :) Oferma a te mONdre powiedzonka to ty masz od kolesiów spod budki z piwem?:classic_cool:

Gość owocgranatu
rozbawiłeś mnie do łez w tej chwili jak mówię o prawdzie to o faktach a nie Twoich spiskowych teoriach

Gość Lepper Andriej
:) 🖐️

Gość Tusk Donald
PiS już pokazał jaki jest dobry szukając dziadków w Wermahcie :classic_cool:

Gość Król Jarosław I Mądry
:classic_cool:

Gość owocgranatu
Ty nie masz pojęcia co znaczy słowo AUTORYTET prowadzisz tu jakąś swoją wyznaniową misje mam tylko nadzieje że chociaż Ci za te bzdury dobrze płacą :P

Gość kepertyna
dobrze płacą i to bez podatku :) bo Pisiorski elektorat bardzo nie lubi podatków [czyt. rydzyk] :classic_cool: